Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

not düşelim;

bu arada op albüme koyduğu şu fotoyu, yine kendisine ait bir konuda op kimdi? sorusuna üstüne başkası koyunca "şu fotoyu kaldırır mısınız" diye şikayet tuşunu eskiten adam.

fotoyu sildim /sae

sonra milletin sesini gizlice kayıt edip yayınlıyor ve yaptığını savunuyor adfghj

lan yeter sıkıldım kafanıza vurmaktan.

adam utanmadan "Özel hayatın gizliliğini ihlal!" gerekçesiyle bu mesajı şikayet etmiş lan. lort bizimle eğlenii
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

e öyle çünkü. sen adamın yıllar öncesinden postunu art niyetle burda sunmak adına deşip çıkarırsan, eder.

ben iyi niyetle çıkarmıştım aslında. yağız delikanlı işte, elini sallasa ellisi babında. :/

aslında çıkarmak derken google'a yazınca çıkıyor resim.
https://www.google.com.tr/search?q=lord+argos&biw=1527&bih=863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu2-z-u_nKAhWGDSwKHYUMAtsQ_AUIBygB#imgrc=_
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt.

yok sen sayfalardır argosa yancılık yaptığın için ondan ekran kartı alma ihtimalim kalmadı. ben zengin kıza oynuyorum. çıktı alıp yollucam konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

TheRiverBelow said:

imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt.
sen mi istiyon ekran kartı yaverlik kasıyosun da

her ay herkes 1 lira verse
herkese ekran kartı alsak ya sırayla
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
sen mi istiyon ekran kartı yaverlik kasıyosun da
abi tarafsız yaklaşıyorum gayet. dikkat edildiyse zaten argosu da eleştirdim yeterince. yaverlik diyosanız ona da bişey diyemem. öyle algılamışsınızdır ve de benim kendi gözümden tarafsızlık olan şey sizin gözünüzden yaverlik olarak görüşmüştür. eyvallah.

olay şu ki biraz da olsun empati kurabildim argos ile. önceden bir önyargı ve kin ile girmedim şu topiğe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...