Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Quantum break win store exclusive. Gfwl faciası mumla aranacak çünkü satya nadella bütün iş modelini bunun ve bulutun üstüne kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Satya istediği kadar model kursun, üzerine de 6500 parçalı lego kursun. 2-3 tane IP yüzünden kimse kanmaz buna, çoğu özelliği kapalı (xbox yüzünden). Tüm mesele sattılları x-box cuları üzmemek. Zaten %99 u Windowz kullanırken. Appstore ve IOS da eski IP oyunların GameLoft altında çıkması, o platforma uyarlanması kötü birşey değil ki. Oynanabilirlik olarak takdir edilesi firma Gameloft. Burda S.Jobs a vurmak saçma yani :D Quantum Break beklenen IP ama, bir görelim hele. Neyse önce sözlerini tutsunlar, w10 lu tel bekliyoruz, docka koyup q.break oynuycaz inşs. Ha ayarlar kısık ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 arezd said: Bide şöyle açık olmayan bir husus var. Ben şimdi misal süper anlamsız bir karar verip xbox one almaya karar verdim, mevcut makina adamın anlattığı planlar dahilinde mi? Yani upgrade vs seçeneği olacak mı? Yoksa adam kendi açıklaması ile mevcut aleti obsolote mi yaptı? çok basit, xboxone v2 üretirler. aynı oyunları çalıştırmaya aynı işletim sistemi kullanmaya devam eder, ama buna ekran kartını değiştirip takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 PCyi etkileyecek pek bi durum yok sanırım negatif olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 msin publishleyecegi oyunlar steame gelmez artik bi o olur olumsux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar