dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 neden manga spoiler, bak başlıkta ne yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 video denden mushinin ciiiiii diye bakmasına bi ben güşmüş olamam. bide hzimetci-chan da kocasıda pek tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 dreagloth said: neden manga spoiler, bak başlıkta ne yazıyor adam sordu da uyararak söyledim. uyarı vermeden vermek yasak sandım. o da yasaksa özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 burgess ile sabo fight'ı mangada daha uzundu diye hatırlıyorum, atlamışlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Çok güzel bölümdü ama olayın etkilerini tam olarak hissettiremediler. Anlatım, Battle of Marineford sonrasına kıyasla sönük kaldı. Haftaya Sabo'nun kurtarılmasından sonra şu ana kadar yaşadıklarının anlatacaklar. Filler sanırım ama merak ediyordum Sabo'nun nasıl yetiştirildiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 736 Kyros ile Fujitora adamlığın tanımını yaptılar valla arc boyunca. Fujitora istifa mı edecek şimdi amirallikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yok bence bizimkileri yol verip aynen bole adeleit sağlamaya devam edicek HQ'yu iplemeden. yalnız kuzanda bi kol kapmıs belliki akainudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 736 fujitora reyis tayfaya katilsa ne fena olur LAAAAAAAAAAAAAAAAN. 35 bolum biriktirmistim 2 gunde yedim bitirdim. muazzam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 figürünü alasım geldi reisin. yeni işin ilk maaşını öyle ıslatayım bari =) japonyada daha ucuza bulunur inş amazonda iyi bindirmişler fiyatı =) http://www.amazon.com/Megahouse-One-Piece-Portraits-Pirates/dp/B00MF9UYB4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460286667&sr=8-1&keywords=fujitora+portrait+of+pirates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 236 dolar ne ya? tokyo otaku mode'a baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yok zaten amazondan almıyorum uzun süredir. genelde sazan avı oluyor. japonyadan bireysel aldırıp kargolatıyorum. 100 dolar civarına buluyorum genelde bu segmentteki ürünü ama bazen stok çok azsa karaborsa oluyor bu şekilde. umarım yeterli stok vardır =) https://www.modatokyo.com/ şu elemana ürünü söylüyorsun en uygun fiyatı bulup ekliyor siteye. orada yaşadığı için perakende fln alıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bölümde çok büyük bi ayrıntı vardı kimse farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Birden çok vardı. Misal Kuzan'ın olayı ve Alliance'ın Shanks'ı hedef alması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yok yok. başka biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bulutta yeri göğü inleten bi abi vardı onu dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 736 oars degil mi o? yoksa moriah falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 auhauhaua ağır spo madem istiyonuz kaidou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 henuz istemiyorum fsdjalkfjsdkalfa. anime'de kac bolume goruruz ona gore tiklayayim spoiler'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 abi 4-5 te olur 10-15'te o arc sonunda yeni arc başlangıcında esas anlatılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 df said: figürünü alasım geldi reisin. yeni işin ilk maaşını öyle ıslatayım bari =) japonyada daha ucuza bulunur inş amazonda iyi bindirmişler fiyatı =) http://www.amazon.com/Megahouse-One-Piece-Portraits-Pirates/dp/B00MF9UYB4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460286667&sr=8-1&keywords=fujitora+portrait+of+pirates ilk çıktığında benim iş halen açıktı, bunu 40 dolara temin edebiliyordum ahahaha keşke stoklasaydım. yanlışlıkla alıp satamadığım Kill la Kill Satsuki falan bile aldığım fiyatın üstüne 100 dolar değerlendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Milamber said: auhauhaua ağır spo madem istiyonuz hayır abi istmeiyoruz inatla yapıyosunuz bunu ney basmıyo kafanıza neden okumuyosnuz baslığı. yeter ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 okudun mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Arkadaslar mangadan spo vermek yasak, baslikta ve kurallarda yaziyor. Insanlarin izleme zevkini bok etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Cuce said: yok bence bizimkileri yol verip aynen bole adeleit sağlamaya devam edicek HQ'yu iplemeden. yalnız kuzanda bi kol kapmıs belliki akainudan Şimdi izliyorum da iki kolu da yerinde ya. Ss almaya üşendim, dk 14.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 pardon doru sağlammıs. ceketin kollarını bos görünce sevindim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar