Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabit: Süper Lig 22. Hafta | Beşiktaş - Gençlerbirliği | 22 Şubat Pazartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beşiktaş klubü son 10 yıldır ağlamaktan başka hiçbirşey yapmıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=KR7wYyK1_XI

bilic emre kavgasını da yalan yanlış altyazılarla yayınlayan bjk tv değil miydi? bize öyle oldu böyle oldu diye ağladığınız şeylerin içinden bunlar çıkıyor sonra. (üst altyazı bjk tv'nin, alttaki doğru olan)
Mesaj tarihi:
her zaman kıçımı yırttım hem burda hem arkadaşlarımın arasında her yerde; bu ülkede fb, ts, bjk, gs hepsine yıllardır daha iltimas geçiliyor öteki kulüplere oranla. hakemler hem lehte hem aleyhte de düdükler çalıyor, işte caner ağzından çıkmayan LAN kelimesinden dolayı kırmızı görürken zaaaa oluyor, küfür edince işte fenerasyon aziz bla bla oluyor. aynı şekilde gs'ye bi hatalı düdük çalınsın ortalık yıkılıyor, bjkliler sürekli ağlıyor sanki hiç lehlerinde hiç kararlar çıkmıyormuş gibi. ben artık bıktım birbirine bok atan tarafları, insanları görmekten olm hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz kimse kimseye boşuna laf etmesin. yapılıyor işte soktuğumunun hakemleri hem lehimize hem aleyhimize sürekli çalıyor bişiler, hem 4 büyük kulüp olarak hepimizin lehine olan hatalar nedense daha çok ama sesimiz çok çıktığı için canımız yandı mı ortalığı yıkıyoruz sürekli.

bunları söyleyince de bu sefer iş ama işte size daha çok çalınıyora geliyor, karşısındakinin hakkını yiyen adam diyor ki ya siz daha çok yiyorsunuz fenerasyon sağolsun bilmemne. bunları diyenleri de allaha havale ediyorum artık.
Mesaj tarihi:
Esh said:

gençler de fena defans yapmıyo yalnız.

ha eninde sonunda yersin bu tip bi defansta sonuçta.

tam kapalı da değil. adam adama

Son uc macimiz bu defans ile bu tarz oyunu acmakta zorlaniyoruz
  • Yeni Oluştur...