Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta: Fenerbahçe - Beşiktaş | 29 Şubat Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Para en son konu valla şu konuda. Uygulama eskisine göre doğru. Küfür eden grup tribünün %10'unun üzerindeyse o an o maçta olanların kartı kapatılıyor. Maçta olmayan da yırtıyor, başkasına verme/satma yolu da açılıyor. Bence makul. En azından boş tribüne oynanmıyor kolay kolay.

Ha %10'a veya küfüre kim neye göre karar veriyor diyebiliriz, %10 çok düşük diyebiliriz, 10-15 saniye gibi bir sınır vardı onun tamamen kalkmasını sorgulayabiliriz falan ama eskisinden iyi bir uygulama olduğu aşikar bence. Gidip 12.000 kişilik tribünde küfür eden 7.560 kişiyi tek tek tespit etmelerini beklemek de biraz hayalci bir yaklaşım sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

öyleyse elektronik bilet diye çıkmayacaklar ortaya. sen okadar kamera koyupta hangi grubun küfür ettiğini bulamıyorsan neden ben ebilet alıyorum ki?

ha pardon aktifbanka peşkeş çekilecekti değil mi, unutmuşum. yapılan şey şerefsizlikten başka hiçbir şey değil. başta o tribünde küfür eden andavallar, ikinciside başımızdaki virüsler.
Sosyal ağlarda paylaş

Xeph said:

moriarty said:

fikoya yakışmıyo kaybedince böyle salak açıklama yapmak. fb ve gs yapar böyle mallıkları genelde.

naga pls

http://www.youtube.com/watch?v=N1dD6-FTZIk

http://www.youtube.com/watch?v=wLBt0VBgt8k

Bu kadar sevinipte ezim ezim ezilmeleri gerçekten büyük fail oldu dicem ama bjk olunca konu normal ya böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

öyleyse elektronik bilet diye çıkmayacaklar ortaya. sen okadar kamera koyupta hangi grubun küfür ettiğini bulamıyorsan neden ben ebilet alıyorum ki?

ha pardon aktifbanka peşkeş çekilecekti değil mi, unutmuşum. yapılan şey şerefsizlikten başka hiçbir şey değil. başta o tribünde küfür eden andavallar, ikinciside başımızdaki virüsler.

İyi de abi eskiden 500 kişi küfür etti diye tüm stadın 2 maç halısaha gibi kalması daha mı iyiydi, o zaman boşa gitmiyor muydu kombine paran?

Burada tek sorun işin düzgün bir ihale veya serbestlik olmadan Aktifbank'a peşkeş çekilmesi. Onun dışında e-bilet sistemiyle hiçbir derdim yok benim.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğinde haklısında ben zorla dedirtmedim ki adamlara

"artık tribün cezası olmicak, kameradan tespit edip bireysel cezalar vericez. passolig tribündeki şiddeti küfürü bitirmek içindir" diye

adamlar hem bu olayı böyle getirdiler, hemde dedikleri hiçbir şeyi uygulamadılar. hani nerde 6222, hani nerde bireysel ceza. ben bu sezonun en önemli maçına andaval taraftarlar yüzünden gidemedim. kim bunun hesabını vericek? kimse. ben maça gidemediğimle kaldım.

passoligin yaptığı tek şey telefonuma kredilerle ilgili bilgi mesajı göndermek. adamlar resmen reklamlarını yapacakları adamları sistemlerine aldılar. bide üstüne benden para alıyolar ve verilen vaadlerin hiçbirinide yapmıyorlar.

önceki sistemde anlattığın olayda yanlıştı ama şu anki durumda en az onun kadar yanlış. sen ben gibi binlerce insan hiçbir suçumuz yokken sezonun en önemli maçına gidemedik işte. daha nolsun ki? kanıtlasınlar benimde küfür ettiğimi. ben sırf bi grup gerizekalıyla aynı tribünü paylaşıyorum diye neden suçlu oluyorum ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Dört kişi de bireysel başvuru yapıp girmiş cezalı tribünlerden, ya da girebildiler mi bilmiyorum gerçi de mahkeme kararıyla "kart blokesinin yürütmesini durdurma" sonucuna ulaşmış. Ben Fenerium Üst'teyim zaten, girdim, o başka.

Milletin şikayet edeceği kadar rahatsız edici bireysel küfür, polise/hakemlere küfür veya taşkınlık, sahaya girmek, yabancı madde atmak, başkasının yerine oturup isteğe rağmen kalkmamak vb. konularda dediğin bireysel ceza uygulanıyor zaten. Fakat senin dediğin konuda biraz arka planını da düşünmek lazım işin. Binlerce kişilik tribünün %70'i küfür ederken hepsini tek tek izleyip, ağız okuyup, yüzüne atkı matkı neler taktığı belli olmayan ve karışık oturan binlerce adamın görüntüsünden kimliklerini tespit edip tek tek ceza vermek aylar sürecek adli dava konusu falan olur. Her hafta en az 5 maçta kaynak ayırılabilecek bir konu değil. Evet keşke olsa, kurunun yanında yaş da yanıyor, ama cidden ütopik. Adamın ağzına çip takman lazım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bunlar zaten oluyo da tedavi yaparken federasyona bildiriyorsun. eğer bildirmedilerse gg olur ama sanmıyorum öyle bir mallık yapacaklarını.

hemen hemen tüm tedavi maddeleri yasaklı madde zaten genelde steroid olarka geçtikleri için. iyileşmesi için protein sentezini emilim oranını falan arttırıyor.

bildirdilerse sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi terimin ne olduğu önemli değil halk dilinde doping. yasaklı madde dersen bir ton ince ayrıntısı var
doping etkisi yapmaz zaten bu yasaklı maddeler ama sporcuya kolaylık sağlar..
yukarda da dedim tekrar diyim eğer bu tedavinin başka yöntemleri var ise bu ilaçsızda yapılıyor ise gökhanın bu ilacı alması büyük hatadır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sabır. kardeşim bak sistemin nasıl işlediğini, her tedavide illaki yasaklı madde kullanıldıgını biliyorum, ve bunu bildiriyorsun. eğer bildirmeden yaparsan o zaman sıkıntı olur bi şey gizliyomuş gibi. veya tedavi dışında kullanırsan avantaj sağlar bir tek. bu yüzden normalde sen ben yaşasak 1 yılda dönemeyeceğimiz sakatlıklardan 4-5 haftada 13km koşabilecek halde dönüyorlar. eğer bunları zaten tedavide kullanmasalar her futbolcu su an futbolun geldigi yerde 2 sene içinde biter. bu yüzden gelişiyor zaten futboldaki fizik gücü vs. şimdi olsa rıdvan fazladan 4-5 sene oynar mesela.

yazdıkların tamamen bilgisizlik, her yeri yanlış. neresini düzeltsem sanki zerre biliyomuş gibi başka yorum yapcaksın. o yüzden nefesimi harcamakta istemiyorum artık senin gibi bilgisi olmadna fikri olan insana.

valla bıktırdınız amk ya.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olmuyo işte hala bi bok bilmeden yazıyosun ya sabır. abi bu cehaletin verdiği "şöyle olurdu" özgüveni nedir ya.

neyse bi kaç saate açıklama gelir. sen de çok biliyomuş gibi yaptığın yorumlar boşa gidince, nasolsa bu kadar boşa sallamış olmak umrunda olmayacak. hea der geçersin. bilmedigin başka bi konuda çok biliyomuş gibi devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...