Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 axedice said: moriarty said: maroon5 said: yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. AHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHHAAHAHAHAAHAHAH ABİ moriarty said: nickte maroon5 anasını satiyim hahahahahahahhahahahahahha Gerçek olamayacak kadar komik, dolayısıyla gerçek değil. Ya çok klişeye bağlamadı mı ben iyi aile çocuğuyum ama o piçleri seviyor geyiği? Cidden gerçekçi gelmiyor bana. sen de bir dönem bana yanıktın. en piç dönemlerimdi 8-)
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 cehennemden tavsiye getirmiş ctulhu zebani herif
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 moriarty said: al gitarı she will be loved söyle kendi kendine. hiç sevmem bu herifi ama give credit where its due demişler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qN2ybLGhZ2Y
kayserili Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Peregrin said: http://i.hizliresim.com/8ZZkA1.jpg AHAHAHAHAHAHAAHAHAAH çok içten yazmış adam. Ayrıca konu yalan gibi duruyor. Kimse bu kadar lame olamaz ya. Edit: Diğer konuda gördüm op bilkent mezunuymuş. Olay okulda geçiyosa normal ya. Baya baya normal yani. Hatta senden ayrılmadan da görüşmüş olma ihtimali çok yüksek. Ama tribe girecek hayata küsecek bi durum yok ortada.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 dana22 said: sittiret gevseklere gider ama yine seninle evlenirler..sasmaz kural.. asdkljaslkjs
dasBock Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 cicibeybe said: dasBock said: genelleme yapmak yanlış belki ancak türk kızında var genelde bu huy. çünkü ilgi gösteren adam her daim var etraflarında. şımarıyolar o yüzden. dediğin gibi bağlanmıyacaksın. mesela rus hatunlarında bu olay tam tersi. orada hatun popülasyonu çok olduğundan erkekler kapışılamıyor. millet sexe doyduktan sonra artık gerçek anlamda ilgi göstericek adam arıyor. geliyor türkiyeye haliyle. rus kadınlara yönelik bilimsel açıklamalarınla topici bitirdin abi bu postun ötesini göremem, bırakıyorum okumayı çok teşekkürler bu 6 yıldır birlikte olduğum rus kız arkadaşımın gözlemi. bunu duyduktan sonra ben de gözlemledim ve haklı olduğunu gördüm. aydınlandıysan ne mutlu sdf
Shean Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hala sevdiğim için s1kemem abi tripleri duruyor mu ya? ben bunları lisede falan görüyordum da garipsiyordum yeter. vurun abi SABAHA KADAR VURUN
Anhora Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yüzyılın dilemması: Seven mi öpülür? Öpen mi sevilir?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sevdiğim için beraber olamadığım benim de çok kız var. ama başkaları beraber olurken çağırdılar izledim baya iyiydi. keşke bende yapabilsem dedim. ama sevdiğimden yapamadım. sevmesem çok pis şeyapardım yalnız ama insan sevince tabi... ama insanın gözünün önünde başkası sevdiğin insanın beline sıçınca rahatsız oluyorsun.
