khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ne tartışıyorsunuz olum HAKEM GOL ATTI LAN BİZE GOL kırmızı kart gösterse ne olur göstermese ne olur var mı ötesi ?
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ayhan'a yapılan tekvando sırf tek başına tüm fener tarihindeki haksızlıklara bedel ya. ağlamayalım lütfen
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 beşiktaş klubü son 10 yıldır ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyor. https://www.youtube.com/watch?v=KR7wYyK1_XI bilic emre kavgasını da yalan yanlış altyazılarla yayınlayan bjk tv değil miydi? bize öyle oldu böyle oldu diye ağladığınız şeylerin içinden bunlar çıkıyor sonra. (üst altyazı bjk tv'nin, alttaki doğru olan)
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bjk ağladı.. lan bize yapılanlar hiç bir kulube yapılmadı be şimdiye
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ADQIPKfz5E4
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 her zaman kıçımı yırttım hem burda hem arkadaşlarımın arasında her yerde; bu ülkede fb, ts, bjk, gs hepsine yıllardır daha iltimas geçiliyor öteki kulüplere oranla. hakemler hem lehte hem aleyhte de düdükler çalıyor, işte caner ağzından çıkmayan LAN kelimesinden dolayı kırmızı görürken zaaaa oluyor, küfür edince işte fenerasyon aziz bla bla oluyor. aynı şekilde gs'ye bi hatalı düdük çalınsın ortalık yıkılıyor, bjkliler sürekli ağlıyor sanki hiç lehlerinde hiç kararlar çıkmıyormuş gibi. ben artık bıktım birbirine bok atan tarafları, insanları görmekten olm hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz kimse kimseye boşuna laf etmesin. yapılıyor işte soktuğumunun hakemleri hem lehimize hem aleyhimize sürekli çalıyor bişiler, hem 4 büyük kulüp olarak hepimizin lehine olan hatalar nedense daha çok ama sesimiz çok çıktığı için canımız yandı mı ortalığı yıkıyoruz sürekli. bunları söyleyince de bu sefer iş ama işte size daha çok çalınıyora geliyor, karşısındakinin hakkını yiyen adam diyor ki ya siz daha çok yiyorsunuz fenerasyon sağolsun bilmemne. bunları diyenleri de allaha havale ediyorum artık.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 allah utandırmasın.. liderlik için son 90 dk
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 daha 6cı dk dayız kaleci 1 dk da topa vuracak
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bizimkiler de çanakkale geçilmez presi yapıyolar lan. vay vay
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Demek ki bizim cenabet olcay
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 gençler de fena defans yapmıyo yalnız. ha eninde sonunda yersin bu tip bi defansta sonuçta. tam kapalı da değil. adam adama
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Esh said: gençler de fena defans yapmıyo yalnız. ha eninde sonunda yersin bu tip bi defansta sonuçta. tam kapalı da değil. adam adama Son uc macimiz bu defans ile bu tarz oyunu acmakta zorlaniyoruz
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi q7 tam göt yalnız. bacak arası atıp kendini atıyo yere sdfg
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 abi dk 30 en sonunda uyardı kaleciyi
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Yakarsa Djalma yakar bizi, geldi mi çok sakat geliyor korkuyorum asdfasd
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 of son iki atakta son pasları yapamamak...
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 beck sarı yicem diye çok korkuyor
Öne çıkan mesajlar