Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BSG Reboot

Editor

Öne çıkan mesajlar

dizi furyasına 2000'den itibaren yakınen girmiş biri olarak, daha iyisi gelmedi bence. hem scifi adına hem drama adına dizi olarak.

Geçen Breaking Bad'i bitirdim mesela baştan sona. Herkes neyine o dizinin hasta olmuş anlamadım. Bittiğinde ortalık birbirine girmişti BB ne biçim bitti laaaaaan diye. hiç bir numarası yoktu bence abartılacak.

velhasıl, BSG şu an reboot yapmak için erken bence. insanların kafasındaki starbuck, adama, apollo karakterleri silinmeli önce.
Sosyal ağlarda paylaş

En sonudna BB hakkında düşüncelerimi paylaşan birini buldum :D Çekimler falan ortalamanın çok çok üstündeydi ama genel olarak öyle abartıldığı gibi bir dizi değildi bence BB. Arada bazı bölümler (ki özellikle son sezonun son bölümleri) gayet kalite orası kesin, ama genelde aman aman değil.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

dizi furyasına 2000'den itibaren yakınen girmiş biri olarak, daha iyisi gelmedi bence. hem scifi adına hem drama adına dizi olarak.

Geçen Breaking Bad'i bitirdim mesela baştan sona. Herkes neyine o dizinin hasta olmuş anlamadım. Bittiğinde ortalık birbirine girmişti BB ne biçim bitti laaaaaan diye. hiç bir numarası yoktu bence abartılacak.

velhasıl, BSG şu an reboot yapmak için erken bence. insanların kafasındaki starbuck, adama, apollo karakterleri silinmeli önce.

bb gelmis gecmis en iyi dizi yaw.
Cunku karakterler gercek gibi, gercekten bir ogretmen gibi davraniyor herif, sesinin titremesi korkmasi bunu belli etmemeye calismasi vs vs vs. Hicbi super olay yok bi iki fallacy disinda(onlarda rahatsiz etmio) ve hersey hep boka sario cunku gercekte oyle olur.

Zaten bi tarafta BB,fargo,blacksails,black mirror gibi gercekci diziler var. Diger tarafta fantastiko alpha male super guclu zeki cevik ahlakli karakterlerin oldugu fasafiso diziler var.

BSG reboot olur ya ama nasil yeni joker eski jokerden iyiyse, yeni starbuckin da eskisinden iyi olmasi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...