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben bakmaya kiyamadigimdan bakmiyorum carpip duruyorum o yuzden ama carpmaya da kiyamiyorum :(
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Vingthor said: sevdiğim için beraber olamadığım benim de çok kız var. ama başkaları beraber olurken çağırdılar izledim baya iyiydi. keşke bende yapabilsem dedim. ama sevdiğimden yapamadım. sevmesem çok pis şeyapardım yalnız ama insan sevince tabi... ama insanın gözünün önünde başkası sevdiğin insanın beline sıçınca rahatsız oluyorsun. şuursuzca güldüm
Feamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kadınlarda geneler olarak bir samimiyetsizlik var, binlerce yıllık evrimin dürtüleri ile üremek isterler ama mevzu aile kurmak gibi "güncel" kavramlara gelince, modern insan davranışları beklerler. sonuç olarak ise kendi başlarına ama sıkça erkeklerin başlarına sorun açarlar. evet samimiyetsizlik demiştim, bu gibi dürtüsel davranışları en aştığını iddia eden, üniversite kampüsünde ağdacı standını dahi dahrip edebilecek kadar eylemci feministler bile, mevzu karşı cinsle münasebete geldiğince, en şahin kezbanı bile sulandıracak istekler sıralamaktan geri durmazlar. tamam biz makyajı, ağdayı, topukluyu ve dekolteyi bir kenara bırakalım, bırakalım da, hemen yan masanda oturan (dramatize ediyorum) şişman ve sivilceli, kel ve sakallı, burundan ve yanaklarında kıllarını almayan-ek erken boşalan- erkek arkadaşımız ile sırf erkek olduğu için kim ilişki yaşayacak? ben buradan militan feminist arkadaşlara sesleniyorum. böyle çocukları sisteme ezdirmeyin, onları fitnis baronlarının bacasız sanayilerine kömür yapmayın, sırf üreme dürtüsü yüzünden maaşlarını gece mekanlarına veya hobi kurslarına kaptırmalarına göz yummayın, moda diye hoşlanmadıkları elbiseler giymeye mecbur etmeyin, sırf kadınlara çekici gözüksünler diye rahatsız kunduralar ile dolaşmalarına göz yummayın, bırakın onlar çorabın üstüne sandaletleri ile gezsinler... ne yapsın bu çocuklar spor salonlarını mı kundaklasın? okulların spor kluplerinin toplarını mı kesinler yoksa sürü haline sokaklarda gösteri yapıyoruz ayağına, yaptıkları seçimler yüzünden kadınları mı taciz etsinler? ne yapsın bu adamlar!
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Vingthor said: sevdiğim için beraber olamadığım benim de çok kız var. ama başkaları beraber olurken çağırdılar izledim baya iyiydi. keşke bende yapabilsem dedim. ama sevdiğimden yapamadım. sevmesem çok pis şeyapardım yalnız ama insan sevince tabi... ama insanın gözünün önünde başkası sevdiğin insanın beline sıçınca rahatsız oluyorsun. çok beğendim izninle çalıyorum şekerim :)o(:P)(:D:P
Goering Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 maroon5 said: yanağından bile öpmeye kıyamazken o çocuk kimbilir neler yapacak kıza. wrong mindset
Cd- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Feamer said: tamam biz makyajı, ağdayı, topukluyu ve dekolteyi bir kenara bırakalım, bırakalım da, hemen yan masanda oturan (dramatize ediyorum) şişman ve sivilceli, kel ve sakallı, burundan ve yanaklarında kıllarını almayan-ek erken boşalan- erkek arkadaşımız ile sırf erkek olduğu için kim ilişki yaşayacak? brına göz yummayın, bırakın onlar çorabın üstüne sandaletleri ile gezsinler... ne yapsın bu çocuklar spor salonlarını mı kundaklasın? okulların spor kluplerinin toplarını mı kesinler yoksa sürü haline sokaklarda gösteri yapıyoruz ayağına, yaptıkları seçimler yüzünden kadınları mı taciz etsinler? ne yapsın bu adamlar! https://www.youtube.com/watch?v=aUgQPzq6ifc
h2s Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kaçan kovalanır dostum, çok sevebilirsin sevmişsinde ama giden gitmiştir. yarın öbür gün geri döner mi? dönme ihtimali yüksek döner. bu böyledir. günlerce aylarca düşünüp kafa yorupta hırpalamamak lazım. yaşantına bak.
Artariel Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yok ya genelde düzgünüm diyonuz ya, öyle olmuyor tam olarak. op'un yazdığına bakarsak baya sıkıcı bir insan olduğunu düşündüm direkt. yani düzgünlükten neyi kastettiğinizi anlamadım. öpmeye kıyamamak diye bir şey mi var ya? ortaokuldayken falan böyle düşünüyordum en son. kendini öpmeye kıyamayacak kadar beta bir durumda bulduysan kız muhtemelen seni bilerek o duruma sokmuştur. sonra ggnormk çekmiştir.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ya belki öpmemiştir ama ensesini yalamıştır bilmiyoruz ki. yeterli veri yok elimizde
Marty Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ensesini yalasa soylerdi bence. es gecilecek bir detay degil
Öne çıkan mesajlar