eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 İstanbul içinde, kız arkadaşla gidilecek, 2-3 saatlik yada bir günlük,eğlencelik, vakit geçirmelik workshoplar var mı? Varsa bunun bir listesi falan var mı? Varsa bile bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yeniköy sahilde sushico şefleri eğlencelik öğrenmelik workshoplar düzenliyorlar. adı ne tam bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Workshopta yiyişilmez sinemaya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Masakari said: Workshopta yiyişilmez sinemaya gidin. Yok la yiyişme var zaten. Yiyişme aralarını doldurmak için yapmayı istediğim bir şey. Ayrıca evde otur otur sıkıldım. bingildak said: yeniköy sahilde sushico şefleri eğlencelik öğrenmelik workshoplar düzenliyorlar. adı ne tam bilmiyorum ama. Bitmiş kurslar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 is bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Silphatos said: is bulun O da var. Hiç yardımcı olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben size evde et terbiye/pişirme workshop ı yapayım uygun ücrete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 https://www.grupanya.com/kurslar/tum-firsatlar?irc=nav-kn-kurslar mesela; https://www.grupanya.com/kurslar/firsat/pelit-hobi-evi-atolye?irc=adl2-ccd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Örnek alın reyou'yu. Mis gibi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Vazgeçtim. Tırmanış kursuna gidin ya spor olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Usla var mecidiyekoydde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar