Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 moriarty said: ağlamayın la. azıcık erkek olun, bulduğunuz kızın kafasına vurup mağaranıza götürün. sonra zaten gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 aynen ben de bi tek uyuz olduğum kızlarla sevişebiliyorum bi de hal ve hareketlerini pek tasvip etmediğim kızlara bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Lan insan beğenmediği, çekici bulmadığı biriyle seks yapmaz ki zaten. Beğeniyosa ve bişiler yapmana izin veriyosa karşı taraf, rocco gibi saldırman lazım. OP den bağımsız olarak soruyorum, öpmeye kıyamamak ne cidden? Deep throat bile yapman lazım gözünden yaş gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 akcigere kadar yolu var diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ya siz bana şunu söyleyin, internet üzerinden yeni tanıştığın biriyle yazışma aralığı nedir. ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? karşı taraftan ses gelmiyorsa yol vermenin sakıncaları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Grego said: ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? 3 kere ben başlatırım sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kayserili said: öpmeye kıyamamak ne cidden? Deep throat bile yapman lazım gözünden yaş gelene kadar. https://pbs.twimg.com/profile_images/548751780889120768/TRihRjnc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 aha testosteron peak yapmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Llama said: Grego said: ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? 3 kere ben başlatırım sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim.. aynı konseptten ilerliyorum ama ısrarcı olup ( 4-5 ) huzura erdiklerim de oluyor. ama o zaman da ben huzursuz oluyorum, zorla kendimi ısrar ettirip. ama kız ne güzel. bana formül lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Grego said: bana formül lazım. sıkı tutacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 doktor adamsın, bu işi formüle çevireyim diye buraya yazdım. bana hız eşittir ivme çarpı kızın güzelliği bölü aradaki mesafe gibi birşeyler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 peki hadi cheatini vereyim.. b*k gibi paran olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Llama said: Grego said: ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? 3 kere ben başlatırım sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim.. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Akciğere kadar inmeyebilir herkesin. Rencide etmesin inebilenler inemeyenleri. Asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Grego said: Llama said: Grego said: ilk saatlerce konuşma sonrası, her seferinde konuşmayı başlatan taraf olma çarpanı ne olmalıdır? 3 kere ben başlatırım sonra bi 2 gün susarım o 2 günde yazarsa tamam derim olur bu iş yazmazsa olmaz derim.. aynı konseptten ilerliyorum ama ısrarcı olup ( 4-5 ) huzura erdiklerim de oluyor. ama o zaman da ben huzursuz oluyorum, zorla kendimi ısrar ettirip. ama kız ne güzel. bana formül lazım. erken boşalabilirsin. doktoruna göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Benim arkadaş şu sıralar futbolcu delisi süper bakımlı ve taş bimboları somsomluyo basit bir taktikle , oyalanma bas geç hatun evlenilecek kişiyse kendisini belli ediyor zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 doktora daha önce gösterdim, ben anlamam fıtık var bunda gibi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 GenjuroXXX said: Benim arkadaş şu sıralar futbolcu delisi süper bakımlı ve taş bimboları somsomluyo basit bir taktikle , oyalanma bas geç hatun evlenilecek kişiyse kendisini belli ediyor zaten :p Teach me your ways master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 GenjuroXXX said: Benim arkadaş şu sıralar futbolcu delisi süper bakımlı ve taş bimboları somsomluyo basit bir taktikle , oyalanma bas geç hatun evlenilecek kişiyse kendisini belli ediyor zaten :p oooo taş bimboları somsomluyosa bidilibilerini de mıhmıhlıyordur o. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kayserili said: Teach me your ways master. lol super lig'de ilk 6 sıradaki takımlardan birinde serbest eleman (tamamen vasıfsız) olarak çalışıyor çocuk instagram'da zibilyon tane fotosu var idman sahasında futbolcularla düz koşu vs yaparken, yada sahada maç öncesi futbolculara ısınmaya yardımcı olurken malum hatun milletide teker teker bütün takımların ilk 18'lerini bilmiyor bide bahsettiğimiz bimbo olunca... kendileri mesaj atıp buluşuyorlar gece mükemmel geçiyor sabahına genelde durum ortaya çıkıyor ama işin püff noktası eleman hiçbir şekilde yalan söylemiyor tamamen hatunların mallığı hatta arkadaş üste çıkıyor çogu zaman ne yani beni futbolcu mu sandın o yüzden miydi butun bunlar tribi yapıp thug life şeklinde çıkıyor mekandan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dikkat etsin de baskalari onu kihkihlamasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 sabah simiti gibi kıt kıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 GenjuroXXX said: lol super lig'de ilk 6 sıradaki takımlardan birinde serbest eleman (tamamen vasıfsız) olarak çalışıyor ee .cocugun adi vitor olabilir mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 kayserili said: Lan insan beğenmediği, çekici bulmadığı biriyle seks yapmaz ki zaten. Beğeniyosa ve bişiler yapmana izin veriyosa karşı taraf, rocco gibi saldırman lazım. OP den bağımsız olarak soruyorum, öpmeye kıyamamak ne cidden? Deep throat bile yapman lazım gözünden yaş gelene kadar. nasıl? forumdaki bekar erkeklerin %99.9 unu kapsamıyor bu düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bi şekilde en kötü gideri var diye düşünüyosundur seviştiğin insanla. 1.60 boyunda 80 kilo sivilceli kızlardan yok muydu sizin okullarda hiç? Kaç tanesine yazdınız amaç sevişmek olarak? Sevişiyosan bi şekilde çekici geliyodur zaten. Ya poposu iyidir, ya göğüsleri büyüktür falan. Gideri vardır yani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar