pronoit Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Sparkcaster said: farming biraz yorucu ya sulama falan, ilk gelen sprinklerın range i çok düşük sonradan artıyor mu bilmiyorum artıyor. 8'liler çikiyor. ama oyunda şöyle bişi var bi yerden sonra ki bu yer cok ileri bir seviye değil ölümüne para basiyorsun. ilk bahardaki ve yazdaki plan programa ihtiyacin kalmiyor. bir de oyunda zoom in sorunu var gözümü çikartti. tatli güzel oyun.rekabet falan yok sadece bir maden var dungeon gibi işte orada derinlere iniyorsun falan.pve'si o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bone said: ultima'da balık tutuyordunuz ev inşaa edip çiçek büyütüyordunuz. bu da mı gol değil lan! ev hanımları içindi onlar. biz ejderha öldürüyorduk. kafa kesiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ejderha tameleyip pk kesiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 tekrar sorıyım ortada oyun varmı yoksa sırf agac kestim balık ektim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 pve kısmı var sürekli aşağı indiğin bir maden ve sonrası dungeon vs galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Oyun çok zevkli alın oynayın Pam'e de zevk aldırabilirsiniz oyunda http://i.imgur.com/y82wwKb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 lan ne yardırmışsınız. fo alıp 100 saat ev kuran adamlar var piyasada. eskiden harvest moon oynardım ama bayıyodu bi süre sonra bu daha güzel görünüyo ama her gün patch çıkıyor biraz beklemek lazım oynamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Sparkcaster said: pve kısmı var sürekli aşağı indiğin bir maden ve sonrası dungeon vs galiba işte şimdi ilgimi çekmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 oyun ve topicin gidişatı direk şunu çağrıştırdı huehue http://www.youtube.com/watch?v=wyDEbUuhzTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Cuce said: tekrar sorıyım ortada oyun varmı yoksa sırf agac kestim balık ektim mi? videoda yaratık kesme de var Zelda stayla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bu konuda çok fazla talihsiz açıklama yapılmış ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 oyun cok iyi + sirf devolopera destek icin bile alinir twitch ve redditte surekli soru cevapliyip aldigi sikayetlere gore fix cikariyor, ben boyle developer gormedim yani :D tek basina harvest moon cloneliyim derken orjinal oyunu fersah fersah ileri tasimasida ayrica takdire deger. senelerdir bok gibi harvest moonlar cikiyordu hani assasins creedden beter tekrara baglamislardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 oyun direk %33 daha hızı olabilir, animasyonalrında bekleme sürelerine vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Kahve tüket daha hızlı gidiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 arkadaş oyunda herkes işini salatalıkla görüyor http://i.imgur.com/IlcXaLd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Laurelin said: oyun cok iyi + sirf devolopera destek icin bile alinir twitch ve redditte surekli soru cevapliyip aldigi sikayetlere gore fix cikariyor, ben boyle developer gormedim yani :D tek basina harvest moon cloneliyim derken orjinal oyunu fersah fersah ileri tasimasida ayrica takdire deger. senelerdir bok gibi harvest moonlar cikiyordu hani assasins creedden beter tekrara baglamislardi Manyak gibi Animal crossing oynuyordum bir aralar, denedim direk aldım.. Bağımlılık yapan gaspet oyun türü. Pek güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Oyun bayağı güzel ya. Biraz daha hızlı olabilirdi bence de. Satınalmaya karar verdim. İleride local coop da gelecek 4 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 eve otomatik geri donse guzel olur. geceleyin donmek gerekince tekrar geri kosmasi batiyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ilerde teleporterlar aciliyor quality of life icin gelen seyler movement speed olsun, teleportlar olsun filan klisedir bu oyunlarda hani, once surundurur sonra oha bunsuz nasil oynamisim dersiniz :D harvest moondada oyleydi hatta harvest moonda enerji metresini gorebilmek icin item lazimdi benim son oynadigimda, oyun basinda ne zaman yorulucaginizi bile bilemeden oyniyordunuz ve bundan 10 kat filan yavasti baslangic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 aha ok o zaman. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 mac os desteği gelirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Aslında konsol desteği de harika olur. Tam yayılıp rahat rahat oynamalık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 konsol desteği değilde game pad desteği vardı, steam os filan için herahalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 şu oyun mobil uygulama olarak da gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Steam gamepad ile oynuyorum ama resmi destekli değil communty yapmış bir settings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar