aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 benim gotum buyuk zaten, agirliga gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 2x 3x 10 yapıyorum ben deadlift ve squatta. az aslında 12-15 arası çıkmak lazım belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 cok cahil sorusu olucak galiba ama kas dokusu gelistirdikce de mass olarak buyumez misin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 tam olarak aynı şey değil abi. şu daha iyi örnek olur sana: kısa mesafe koşucusu http://www.ozelliklerinedir.com/wp-content/uploads/2015/01/Michael-Johnson.jpg uzun mesafe koşucusu http://arsiv.taraf.com.tr/img/en-iyi-uzun-mesafe-kosucusu-mo-farah-300x200.jpg en güzeli ikisini birden yapmak aslında. bak burada güzelce anlatılmış aradaki farklar tam dikkatli okumadım ama: http://www.rdlfitness.com/sarcoplasmic-vs-myofibrillar-hypertrophy/ veya işte ne bileyim futbolcuları düşün. futbolcular veya nbadekiler az ağırlık yüksek tekrar çalışırken, amerikan futbolcuları yüksek ağırlık az tekrar çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bruce lee gibi oluyon az ağırlık çok tekrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esh said: 2x 3x 10 yapıyorum ben deadlift ve squatta. az aslında 12-15 arası çıkmak lazım belki de ben de 5-3-1-1 seviyorum mesela. 5 tekrar 3 tekrar 1 tekrar 1 tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 2x15 de kettlebell swing atıyorum başka antremanda. bak o cidden cardio gibi bişi ya. muazzam bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 asdf ben de çok seviyorum kettlebelli hareketleri. sağa sola swingde çok güzel oluyo onu da dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 https://symmetricstrength.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 checkboxlar ne guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Hiç boşa kasmayın siteden hesaplayın işte. Nasılda sustunuz alayınız hesaplıyor dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 neyi hesaplayalım abi gücümüzü hesaplamıyoduk ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ehe deadliftim bildiin düşük çıktı lan averagedan %15 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 moriarty said: neyi hesaplayalım abi gücümüzü hesaplamıyoduk ki asdf Kaç kaldırmanız lazım standartta yada expertte onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yok olm onu anladım da buradaki çoğu kişinin expertte kaldırmaya ihtiyacı yok işte onu diyodum. zaman içinde her şeyi doğru yapmayı ogrendikçe o kendi kendine expert seviyesine çıkıyo zaten ama hep o seviyede kaldırmak zorunda değilsin onu konuşuyorduk. herkesin istediği vucut performansı veya şekli farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bak burdan da standartları hesaplayabilirsiniz. https://symmetricstrength.com/standards#/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 moriarty said: yok olm onu anladım da buradaki çoğu kişinin expertte kaldırmaya ihtiyacı yok işte onu diyodum. zaman içinde her şeyi doğru yapmayı ogrendikçe o kendi kendine expert seviyesine çıkıyo zaten ama hep o seviyede kaldırmak zorunda değilsin onu konuşuyorduk. herkesin istediği vucut performansı veya şekli farklı. Tamam işte adamlar hesaplasın görsün. Tutupta DL'de 80 kg adam 120 kg zorlamasın. VG'ci olmayacaksa. Standartlar var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 müthiş tool ama tek sıkıntısı yağ oranını öğrenmemesi. 220 lbs var 220 lbs var. bana ıvır zıvır geliyo bunlar bilmiyorum. vucut sana ne yapıp neyi yapmaman gerektiğini söylüyo zaten aptal değilsen anlıyosun, yoksa yatıyosun 2 ay sonra hastanede omuz havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 3 rep max a gelince ortalama üzerindeyim sfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bak buda bi harikadır. her spor dalı için ideal vücut ölçülerini görüyorsun. https://symmetricstrength.com/calculator/ideal_bodyweight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 hah bunda body fat olayı var. bu güzelmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 moriarty said: müthiş tool ama tek sıkıntısı yağ oranını öğrenmemesi. 220 lbs var 220 lbs var. bana ıvır zıvır geliyo bunlar bilmiyorum. vucut sana ne yapıp neyi yapmaman gerektiğini söylüyo zaten aptal değilsen anlıyosun, yoksa yatıyosun 2 ay sonra hastanede omuz havada. Ya zaten 1 seneden fazla düzenli spor salonu yapan adam az cok biliyor kendini bu direk olaya 1. sınıftan başlayanlar için. Adam salona başlıyor benchte direk 50 50 takıyor sonra kalkmıyor lan cok kotuyum triplerine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 92 kg at 15% body fat aha bu ben. 94kg oldum gerçi. %10'a düşünce tamam, hayal ettigim gibi olcak. 85 kilo civarı olsam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 moriarty said: ikisi farklı tür kas geliştirmeye yarıyo abi. yüksek ağırlık az tekrar = maksimum güç ve mass. atıyorum 180 kilo deadlift yapıyorsan, tüm vucudundaki kaslar kaldırıyo o 180 kiloyu. dolayısıyla massel olarak büyüyüp güçleniyorsun. ayrıca tüm kasların güçlendiği için vucudunun herhangi parçasının yapacağı bir harekette de ağırlıgını arttırmış oluyosun. az ağırlık çok tekrar = daha çok kas dokusu geliştiriyosun. bu büyüme türlerinin kendine göre adları var ama şimdi ıvır zıvıra gerek olmadan en basit anlatımı bu. daha kondüsyonlu ve atlet oluyorsun diyeyim en basitinden. ikisinin de kendilerine göre güzellikleri var. ben yüksek ağırlık az tekrar çalışıyorum mesela. daha çok seviyorum. ama uzun vadede doğru formla yapmama rağmen sıkıntı yaratabilir ileride onu bilmiyorum henüz. 180 kilo kaldırmam ne kadar yararlı sonuçta. bi yandan bakarsan daha güçlü kasların olması eklemlere daha az yük bindiriyo. bi taraftan bakarsan kaldırırken eklemlere daha çok yük biniyo. Bu muhabbetten Savaş Cebeci ve Ağırsağlam diye 2 youtube'r bu hafta birbirine girdi çok geyik. Fat Burner supplementlar çok işe yaramıyor. Gözüm kara, bir gözüm bakar toprağa derseniz, kafein tableti, clenbuterol, ventolin, dnp gibi yasak maddeler kullanılıyor. Ama %20-%9 yağlı adam arası için gereksiz bir tehlike. (Geçen sene ölen var dnp'den). %20-%12 Kalori Açığı-Diyet %12-%9 Low Carb, Carb Cycling, Ketojenik Diyet yada Ultimate Diet bakılabilir. Ben 2-3 senedir 90kg'de takıldım. Ama yağ oranımın azaldığını aynada ve fotolarda görebiliyorum. Haftada 2-3 alkol alıp, meze gömersem Fat Burner'a para vermek saçma oluyor haliyle. Haftaiçi 5 gün sabahları 20dk Hiit yapmak her türlü burner'ı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar