xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ne boktan macti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CbiB9xAWAAA0btd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mustafa Denizli'yi anlamak hakikaten mümkün değil maçı izlerken bir Beşiktaş'lı olarak kanser etti beni. ulan o Donk'a nasıl sabrediyorsun Carole o kadar iyiyken neden çıkartırsın Umut Bulut neden o kadar geç girer anlayamadım hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 şerefli beraberlik aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Dede işte bütün zencileri nasıl oynatırım taktiği yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Carole çıktıktan sonra adamlar bizim soldan cayır cayır geldiler. Bu kadar yanlış oyuncu değişikliği tercihleri olmaz yahu. Selçuk ve Donk 90 dakika nasıl oyunda kalır aklım almıyor. Selçuk inanılmaz rezildi. Donk ha keza. Donk son 4 maçtır filan hani kötü değil rezil oynuyor. Gereksiz top kayıpları, pas hataları filan derken cidden çıldırttı. Denayer inanılmaz oynadı. Koray ve Chedjou da çok iyidi. Defans bloğu bana kalırsa iyidi. Chedjou Koray tandemi güzel. Hayır Koray oynamayacaksa da Denayer oynasın amk Semih nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Çok sevmiyorum tekrar tekrar yazmayı ama yukarıda Donk en iyilerden biri denmiş dayanamadım; [list] [*] Ya takımın tamamı zaten bok gibi o yüzden en iyi Donk (ki Denayer vs. düşününce bu ihtimal düşük) [*] Ya da aynı şeyi izlemiyoruz. [/list] Donk gerçekten beklenen mücadeleyi sergilemiyor. Bu adamdan Xavi olmasını falan beklemiyor kimse. Sert dursun, ikili mücadele kazansın istiyoruz. Ama adam beyaz ruhlu zenci çıktı. Melo Davids tarzı yırtıcıydı. Bu adam daha çok Emerson'un son zamanları gibi. Ceyhun Gülselam'dan ne kadar daha farklı biri anlatsın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 selçukla oynuyorsa normal kimse yardım etmiyor adama tek başıan nasıl toplasın ortasahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Maçta GS'nin başında Denizli yerine Azeri spikerler olsaydı maçı 3-1 almıştı GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar