Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Confidential - L.A. Sırları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cumartesi günü kanal-d'deydi.
Başrollerde Guy Pearce, Kevin Spacey, Russel Crowe vardı. Harika bir kurgu, bir nefeste izlenecek uzun süredir böylesini görmediğim klişe ama enfes bir polisiyeydi.

Oyuncular:

Kevin Spacey
Russel Crowe
Guy Pearce
Jame Cromwell
Kim Basinger
Danny DeVito

Yönetmen

Curtis Hanson[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
ben de bugündür herhalde deyip avutuyordum kendimi tüh.. izlemiştim önceden ama başını kaçırmıştım, çok yazık oldu..

klişeyse klişe kardeşim, iyi işlenmiş bir klişe zayıf işlenmiş bir yenilikçi senaryoyu her zaman döver.. zaten sanki gördüğümüz her film yenilikçi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya dün ilk kez izlediğim bi filmin sonunu unuttum.. Bi de bu çıktı şimdi.. izlemiştim diye hatırlıyorum ama hiçbirşey hatırlamıyorum.. Ne oluyo bana ya :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
e saat kaçta olduğunu yazsanız..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ben geçen yıldan kaldı diye görmüşüm saati.. :-p çok geç ya, zaten uzun film..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
güzel filmdi walla.kanald'ye gattaca'dan sonra bidaha aferim dedim.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
çok çok beğendim
senaryosu gerçekten zekiceydi, en büyük artısı sanırım o

guy pearce ama memento'daki rolünden sora burda zor alıştım fazla ezik kalmış :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
ilk 10 dk'sini kacirdim ama guzel filmdi.. Çok kavranamamabilitesi yüksek bir film değildi ya, anladım sanki[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...