madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ozaman seni karıstırmıslar. link istemeye devam et bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Tivibu almaya çalıştık vermiyorlar yurtdışına. Yapacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Hepimiz gurbetciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aramaya inanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mortis said: Tivibu almaya çalıştık vermiyorlar yurtdışına. Yapacak bisey yok babamdan tek sifresini aldim. yoacak bisey yok aldim bi vpn hma'dan :) temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 olum googlea live stream football link yazın. hd izlemek isteyenler siz de twittera girin, acestream galatasaray yazıp son tweetlere göre sıralayın. bu kadar basit lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ben berabere demiştim ama su kadro ile gs berabere kalırsa yatsın kalksın dua etsin. İlerde ikinci mevkisi forvet olan podolski hadi o adam işini gene yapar.Orta sahada sadece gercekten orta saha var.Selcuk ile wesley gerisi komple defans oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Voys said: moriarty said: lazio 19 gol atar. zaaa gelir mi panpa sene başında da öyle diyodun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 http://sport.ntvplus.ru/broadcast/312039/galatasaraj-latsio.xl beyler rusyada ben gerekirse buradan izliyorum. mac basina 75 ruble. kartla alabilirsiniz. tamamen temiz ve resmi. problem yok sadece rusca spiker ama hd ve baya temiz. bilginize. sol kisimda yesil olarak купить yaziyor oraya tıklayıp register olun daha sonra kk ile odeme yapbilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ntvspor da Kadroyu anlayıp açıklamaya çalışırken En sonunda " Mustafa hocanın sihirli dokunuşu bu olabilir "dediler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bu maç 19-0 bitmezse beni bulun insider bilgi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 cheju forvet oynasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ayrıca muslera maç sonu sinirinden ağlara para basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 sensibleda roberto baggio sakatlanınca maldiniyi forvete koyan nesil burada. nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 winning elevenda roberço karlos ne güzel giderdi forvette asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ulan su ultraslan koreografileri saheser resmen. millet 2 pankarti yanyana koyamazken neler yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 basliyor mac netten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 şey geldi beyler, ihtiyacı olan yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 http://www.idmantv.az/canli/idman-canli-yayim.htm resmi yayın sanırım. azeri kanali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 sabri mi o ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kornerden yeriz o cılgın korner defans taktigimiz sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 enteresan şekilde çok tatlı pas yapıyoruz. şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Umut'un yoklugu onların taktigini cok bozdu sanırım. Donk 3 mactır falan cok fazla pas hatası yapıyor ya. Soyle 10 dakka falan hucum eder gibi yapar 19. dakikada falan yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Sabri ofsayta düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Sabri forvette faul bekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar