Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Dinlemedim fakat çok merak edyorum 14 dakika boşluğum olur olmaz dinleyeceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Su ses kaydi net suc. Ayrica kiz da a acip saglam manevi tazminat acabilir.... Biyerde isyerinde calistigini soyleyip iswarkadaslari izledi kovuldum maneviden ote maddi zararda yaratti diyebilir yani kafadan 15K tazminat odeyebilirdin bu kayittan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben hala lord barzosun o tipinden öle ses çıkaracagına inanamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Nekro said: said: "Arkadaşlarımda bunu bilir, 2 ben ödersem 3 onlar öder, anlaşırız." Op kız zengin diye her ciktiginda kıza kitlemis muhtemelen. Kız da sömürüldüğünü farkedip sepetlemiş bunu. op da kendine yediremediği icin kaydedip youtube a yuklemis. olay bu sanırım. konunu özeti bu, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imamizer said: not düşelim; bu arada op albüme koyduğu şu fotoyu, yine kendisine ait bir konuda op kimdi? sorusuna üstüne başkası koyunca "şu fotoyu kaldırır mısınız" diye şikayet tuşunu eskiten adam. fotoyu sildim /sae sonra milletin sesini gizlice kayıt edip yayınlıyor ve yaptığını savunuyor adfghj lan yeter sıkıldım kafanıza vurmaktan. adam utanmadan "Özel hayatın gizliliğini ihlal!" gerekçesiyle bu mesajı şikayet etmiş lan. lort bizimle eğlenii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 e öyle çünkü. sen adamın yıllar öncesinden postunu art niyetle burda sunmak adına deşip çıkarırsan, eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 o foto gec konmuş ilk postun altına direk koyulması lazımdı ahhaushsjsldjajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: e öyle çünkü. sen adamın yıllar öncesinden postunu art niyetle burda sunmak adına deşip çıkarırsan, eder. ben iyi niyetle çıkarmıştım aslında. yağız delikanlı işte, elini sallasa ellisi babında. :/ aslında çıkarmak derken google'a yazınca çıkıyor resim. https://www.google.com.tr/search?q=lord+argos&biw=1527&bih=863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiu2-z-u_nKAhWGDSwKHYUMAtsQ_AUIBygB#imgrc=_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 dfghfdghfdjgjjughgfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 imam kızın nesi oluyo ben onu anlamadım bu kadar didikledi konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt.sen mi istiyon ekran kartı yaverlik kasıyosun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 vaftiz babasiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 TheRiverBelow said: imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt. yok sen sayfalardır argosa yancılık yaptığın için ondan ekran kartı alma ihtimalim kalmadı. ben zengin kıza oynuyorum. çıktı alıp yollucam konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Fotograf sunu animsatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bence biraz var, samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Fistan said: TheRiverBelow said: imamizer adam bankacıyım diyor. zannetmiyorum sana bir ekran kartı alsın şu topiğin sonucunda. onçün böyle saldırman biraz yersiz gibi. çünkü topa değil adama giriyosun direkt.sen mi istiyon ekran kartı yaverlik kasıyosun da her ay herkes 1 lira verse herkese ekran kartı alsak ya sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Fistan said: sen mi istiyon ekran kartı yaverlik kasıyosun daabi tarafsız yaklaşıyorum gayet. dikkat edildiyse zaten argosu da eleştirdim yeterince. yaverlik diyosanız ona da bişey diyemem. öyle algılamışsınızdır ve de benim kendi gözümden tarafsızlık olan şey sizin gözünüzden yaverlik olarak görüşmüştür. eyvallah. olay şu ki biraz da olsun empati kurabildim argos ile. önceden bir önyargı ve kin ile girmedim şu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 olm yaverlik diyince aklıam durmadan şu yavercik.com muydu neydi o geliyo ya faushfhuashu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ilk mesajı okudum, ses kaydını buraya koymak için ertesi gün kalktığında adını bile hatırlamayacak kadar sarhoş olmak gerek sanırım. abi naptın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yavercik diye google de arattım bu çıktı https://forum.paticik.com/read.php?62,7244982,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 şu işte lan http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 reis? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 foruma 3 kişimi üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Neyse... Anlayan anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar