Genwa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Ya zaten almıştım ama bu lanet adamlar bugün teslim edicez merak etmeyin gece 11e kadar evde durun diyip getirmeyince iptal ettim. Bimeksten girerse stoğa alırım. 3k ama kupon mupon bi şeyler veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 S7 baya uyguna geldi hb'den yapıştırdım direkt bloatware temizlemek için root atarsak garanti kapsamı dışına çıkıyor mu alet (samsung garantili) bi de guide, tutorial falan var mı güncel? teşekkür ettim bi de bana böyle bomba top of its class sd card önerebilir misiniz? hunharca 4k video kayıt ederken hızlı hızlı yazıp okurken gecikme yaşamayacak cinsten. http://www.teknosa.com/urunler/145055805/sandisk-sdsqunc-128g-gn6ma-64gb-c10-60mbs-micro-sd şöyle bi şey iş görür mü mesela? 60mbs diyor ama aynı ürünün amazon açıklaması 80mbs diyor. https://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Standard-Packaging-SDSQUNC-128G-GN6MA/dp/B010Q57S62 teknosa biraz şaşırmış gibi 128g e 64gb fln yazmışlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 haci samsung s7 edge ilk alinca icinden guzel sd card cikiyordu 128 giglik. bu arada sen dedignde dusundum de. rahatsiz eden bi bloatware yokmus lan.. sasirtici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 beni rahatsız ediyor ya, mağazada kullandım. yavaşlattığı için değilde gereksiz 100 tane app var içinde zorla kakılmış. adamlar japon kerhanesi kafasından çıkartamadı bir türlü yazılımını. htc den sonra tam bir jungle. sd kart çıkması iyiymiş o zaman, cebimde kaldı 300 lira. foto ve videoları direkt sd e atmak istiyorum önceden telefon hafızasına atmak gibi bi hata yaptım bu sefer baştan sd e atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 acaba aldigin yere gore degisiyor mu ki icindekiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 aynen regional değişiyor. babama note 5 aldım mesela. bir sürü salak saçma oyun appleri, samsung özel appleri falan. silemiyorsun da. rootlarsan temizlemesi için özel şeyler hazırlamışlar ama rootlayınca garanti gidiyorsa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 unroot da edebilyorsun geri, eski samsunglarda mumkundu de s7 ile alakali articlelar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 root-unroot olayını teknik servis çakamıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Root count i sifirliyorsun unroot ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 googleladim biraz da, s7 icin goremedim article ama muhtemelen stock romu caksan geri, ustune flash countu 0lasan geriye bir sey kalmiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 unroot dediğimiz, root ve sonrası yaptığımız her şeyi silip fabrika ayarı kıvamına geri çevirmek mi oluyor? sormak istediğim root çakıp, bloatware temizleyip, unroot yaparsam rootladığımda yaptığım değişiklikleri muhafaza edebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bingidak m8'den sonra galaxy üzmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 bingildak said: S7 baya uyguna geldi hb'den yapıştırdım direkt İthalatçı olanı mı aldın samsung tr garantili olanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 O linkteki kartlar yalan sandisk extreme pro alman gerek sorunsuz bir kullanım istiyorsan şayet ultra fln hikaye. En düşük extreme lazım 4K için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 S7yi verip iphone aliyosun, unroot oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Chastor said: bingildak said: S7 baya uyguna geldi hb'den yapıştırdım direkt İthalatçı olanı mı aldın samsung tr garantili olanı mı? samsung aldım @shadow : valla ben de öyle umut ediyorum. iphone 6 plus aldım 3 gün kullandım, geri verdim. androide çok alışmışım ya. bir şeyleri değiştirmek isteyip de değiştiremiyor olmak koyuyor. samsung a da çok inancım yok ama deneyeceğiz bakalım. şans vermek gerek, en kötü htc e dönerim. @dare : sen aldıysan nereden aldın? amazondan mı basayım? TR fiyatları aynı gibi http://www.hepsiburada.com/sandisk-64-gb-extreme-pro-sdxc-uhs-i-kart-sdsdxpa-064g-x46-p-FTSANSDEXUCPRO64GB bunun 128 i yeter gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Yıllarca laf ettin samsungculara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 samsungcular düşünsün onu, eşşek kadar adamlar marka taraftarlığı yapıyor. apple, samsung hissedarı sanki bezevenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Ben 64gb extreme pro aldım hb üzerinden onda indirim vardı 109TLye gelmişti o linkteki sd kart yalnız dikkat et micro sd alman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 64 yeterli oldu mu? 4k videolar eşşek kadar yer tutmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 4K çok muazzam manzara ya da gece çekimi olmadığı sürece kullanmıyorum zaten 1080P 60fps ve ois ile videolar çok güzel oluyor zaten. http://media.flixcar.com/f360cdn/SanDisk-1265826678-microSD_UpsellChart_TR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Biraz alakasız ama guruları bulmuşken sorayım a710 aldım Hepsiburadadan, s7ye param çıkışmadı pişman olur muyum yol yakınken dönüp daha sonra s7 mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 64gb patlattım o zaman, yetmediği yerde yedekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 hehe pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 DareJedi said: O linkteki kartlar yalan sandisk extreme pro alman gerek sorunsuz bir kullanım istiyorsan şayet ultra fln hikaye. En düşük extreme lazım 4K için. bende sıradan bi 64gb var, ama foto kayıt yeri telefon, hafıza dolunca kes yapıştır yapıyorum sd karta tarih klasörü atarak. yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar