Zyrobod Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bu işe ciddi ciddi gireceğim. daha önce de bir başlık açmıştım tasarımcılıkla ilgili. oyun yapımının ana hatlarıyla iki başlıkta toplandığını biliyorum (programlama ve tasarım) belki başka bir şey de eklenebilir buna onu bilmiyorum. google playdeki oyunları inceliyorum, anlamaya çalışıyorum, çok indirilen oyunların başarılarının altında yatan sebepleri anlamaya çalışıyorum. kendimce çıkarımlar yapıyorum. şu şöyle olmalı, bu oyun bu yüzden tutmuş, yeni ve ilgi çekici bir oyun için şu lazım bu lazım diyorum. işin teori kısmıyla ilgileniyorum yani. ama bunları pratiğe dökmem gerekiyor. estetik konusunda duygularım güçlüdür. çirkini ve güzeli ayırt ederim. bana gaz verin. nasıl başlayayım. lisede c# kullanmıştım.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 şimdi ayağını yavaşça gaz pedalından çek, vites boşa at.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 para kazanıcam diyorsan sermaye koy. güzel bi ekip kur. 1-2 kişilik garaj ekiplerinin mobilden para yediği devir kapanalı 5 sene falan oluyor. activision, ea, disney gibi balinalar var o sektörde. küçük ölçekli ekiplerin para kazanma şansı pc,konsol platformunda daha fazla.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 1/1000000 dan biri değilsen mucize beklememek sermaye yatırmak gerekli cok cok basit bi fikrin kaymagını yemek için cok iyi uygulanmıs olmalı ve sanslı olman gerekiyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 gamesalad gibi kodlama gerektirmeyen uygulamalara bakabilirsin yada udemy deki kursları inceleyebilirsin ben de hobi ölçeğinde giriştim arada çevremdeki yazılımıları da darlıyorum eheh (hoş ben yazılım/programlama öğrenmek için giriştim) şimfi de platform oyunu yapmaya çalışıyorum deneme amaçlı ne kadar götürebiliyorum bu işi neleri kotarabiliyorum bi göreyim dedim oyun motoru olarak da unity kullanıyorum
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 parayı vurmak istiyorsan zor o iş malesef, ama hem hobi olur hem de ek gelir olur diyorsan deneyeceksin aklındakini.
Öne çıkan mesajlar