Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 lan şimdi doktor bile bağlandı benim söylediklerimi ntvde söyledi biraz önce söyledi hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 3-4 saate görücez seni ve ordan burdan duyduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CeyPReNWsAAC6W7.jpg millet bunun üstünden yürüyor misal ama konunun bunla alakası bilem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ulan sırf oyuncuyu alcaz diye aziz adamın futbol hayatını bitirdi pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 yavaş alında saçınız başınız dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 lama iyi kremlerse alır bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi şimdi ben malın teki olsam, ooo anne karıştırdı desem seni gelip kessem nolur amk. bi düşünün şöyle şeyleri. benle laf kavgası veriyosun neden anne baba karıştırıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 terbiyene takınasın diye üslübünü bozmıyasın diye adam olasın çocukluk yapmayasın diye her msjında sınırı daha da aşalara çeken de sensin ondan nasıl cevap veriliyor göresin diye yoksa beni bilen bilir benim böyle uslubum yoktur ben geyiğimi yapar geçerim kadlı ki bu başlığı hortlatmamda direk geyikti büyük harflerle bile ondan yazdıydım ama senin uslubun hiç temiz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 dikkat et abi ben alttan alırım böyle şeyleri de başkası keser çükünü ağzına geri koyar böyle laflar edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 taraftarı da midesi bozuk diye tribünlerde muz yiyordu,sonra sahaya düşürüyordu yanlışlıkla canım bişey cıkmaz ne cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 moriarty said: dikkat et abi ben alttan alırım böyle şeyleri de başkası keser çükünü ağzına geri koyar böyle laflar edersen. kardeşi sıkıntı yapma sileriz.. adres belli bekleriz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 otusbeş yaşında adamlarsınız orta okul yıllarınızmı depresifleşti, ulan adam bariz doping yapsa yinede bir şey çıkmaz bu muz cumhuriyetinde öğrenemedinizmi .. ettiğiniz kavgaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hacı bu ne ya ilkokullu musunuz? böyle tutacaksanız tutmayın arkadaş takım falan. yakışıyo mu koca koca adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 raptoid said: otusbeş yaşında adamlarsınız orta okul yıllarınızmı depresifleşti, ulan adam bariz doping yapsa yinede bir şey çıkmaz bu muz cumhuriyetinde öğrenemedinizmi .. ettiğiniz kavgaya bak. doping testini yapan yer bu sonuçları bağımsız yere bildiriyor cezalarda oradan çıkıyor tff vermiyor ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 taamm gençler sıkıntı yok moriarty özür dilerim arkadaşım dün gece bebeğin altını çok değiştirdim uyuyamadım uykusuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Ben bu iki terbiyesizi banlamiyorum cunku alan razi veren razi da yapmayin etmeyin gencolar. Sacma sapan sikayetlerle ugrasiyoruz sonra yok cuk dedi yok anne dedi. Ayip lan bi de, essek kadar adamlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi ikidebir koca adamsınız lafını kullanmayın. hem seksist hem de irrelevant. sanki liseli olunca küfür etmek mübahmış gibi. ayara ayar bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Tesekkurler.. ozur dilerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hayır birader öyle özür dileyip kurtulmak yok. gel buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Besiktaslilik durusu sergiliyorumm Lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 O duruşa bi vuruş kaç kuruş ssfds seviye buralara inmiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 bu arada tartışmanın bir kısmında dediydim adam bağlandı diye aha konuşma metni düşmüş haberlere said: Dr. Kaya Livanelioğlu, "Tedavi hakkı en önemli insan hakkıdır. Eğer sağlık sorunu yaşayan bir sporcunun tedavisi sadece bu yasaklı maddeyle oluyorsa, elbette ki sporcu bu tedaviyi görecektir. Tedavi amaçlı kullanım izni verilmiş. Tetkikler neticesinde herhangi bir alternatif yoksa bu şartlar altında ve bir form doldurularak kullanılabiliyor. Uzman kurullar bu evrakı inceleyip haklı bulursa, yazılı olarak bildirirler. Ancak bu izin gelene kadar ilacın kullanılmaması gerekiyor. Eğer kuruldan ret gelirse, sporcu da bu redde rağmen ilacı kullanırsa, dopingle mücadele kural ihlali yapmış olur" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ulan bi sene sampuanlik yarisinda yokuz adamlar birbirlerini yediler yoneticilerden taraftara beyin yaktilar ahsdash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar