Gizli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 deli etti beni 2 gündür. yerimden kalkıp gidiyorum önemli bir şeydir belki diye salak banka arıyor 444'lü bir numara. açmayınca tekrar deniyorlar, 2 posta telefonun boktan melodisini dinliyorum. kapat tuşuna basınca da kapanmıyor hıyarlar. var mı lan yasal bir dayanağı falan bana istemediğim bir sesi dinlettiriyorlar dava falan açılıyorsa uğraşır açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sesini kıs niye dinliyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ev telefonu zaten cep telefonumun müziği salakça değil ki çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 2016 yılında ev telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ac telefonu ilgilenmiyorum de cok zor bisi degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ben mesajsa turkcelldir, ararsa annemdir mottosuyla devam ediyorum, aradıklarında sonuna kadar dinliyorum. çok yalnızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ee ara sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 akıllı telefonlarda arayan numarayı bloklayabiliyosun bu arada benim de en uyuz olduğum nokta bişe tanıtmak ve satmak için arayınca yok dedikten sonraki hayal kırıklığı. ses tonları değişiyor. amk zaten iliğimizi kurutmaya çalışıyosunuz 1500 tl para alıp, bi de trip atıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Ev telefonunu kapat direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 dasBock said: akıllı telefonlarda arayan numarayı bloklayabiliyosun bu arada benim de en uyuz olduğum nokta bişe tanıtmak ve satmak için arayınca yok dedikten sonraki hayal kırıklığı. ses tonları değişiyor. amk zaten iliğimizi kurutmaya çalışıyosunuz 1500 tl para alıp, bi de trip atıyosunuz. adam kendi malını satmıyor ki sana, çalıştığı şirketin malını satıyor, alırsa da üç kuruş primini alacak niye sesi düşmesin allah aşkına eleştirirken saçmalıyorsunuz bazen. fakirin üzümeye de mi hakkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 günde her defasında kapatmama rağmen 6 defa arayıp kafamı skmesine hakkı var yani öyle mi? en baştan ilgilenmiyorum diyosun ben yine de anlatiyim diyo. anlat diyosun. sonunda ister misin diyo. yok diyosun. sesi düşüyo. burada kim saçmalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ses tonlarının değişmesinden 6 kere aramalarına niye çevirdin ki şimdi konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 evet ben sesinin düşmesinden bahsediyordum, fal mı bakçaz kaç kere aradığının bir günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 konuyu mu değiştirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Llama said: 2016 yılında ev telefonu çünkü şu telefonlar çok güzel: http://ep.yimg.com/ay/yhst-86993463860622/at-t-210-trimline-corded-memory-telephone-white-39.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar