axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 xunn said: hatun benim 5 katım falan kazanıyor http://www.gaypatriot.net/wp-content/uploads/2015/01/15911_902619303122992_5442734858186305380_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Madcat said: bir insan eve gidip annesine babasına bugün naptınız sorusuna; bk'ya gittik hesabı bana kitledi diye muhabbet niye yapar bunu bir irdeleyelim. Kız: Anneaa, bilio musun bugün Berkecan bir hamburgeri bile ısmarlamadı bana oha yaniii 5 liralık şey ya yuh diyorum. Anne: Ben sana demiştim bıdı bidi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bence asimetrik karın kasların yüzünden bunu bahane etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 27 sayfa olmuş hala uzaklara dalıp gitmiş, haberin yokmuş gibi çek panpa pozu gelmemiş Argos'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 seninki hala ayni burger king de dusunuyordur.. --aylik 14 000 nan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi valla. ne güzel. "al evladım bu benzinliğin parasını sen ez" mis ya. işsizlik ftw tabii sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 şöyle konu açılır. kız: anne ben ayrılcam galiba. anne: neden ? kız: lord_barzos bana değer vermiyor. anne: nasıl anladın ? kız: kıytırık bk 20 liralık kampanyalı menüyü bile ÖMÖ BÖM 1750 ALÖYÖM ÜHÜHÜ diyerek bana gömdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Dworgian said: abi valla. ne güzel. "al evladım bu benzinliğin parasını sen ez" mis ya. işsizlik ftw tabii sonrasında. ben hala aklı başında biri için bulunmaz nimet olarak görüyorum kendini çalışan birinden 10x daha iyi geliştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 xunn said: Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış. Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına. Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu. Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel. Hatun tam bir basic bitch abi. Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim. http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg türk ya da rus olmaktan ziyade dediğin gibi basic bitch olmakla alakalı bir kavram. yoksa ikimizin de cebinde üç kuruş olmadığı halde sırf laf arasında geçti diye sevdiğim bir yemeği yapıp, otobüsle bir buçuk saatlik yoldan gelip kapımı çalan bir rus tanıdım, bu konuda objektif değilim hiç. axedice said: xunn said: hatun benim 5 katım falan kazanıyor http://www.gaypatriot.net/wp-content/uploads/2015/01/15911_902619303122992_5442734858186305380_n.jpg bir de eksdays'a eyyorlamam şu, bazen insanı üzüyor tabi elinden daha iyi şeyler gelmemesi ama karşıdaki insanın algısına ve aradaki ilişkinin kıymet/ciddiyetine göre kadın isterse milyoner olsun çok bir şey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Mrlee said: Dworgian said: abi valla. ne güzel. "al evladım bu benzinliğin parasını sen ez" mis ya. işsizlik ftw tabii sonrasında. ben hala aklı başında biri için bulunmaz nimet olarak görüyorum kendini çalışan birinden 10x daha iyi geliştirir abi, eğer doğuştan çalışma delisi biri değilse, her insan için babadan gelen 14k miskinlik sebebi. düşünsene, kafada direk "çalışmaya gerek olmadığı" olgusuyla büyüyen bir genç? niye kassın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ses kaydını kaçırdık iyi mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 @Dworgian: iyi bir üniversite eğitimi aldıysa sosyal bilimlerde çok fena yardırabilir insanların çoğu para kazandığı işle yapmayı istediği şeyleri eşleştiremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Benim dediğim, bu kıza babası şu an "al sana 14k" dediyse, zaten çocukluktan beri her istediği yapılarak ve hayatın ona kolay olduğu olgusuyla büyümüşse üniversitede fln bir anda aydınlanma yaşaması beklenemez. Hani zaten bu durumda kızın vurdumduymazlığı veya "ehe hayat bana güzel" bakışında kıza suç bulmuyorum. Parayı saçmanın çocuk yetiştirmek olduğunu düşünen aileler bayağı fazla da onlarda hata esas. Ha bu kızın ailesi kızı çok düzgün yetiştirmiştir ama ayrıca da destekliyordur, kızcağız istisnadır fln ona bir şey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 14k ile zenginlik mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ayda 14k'yı mı begenmediniz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 senko said: 14k ile zenginlik mi olur ya abi senko towers i gorene kadar olur be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Mrlee said: @Dworgian: iyi bir üniversite eğitimi aldıysa sosyal bilimlerde çok fena yardırabilir egitim almasina gerek yok abi..kizsa her yerde fena yardirabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bombilo said: ayda 14k'yı mı begenmediniz simdi? nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 applev0dka said: kyloren said: Ne kadar boş adamlarsınız ya girdim bir kaç safa okudumda. Kanal D başına oturup Kısmetse Olur adlı programı gece gündüz izleyen ev hanımları gibisiniz. Hepinize acıdım resmen. Sith'in o muhteşem güç olgusunu nasıl aşılayacam size :( Birde yaşını başını almış adamlarsınız yani hepiniz mi işsizsiniz? Ne bileyim hayatta bir başarı sağlayamadınız bu ne 15 - 16 yaşında ergenler gibi sayfalarca tartıştığınız konuya bak. Birde uni bitirmiş adamlardınız yoksa değil miydi? Bana burayı tavsiye eden yavşağa sesleniyorum buradan belki okur. Bu mu lan kalite? Kısmetse olur evi gibi burası. Yanlış anlayıp bena karşı cephe alacaksınız ama foruma yeni gelmiş objektif bir insan olarak görün yorumumu. noyan bir dur ya zaten ortalık karışık Llama said: kyloren said: Bir sith olarak noyan hoşgeldin Wishmaster said: Ben de diyordum bu thread'de bi noyan eksik diye. Hoşgeldin babs. Black-ice said: noyanın kendi nicki var bu topicte postu bile var. kylo yeni ninja olabilir sw rpsine bakılırsa. Selam ben Noyan.. adam da çok sinsi resmen eski gıcık zamanlarımın kötü bir rp'sini yapıyor. Eşek herif Ninja'lık konusunda da benden ilham almıştı ve uzakdoğu/anime sevgimden kendine karakter yaratmıştı kendine ve tüm sahteliği ile gönüllerinizi fethetmişti. Şimdi yeni tarzımın Sith lordlarına benzemesi ve star wars furyasının yükselişi ile kendine yeni char yapmış. Hadi gidin ona da aşık oldun hepinizin sevdiği , benimsediği yeni fake karakter olsun. Benim gibi nadir gerçek insanları ancak nadir patiler sever. But Noyan loves you <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 noyan benden ayrılma ben seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 kardeş şaka maka Lord Argos'u tutorial bölümüne almak istiyorum. Kızla sosyo-ekonomik olarak arasında uçurum var. Bu kızı nasıl tavladığının tutorialını bekliyorum.Genç dimağlar yararlansın.Lütfen yap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 adam sex master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 lord argos olmak; bir mc chicken ne kadar ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Adam Lord sizin gibi maraba değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ailesi bulmuş ilk mesajda yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar