paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Selam, Elimde Hero3+ zamanında kalma aksesuarlar var. Hero4 alırım diye tutuyordum ama lens alarak o parayı çarçur ettiğimden öylece yatıyorlar. İlgilenen olursa anlaşırız :) -Vented helmet strap mount (açılmamış) -Skeleton housing (açılmamış) -Head strap+Quickclip (açılmış ama kullanılmamış) -Anti-fog inserts (açılmamış) -Suction cup (açılmış ama evde camda duruyor) -Protective Lens + Covers (açılmamış) -SanDisk Extreme Plus 32 GB Class 10 UHS-I U1 (Hero3 zamanında yedek alınmıştı, yatıyor öyle kutusunda) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ilk başta gitar hero sandım, ilk linke tıkladım, dedim ne biçim adamlar var kafaya miğfer giyip oyun oynuyo diye. sonradan anladım go proymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 benim lensi alsaydin ya niye kimse benim lensi almıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 -SanDisk Extreme Plus 32 GB Class 10 UHS-I U1 Bunun fiyatı nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Selam, Bilemedim ki. Piyasası kaça bunun; mesela 80TL dersem uygun olur mu? Ürün SDSDQX-032G-AFFP-A kodlu ürün. Okuma 80MB/s, yazma 50MB/s olması gerek. U3 olanlar 4k uyumlu olarak anılıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 baltalama degil (hani linkteki satis fiyati belli lan) ama antifog insert ne pahalliymis gopro'da!!! Kac piece var bilmiyorum GoPro'nun sattiginda ama 5-6USD falan ustu fiyat cekmis olmalari ilginc. http://www.amazon.com/WoCase-Reusable-Inserts-LIFETIME-WARRANTY/dp/B00DVMJP96/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1456144392&sr=8-2&keywords=antifog+insert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 gg'da 65 lira kart hem de 90mb/s liği 40 lira falan eder o 80 demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 anti fog insert'u alabilirim gibi ben. gopro 4 icin de uyumlu yaziyor sitede. ne kadara satiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Selam, SD kartı arkadaşıma hediye ettim, tabletinde kullandığı bozulmuştu : Fiyatını bilmediğim için iyi uçmuşum ama :P Anti-Fog Inserts için sen bir fiyat söyle, GoPro amca €19.99 gibi saçma bir rakam söylemiş. Ben çok daha uyguna almıştım diye hatırlıyorum. $5 falan ise satmam bile, hediye ederim yani :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 silver edition ile uyumlu mu bunlar? edit: linkte yazıyomuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 @paramecium 30 tl o zaman? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Head strap ve skeleton housing ikilisine ne istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Selam, @desislaf 30TL uygundur :) @DareJedi Bilmem ki; 150 falan??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 GoPro 4 ile oluyor değil mi skeleton case? SanalPazar üzerinden ilan açar mısın? Protective Lens + Covers bunu da dahil edersek ne olacak toplam fiyat? Onu da hediye et bari be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Selam, 3 parça 180TL olur. Beni online satış platformları ile uğraştırmayın yeter :) Cumartesi sabah bir Sirkeci yapmam gerekiyor; Beşiktaş'da Adeks'e falan uğramayı düşünüyorum. Elden teslim de edebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bu arada fog insertler icin arkadas "gopro 4 ile de uygunmus" demis. abi hepsi ile uygun. ince nem alici stripler. al, lenslerinin pouchlarina koy, sonra teknolojik aletlerini koydugun cantaya at 2 tane. ne bileyim iste, faydali urunler harbiden. mesela soyle bisiler soyleyin bence teknolojik urunleri falan kutuda sakliyorsaniz. http://www.amazon.com/Gram-Aluminum-Indicating-Silica-Canister/dp/B00BL79JDK/ref=pd_sim_200_1?ie=UTF8&dpID=41seJwJQc5L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=11ZHYB2DVX4AY3S1RZ0K onceden pelican adi ile satilanlar vardi, harbi kaliteliydi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 İstanbulda olsam elden alırım zaten :) Bu ara harcamalarım çok taksit istediğim ve kargonun bu siteler ile ucuza mal olduğunu bildiğim için en düşük komisyonu da SanalPazar aldığı için orasını şey etmiştim. 180TL bana uygundur. Şayet ilan açabilir isen haber et alırım hemen. SanalPazar kullanıcı adım da darejedi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Selam, Sor bakalım 'sen oralara üye misin' diye :P Dur bir hal çaresine bakılır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bişi dicem. youtube kanalı başlatmayı düşünüyorum. gopro silver edition mantıklı bir seçim olur mu kendimi çekmek ve dışarıda vlog falan yapmak için? alakasız topic ama yeni açmayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Sonynin stabilizer olanları daha çok işine yarar sanki. Ya da tripod vs lazım. Hero 3 çok rahat işini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hangi model oluyor onlar? actioncam'ler değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Action cam http://www.sony.com.tr/electronics/action-camera/t/action-camera steady shot olanların hepsi http://www.youtube.com/watch?v=B65Nj6YS28M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Selam, Sahibinden uygun mudur? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Sahibinden sitesinde bir şey satın alınabiliyor mu? Ben hiç sepete ekle vs gibi bir şey görmedim. Ya da kart sayfası vs. Amacım taksit yapmak zaten yoksa güvenmiyorum arada bir aracı olsun durumu yok :) Edit: GET sistemi ile satın alma ekranı çıkıyormuş. GET ilanı açman gerekli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Selam, Benim kuzenin üyeliği falan varmış. Onunla halledeceğim :) GET'li açtırırım ilanı hafta sonu ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar