Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray - Lazio | 18.02.2016 | @21:05

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Carole çıktıktan sonra adamlar bizim soldan cayır cayır geldiler. Bu kadar yanlış oyuncu değişikliği tercihleri olmaz yahu. Selçuk ve Donk 90 dakika nasıl oyunda kalır aklım almıyor.

Selçuk inanılmaz rezildi. Donk ha keza. Donk son 4 maçtır filan hani kötü değil rezil oynuyor. Gereksiz top kayıpları, pas hataları filan derken cidden çıldırttı.

Denayer inanılmaz oynadı. Koray ve Chedjou da çok iyidi. Defans bloğu bana kalırsa iyidi. Chedjou Koray tandemi güzel. Hayır Koray oynamayacaksa da Denayer oynasın amk Semih nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sevmiyorum tekrar tekrar yazmayı ama yukarıda Donk en iyilerden biri denmiş dayanamadım;

[list]
[*] Ya takımın tamamı zaten bok gibi o yüzden en iyi Donk (ki Denayer vs. düşününce bu ihtimal düşük)
[*] Ya da aynı şeyi izlemiyoruz.
[/list]
Donk gerçekten beklenen mücadeleyi sergilemiyor. Bu adamdan Xavi olmasını falan beklemiyor kimse. Sert dursun, ikili mücadele kazansın istiyoruz. Ama adam beyaz ruhlu zenci çıktı.

Melo Davids tarzı yırtıcıydı. Bu adam daha çok Emerson'un son zamanları gibi. Ceyhun Gülselam'dan ne kadar daha farklı biri anlatsın bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...