Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş | 29 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şimdi ben malın teki olsam, ooo anne karıştırdı desem seni gelip kessem nolur amk. bi düşünün şöyle şeyleri. benle laf kavgası veriyosun neden anne baba karıştırıyosun ki.
Mesaj tarihi:
terbiyene takınasın diye
üslübünü bozmıyasın diye
adam olasın çocukluk yapmayasın diye

her msjında sınırı daha da aşalara çeken de sensin ondan nasıl cevap veriliyor göresin diye

yoksa beni bilen bilir benim böyle uslubum yoktur ben geyiğimi yapar geçerim kadlı ki bu başlığı hortlatmamda direk geyikti büyük harflerle bile ondan yazdıydım ama senin uslubun hiç temiz değil
Mesaj tarihi:
moriarty said:

dikkat et abi ben alttan alırım böyle şeyleri de başkası keser çükünü ağzına geri koyar böyle laflar edersen.

kardeşi sıkıntı yapma sileriz..
adres belli bekleriz de
Mesaj tarihi:
otusbeş yaşında adamlarsınız orta okul yıllarınızmı depresifleşti, ulan adam bariz doping yapsa yinede bir şey çıkmaz bu muz cumhuriyetinde öğrenemedinizmi .. ettiğiniz kavgaya bak.
Mesaj tarihi:
raptoid said:

otusbeş yaşında adamlarsınız orta okul yıllarınızmı depresifleşti, ulan adam bariz doping yapsa yinede bir şey çıkmaz bu muz cumhuriyetinde öğrenemedinizmi .. ettiğiniz kavgaya bak.

doping testini yapan yer bu sonuçları bağımsız yere bildiriyor cezalarda oradan çıkıyor tff vermiyor ceza
Mesaj tarihi:
taamm gençler sıkıntı yok

moriarty özür dilerim arkadaşım dün gece bebeğin altını çok değiştirdim uyuyamadım uykusuzum
Mesaj tarihi:
Ben bu iki terbiyesizi banlamiyorum cunku alan razi veren razi da yapmayin etmeyin gencolar. Sacma sapan sikayetlerle ugrasiyoruz sonra yok cuk dedi yok anne dedi. Ayip lan bi de, essek kadar adamlarsiniz.
Mesaj tarihi:
abi ikidebir koca adamsınız lafını kullanmayın. hem seksist hem de irrelevant.

sanki liseli olunca küfür etmek mübahmış gibi.

ayara ayar bizde.
Mesaj tarihi:
bu arada tartışmanın bir kısmında dediydim adam bağlandı diye aha konuşma metni düşmüş haberlere

said:
Dr. Kaya Livanelioğlu, "Tedavi hakkı en önemli insan hakkıdır. Eğer sağlık sorunu yaşayan bir sporcunun tedavisi sadece bu yasaklı maddeyle oluyorsa, elbette ki sporcu bu tedaviyi görecektir. Tedavi amaçlı kullanım izni verilmiş. Tetkikler neticesinde herhangi bir alternatif yoksa bu şartlar altında ve bir form doldurularak kullanılabiliyor. Uzman kurullar bu evrakı inceleyip haklı bulursa, yazılı olarak bildirirler. Ancak bu izin gelene kadar ilacın kullanılmaması gerekiyor. Eğer kuruldan ret gelirse, sporcu da bu redde rağmen ilacı kullanırsa, dopingle mücadele kural ihlali yapmış olur" dedi.
  • Yeni Oluştur...