Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 sostizm nerde abi biraz umut dağıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Azeriler çıldırdı Denizli'ye, "Daha neyi gözlüyor, 63. dk artık" diyorlar :) Ara ara laf sokuyorlardı zaten artık isyan ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Top donk a gelince ıslıklamalar basladı. Sen adamı cile gibi 3 4 mac 90 ar dakkadan izlettirirsen seyirci de isyan eder tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 halbuki patrick vieria gibi adamdi niye isliklaniyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ben İngiliz'den izliyorum. Spiker ciddi ciddi dalga geçiyor Donk ile. Adam hesapta ön libero ama Sneijder DM'de Donk AMC'de oynuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 lazio da bi top oynamıyo abi burda yenmeyecek de kimi yenecek gs ben anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi şu lazio karşısına antalyasporu koy 4 atmazsa şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 lan dandik tr kupası maçında yere göğe sığdıramadığınz adamı canlı canlı gömdünüz 2dk da sdasfas the revenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 geldi yine tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Lutfen kufru acabilir miyiz bu topicte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dandik tr kupasında yere göğe sığdıramadığımız adam Donk değil Linnes'ti, o oynayamıyo zaten bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Neden Carole çıktı? Neden Donk sahada? Selçuk ne yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 donk yazıyodu sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 O yuzden kufru acabilir miyiz diyorum iste. Denizliye yardırıcam. Evde bir tur kufrettim yetmedi bir de burda edeyim istiyorum. Yazıyodu diyince bisey oldu sandım. Gayet kotu vurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 mohawk da bi tane daha yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 umut girdi lan. eğer rüyam doğru çıkarsa iki tane sıkıştıracak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Abi adamlar 'donk hala sahada sabri cıktı' diyorlar uıahsdauhsfa9ıuhs mal 1 di 2 oldu umut da girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Red said: maçı izlemiyorum ama selcuk 3 senedir kötü zaten sdfs koskoca galatasaray'ın maestrosu xelcuk'u denilen adam hüseyin cimcir'den daha teknik değil. hüseyin cimcirdi dimi o. hatırlamıyorum gerçi adamın adını sdfs bu nasıl bir boş konuşmaktır ya. rasim ozan kütahyalı siyasetle ilgili ne konuşuyorsa aynısını konuşuyorsun. Burak'ı da beğenmeyenlerdensin di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Cok ilginctirki carole cıktıktan sonra bizim solumuzdan takır takır gelmeye basladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esh said: umut girdi lan. eğer rüyam doğru çıkarsa iki tane sıkıştıracak şimdi Rüyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Umut fakirin ekmeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kadro ne lan anlamadim hicbisey, denayer var, balta var, ceju var, bi de koray var, herkes stoper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ortaya karışık türk usulü işte. Neyini anlamadın. "Kadro vardı da bizmi oynatmadık?" M.Denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ahaha umut ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ahahah umut ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar