Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 samaella said: Absolut said: 16 sene oldu çok şey değişmiştir herhalde ama değişmeyen tek sey var o da senin düğünün değil kızın düğünü olması. Sen figüransın unutma. this :D gelinkik kiralık alınık farketmiyor ama alırsan evde kocaman bişi sürekli duracak. Hatun karar verecek ama gereksiz bir yük. Yemekli düğün vs çok pahalı, hatun ne istiyor suyuna git ama aileni de arkaya atma yapılabilecek şeyler yapın. Düğüne harcanacak parayla amerikaya falan gidin mesela :D balayı dubai yapmıştık biz eylül ayında. Sıcak ve ucuzdu açıkcası. Düşünürsen önereceğim yerler var. kameraman kiralik daha ucuza gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 1 kere çekip bırakacaksan elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 raid zamanı çocuğu içerip uyutsak sızsa rahat etmez miyiz? bağımlı olur mu haftada 2 günden? rakı bağımlılık yapmıyor diyorlar bebe yaşında Gladmir said: dreagloth said: evlenin çocuk yapın buralar çok güzel dimi Hots, mac ortasi, icerden bir mikirdanma sesi. Normal mmo raid vs. komple yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 dreagloth said: evlenin çocuk yapın buralar çok güzel aklı olan şu an türkiyede çocuk yapmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 çocuğu 21 de uyuyacak şekilde yetiştirirseniz no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 k1nJo said: aklı olan şu an türkiyede çocuk yapmaz ya. niye belki o çocuk yaşanır bir hayata çeviricek ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 samaella said: 1 kere çekip bırakacaksan elbette aga sabah alirsin gelingili. sabah normal konsept foto cekinme, camlicaya cikmas vs sdfsdf aksam dügün diger günde geri verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Llama said: k1nJo said: aklı olan şu an türkiyede çocuk yapmaz ya. niye belki o çocuk yaşanır bir hayata çeviricek ülkeyi öyle bi potansiyel görürlerse suikaste kurban gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 vakti geldiğinde düşünürsünüz abi çocuğu. burada yaptın diye çocuk buraya bağlı değil. olaylar kötüye sararsa alır başını gidersin. okumuş etmiş, işi gücü olan adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yabancı dil bilmeyenler ölmeye mahkum ama sori, onlar yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Evlilik sözleşmesi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kizillelma said: Evlilik sözleşmesi yapın. baslibasina bosanma sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 evlilik sömzleşmesi yapıcak kadar zengin olsa zaten evlenmez danh bilzeren gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi düğün filan yaparken kız tarafının saçma istekleri gelirse napiyorsunuz? Sırf bu yüzden evlilik olmadan biten olmuş mudur acaba? Resmen biz erkekler çok çekiyoruz bence. Normal kızlar ve aileleri ayrı ama oyle olmayan insanlar da var. Onları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ehehe Raki muhabbeti yapinca sen direk su aklima geldi; Ayse Oner diye bi teyzemiz var, cok tatli bir kadin; http://www.ayseoner.com.tr Dogumdan once bu teyzenin egitim tadinda workshoplari var onlara katildik, 20 tane cift vardi. Egitim sonrasi muhabbet le karisik soru cevap yapiyor teyzemiz. Babalardan bir tanesi direk, "Ayse hanim cok guzel konustunuz gosterdiniz helal olsun, o degil de, ne zaman evde birakip bira icemeye gidebilecez" diye sordu. Hani sunun benzerini nerdeyse soracaktim, chinese farmer im ben, mmo lar ne olacak Ayse teyze, Hots ne olacak ! Neyse cocuk gelince butun kimya degisiyor bunyede zaten ama gamer lik bitmiyor en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 evlilik konularında evliliği kötü gidenleri dinlemek ama onların deneyimini baz almamak gerek. çok fazla saçma sapan evlilikler yapmış, kötü deneyimler yaşayan ve bunu evrensel gerçeklik kabul etmiş çiftler var. kötüsünü dinleyip, ders çıkartmalı ama gerçeklik kabul etmemeli. evlilikler single iken insanların hallerinden farklı değil. 98% leş. 2% de olamayacacksan hiç yapmamak gerek. ona göre setup kurmak gerek, hedef koymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 aga bugün forum ne güzel ya hareketli rengarenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 barbu said: abi düğün filan yaparken kız tarafının saçma istekleri gelirse napiyorsunuz? Sırf bu yüzden evlilik olmadan biten olmuş mudur acaba? Resmen biz erkekler çok çekiyoruz bence. Normal kızlar ve aileleri ayrı ama oyle olmayan insanlar da var. Onları merak ediyorum. kız tarafından gelen istekler düğünden sonra bitmeyeceği için "hayatım boyunca bunu çeker miyim" sorusunu soruyorsun kendine ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 dubai önerirmisin? Düşünebilirim vize derdide yoktur oranın. 19 Mart Nikah, düğün yok kokteyl imza pasta ve hafif içecek kanepe falan filan işte. Bir yer baktık ama küçük. 300 kişi ile sınırlı tutacağız. Aydında bu arada bizim işler ondan biraz daha ucuza geliyor. İstanbuldaki arkadaşlarıda yemeğe davet edeceğiz. Sayın cs takım arkadaşlarıma duyurulur. Davetiye ve şeker bakıyoruz. Benim gömleğim eksik mesela hatunun ayakkabısını beğenemedik. Belediye işlerinide yazayım. Nikah memurunu dışarı çağırdığımızdan 180tl bir ücret ödedik. Belediye ye tarih almaya gitmeden önce, 4er adet vesikalık, bölgenize bağlı olarak değişen sağlık raporu(kan testide yapıyorlar burada mesela akdeniz anemisine bakılıyor) burada da 1er tane vesikalık lazım( toplam 5er tane vesikalık şimdilik). Kırtasiyeden evlenme zarfı ve nüfus cüzdanlarının fotokopisi. Sonrasında bir başvuru belgesi ile nüfus dairesine gidiyorsunuz imzalatıp bir kağıt daha veriyorlar bunlardıda teslim edip tarihi belirliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben davetiye bastırmadım Tema vakfına bağış yaptım ufak bir kart ile mekan saat belirtip misafirlere gönderdim. Gelinlik için tavsiyem İstanbul'da isen beyaz butik 2500TL ye satın aldık kiralamadan daha ucuz. Allah yardımcın olsun ben evlenirken şunu bile duydum nikah dairesin de daha abi play basmıyor dedi adam bol bol bozukluk yaptır :) Spo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi evliligi de single halin gibi yasamayi bekliyorsan sorun olabilir bence..evlilikler odunler sayesinde ayakta durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ya işte çok saçma tip aileler var ya. Oyle bir durumda ne bok yeniyor. O kadar uğraş, evliliğe getir olayı. Aile yüzünden iptal de olmaz. O insanlar ne bok yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Siz ödüyorsanız geliriz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Birde 20.30 dan sonra cs saati maddesi koyun nikah defterine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bu arada şeker olayını benim arkadaşlar süper halletmişler. Şeker yerine bir barınağa katılanlar adına bağış yapmışlar. Zaten çoğu insan umursamıyor şekeri. Bari para bi işe yarasın. böyle bir bağış süper olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar