Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

bir insan eve gidip annesine babasına bugün naptınız sorusuna;
bk'ya gittik hesabı bana kitledi diye muhabbet niye yapar bunu bir irdeleyelim.

Kız: Anneaa, bilio musun bugün Berkecan bir hamburgeri bile ısmarlamadı bana oha yaniii 5 liralık şey ya yuh diyorum.

Anne: Ben sana demiştim bıdı bidi vs
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış.

Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına.

Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu.

Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel.

Hatun tam bir basic bitch abi.

Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim.

http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg

türk ya da rus olmaktan ziyade dediğin gibi basic bitch olmakla alakalı bir kavram. yoksa ikimizin de cebinde üç kuruş olmadığı halde sırf laf arasında geçti diye sevdiğim bir yemeği yapıp, otobüsle bir buçuk saatlik yoldan gelip kapımı çalan bir rus tanıdım, bu konuda objektif değilim hiç.

axedice said:

xunn said:

hatun benim 5 katım falan kazanıyor

http://www.gaypatriot.net/wp-content/uploads/2015/01/15911_902619303122992_5442734858186305380_n.jpg

bir de eksdays'a eyyorlamam şu, bazen insanı üzüyor tabi elinden daha iyi şeyler gelmemesi ama karşıdaki insanın algısına ve aradaki ilişkinin kıymet/ciddiyetine göre kadın isterse milyoner olsun çok bir şey değiştirmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mrlee said:

Dworgian said:

abi valla. ne güzel. "al evladım bu benzinliğin parasını sen ez"

mis ya. işsizlik ftw tabii sonrasında.

ben hala aklı başında biri için bulunmaz nimet olarak görüyorum
kendini çalışan birinden 10x daha iyi geliştirir

abi, eğer doğuştan çalışma delisi biri değilse, her insan için babadan gelen 14k miskinlik sebebi.

düşünsene, kafada direk "çalışmaya gerek olmadığı" olgusuyla büyüyen bir genç?

niye kassın ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dediğim, bu kıza babası şu an "al sana 14k" dediyse, zaten çocukluktan beri her istediği yapılarak ve hayatın ona kolay olduğu olgusuyla büyümüşse üniversitede fln bir anda aydınlanma yaşaması beklenemez. Hani zaten bu durumda kızın vurdumduymazlığı veya "ehe hayat bana güzel" bakışında kıza suç bulmuyorum. Parayı saçmanın çocuk yetiştirmek olduğunu düşünen aileler bayağı fazla da onlarda hata esas.

Ha bu kızın ailesi kızı çok düzgün yetiştirmiştir ama ayrıca da destekliyordur, kızcağız istisnadır fln ona bir şey diyemem
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

kyloren said:

Ne kadar boş adamlarsınız ya girdim bir kaç safa okudumda. Kanal D başına oturup Kısmetse Olur adlı programı gece gündüz izleyen ev hanımları gibisiniz.

Hepinize acıdım resmen. Sith'in o muhteşem güç olgusunu nasıl aşılayacam size :(

Birde yaşını başını almış adamlarsınız yani hepiniz mi işsizsiniz? Ne bileyim hayatta bir başarı sağlayamadınız bu ne 15 - 16 yaşında ergenler gibi sayfalarca tartıştığınız konuya bak.

Birde uni bitirmiş adamlardınız yoksa değil miydi?

Bana burayı tavsiye eden yavşağa sesleniyorum buradan belki okur.

Bu mu lan kalite? Kısmetse olur evi gibi burası.

Yanlış anlayıp bena karşı cephe alacaksınız ama foruma yeni gelmiş objektif bir insan olarak görün yorumumu.

noyan bir dur ya zaten ortalık karışık

Llama said:

kyloren said:

Bir sith olarak

noyan hoşgeldin

Wishmaster said:

Ben de diyordum bu thread'de bi noyan eksik diye. Hoşgeldin babs.

Black-ice said:

noyanın kendi nicki var bu topicte postu bile var. kylo yeni ninja olabilir sw rpsine bakılırsa.

Selam ben Noyan.. adam da çok sinsi resmen eski gıcık zamanlarımın kötü bir rp'sini yapıyor. Eşek herif Ninja'lık konusunda da benden ilham almıştı ve uzakdoğu/anime sevgimden kendine karakter yaratmıştı kendine ve tüm sahteliği ile gönüllerinizi fethetmişti.

Şimdi yeni tarzımın Sith lordlarına benzemesi ve star wars furyasının yükselişi ile kendine yeni char yapmış.

Hadi gidin ona da aşık oldun hepinizin sevdiği , benimsediği yeni fake karakter olsun.

Benim gibi nadir gerçek insanları ancak nadir patiler sever.
But Noyan loves you <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...