Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quantum Break

df

Öne çıkan mesajlar

Xbox One exclusive olarak duyurulan oyun bugün resmi olarak pc'ye duyuruldu. 5 Nisanda Xbox ile aynı anda çıkacakmış ayrıca Xbox için alana ücretsiz pc versiyonu da verilecekmiş. dx12 only oyun yani win10 kurmak zorunlu.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=d4or8YE-6P4?feature=oembed" width="459">

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ybRB8sBCigw?feature=oembed" width="459">

sistem gereksinimleri biraz abartılmış =)

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada aynı karakterlerle tv dizisi geliyor. değişik bir deneyim olacak. imdb dizi açıklaması. belli sıralama ile izleyip oynamak gerekecek sanırım.

"A revolutionary entertainment experience that blurs the line between television and gaming. With Quantum Break, Remedy Games delivers an action-packed, fast paced game in which you bend and shape time in order to survive. How you play the game shapes a personalized version of the television show. Watching the show gives you strategies and insights that will impact the way you play the game and helps you discover unique content within the game. Together, the game and the show deliver a holistic entertainment experience, possible only on Xbox One."

edit: tv series yazmışlar imdb'de o yüzden yanlış anlamışım. dizi oyunun içinde olacakmış. her bölüm sonunda verdiğin karara göre şekillenen 22 dk lık dizi bölümü olacakmış. oyun diziyi dizi de oyunu etkileyecekmiş.

"The game is about the heroes and the show is about the villains"

"how you play the game impacts the show, and the show informs how you play the game."

neyse bekleyip görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha hala bizim forumda bile "win10 da mavi ekran alıp duruyorum, w7 ye geçtim bir şey yok" diyen var. tech sitelerinde yok w10 da microsoft veri topluyor yok keylogger koymuş şöyle kapatırsınız diye yazılar var.

hani hala pek güven vermio w10. bir de upgrade yaparken çakılırsa düdük gibi kalırım ondan da çekiniyorum lksajdklaj
Sosyal ağlarda paylaş

ufak gi güncelleme yapmışlar tepkilerden sonra. ama gaz alma çabası gibi. =)

Minimum:
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz veya AMD FX-6300
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R7 260x (2 GB)
RAM: 8 GB
HDD: 55 GB boş alan
DX: DirectX 12

Önerilen
İşlemci: Intel Core i5-4690, 3.9 GHz veya AMD eş değeri
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 390 (4 GB)
RAM: 16 GB

Ultra
İşlemci: Intel Core i7 4790, 4GHz veya AMD eş değeri
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 980 Ti veya AMD Radeon R9 Fury X (6 GB)
RAM: 16 GB
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
8-10 saatlik oyuna göre beklediğimden pahalı çıktı. anca birinden makul ücrete kiralayabilirsem 1-2 günde bitiririm. ya da indirim gelene kadar beklerim. tomb raider, gears of war vs gibi ucuza çıkarsaydı bunu da alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
donanımhaber'den 70 tl'ye bulup oynadım. bitti şimdi. hikaye odaklı oyunları da dizi izlemeyi de sevdiğim için ikisinin karma hale gelmesi hoşuma gitti. konu fena değildi. sevdiğim oyuncular da olunca aktı gitti. verdiğin kararların etkileri ufak çapta. öyle fatal bi karar verdirmedi. uzunluk olarak ortalama fps'ler kadarmış. yani öle aman aman kısa da değil. 11 saatte bitti. 3 saati dizi olsa 8 saat gameplay.

gameplay olayı time manipulation skiller sayesinde düz shooter olayından farklılaşmış güzel olmuş. gameplay konusunda tek sevmediğim şey arada "crash site escape" dediği puzzle benzeri bölümler var oralar. onlar sinir bozucu. ayrıca çok distortion effect var bazılarını rahatsız edebilir =)

gelelim teknik konuya. boktan bi port olmuş. pc'ye son dk duyurulunca zamanla ayıramamışlar belli. 60 fps alırken bile mouse ile oynarsan tekliyor ki 60 ı görmek zor zaten. 10 dk sonra dayanamayıp xbox gamepad'i takıp onla devam ettim. aşırı derecede aim assist koymuşlar gamepad için o sayede zorlanmadım yoksa gamepad becerebildiğim bir şey değil. gamepad ile fps gerekmediği için de gtx980 ile high-ultra arası yapıp 30-40 arasında fps'e düşürdüm. onda bile 3-5 yerde teklemeye başladı. kısaca her yönden berbat bi port. arkham knight bundan 2 kat fln iyiydi sanırım. en azından 980 ile 60fps adam gibi oynatmıştı sadece düşük vram'de patlıyordu o =) ışıklandırma çok iyi oyunda ama geri kalan şeyler günümüz ortalamasında.

boyut olarak 45gb indiriyor ve dizi dahil değil. bluray stream ediyor ve toplam boyut tek play'de oyunla birlikte 80-90gb oluyor. 1-2 kere bitirip tüm dizi görürsen toplam boyut 120gb mi ne oluyomuş. hayvan herifler =)

sonuç olarak story based oyunları ve dizi izlemeyi sevenler için teknik konuları kafaya takmazlarsa güzel bi deneyim. ben memnun kaldım. time konusunu paradox vs yaratmadan iyi kotarmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...