kill joysdaki nub değil mi bu
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Quantum Break
- 4 hafta sonra ...
Oyunun port sıkıntısı var. Aşırı kasıyor, bazı sahnelerde çıldırtır. Onun dışında çok zevkli.
Senaryo;
Senaryo;
Direkt Flash'tan çakma asgfsd
8-10 saatlik oyuna göre beklediğimden pahalı çıktı. anca birinden makul ücrete kiralayabilirsem 1-2 günde bitiririm. ya da indirim gelene kadar beklerim. tomb raider, gears of war vs gibi ucuza çıkarsaydı bunu da alırdım.
lirik bitirdi bile oyunu fazla mı kısa oluyor artık oyunlar bana mı öyle geliyor
7 saatmiş ya o yüzden dedim 180tl verilmez diye. 3-4 kişi ortak alınıp sıradan oynanır anca. 2 şer günden =) 10 kere yüklenebiliyormuş farklı windows a sanırım =)
7 saatin muhtemelen 2 3 saati de videodur.
2-3 kişi ortak danaya girmek isterse bana haber etsin organize edeyim. yeni çakma bir hesap açarım sadece bu oyun için. optimizasyon kötüymüş. anca 970 ve üzeri kişilere tavsiye ederim.
What went wrong with Quantum Break on PC?
Poor performance, UWP limitations, crashing Nvidia drivers - and a 50fps limit on 60Hz monitors. This isn't good
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-what-went-wrong-with-quantum-break-pc
Poor performance, UWP limitations, crashing Nvidia drivers - and a 50fps limit on 60Hz monitors. This isn't good
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-what-went-wrong-with-quantum-break-pc
- 3 hafta sonra ...
donanımhaber'den 70 tl'ye bulup oynadım. bitti şimdi. hikaye odaklı oyunları da dizi izlemeyi de sevdiğim için ikisinin karma hale gelmesi hoşuma gitti. konu fena değildi. sevdiğim oyuncular da olunca aktı gitti. verdiğin kararların etkileri ufak çapta. öyle fatal bi karar verdirmedi. uzunluk olarak ortalama fps'ler kadarmış. yani öle aman aman kısa da değil. 11 saatte bitti. 3 saati dizi olsa 8 saat gameplay.
gameplay olayı time manipulation skiller sayesinde düz shooter olayından farklılaşmış güzel olmuş. gameplay konusunda tek sevmediğim şey arada "crash site escape" dediği puzzle benzeri bölümler var oralar. onlar sinir bozucu. ayrıca çok distortion effect var bazılarını rahatsız edebilir =)
gelelim teknik konuya. boktan bi port olmuş. pc'ye son dk duyurulunca zamanla ayıramamışlar belli. 60 fps alırken bile mouse ile oynarsan tekliyor ki 60 ı görmek zor zaten. 10 dk sonra dayanamayıp xbox gamepad'i takıp onla devam ettim. aşırı derecede aim assist koymuşlar gamepad için o sayede zorlanmadım yoksa gamepad becerebildiğim bir şey değil. gamepad ile fps gerekmediği için de gtx980 ile high-ultra arası yapıp 30-40 arasında fps'e düşürdüm. onda bile 3-5 yerde teklemeye başladı. kısaca her yönden berbat bi port. arkham knight bundan 2 kat fln iyiydi sanırım. en azından 980 ile 60fps adam gibi oynatmıştı sadece düşük vram'de patlıyordu o =) ışıklandırma çok iyi oyunda ama geri kalan şeyler günümüz ortalamasında.
boyut olarak 45gb indiriyor ve dizi dahil değil. bluray stream ediyor ve toplam boyut tek play'de oyunla birlikte 80-90gb oluyor. 1-2 kere bitirip tüm dizi görürsen toplam boyut 120gb mi ne oluyomuş. hayvan herifler =)
sonuç olarak story based oyunları ve dizi izlemeyi sevenler için teknik konuları kafaya takmazlarsa güzel bi deneyim. ben memnun kaldım. time konusunu paradox vs yaratmadan iyi kotarmışlar.
gameplay olayı time manipulation skiller sayesinde düz shooter olayından farklılaşmış güzel olmuş. gameplay konusunda tek sevmediğim şey arada "crash site escape" dediği puzzle benzeri bölümler var oralar. onlar sinir bozucu. ayrıca çok distortion effect var bazılarını rahatsız edebilir =)
gelelim teknik konuya. boktan bi port olmuş. pc'ye son dk duyurulunca zamanla ayıramamışlar belli. 60 fps alırken bile mouse ile oynarsan tekliyor ki 60 ı görmek zor zaten. 10 dk sonra dayanamayıp xbox gamepad'i takıp onla devam ettim. aşırı derecede aim assist koymuşlar gamepad için o sayede zorlanmadım yoksa gamepad becerebildiğim bir şey değil. gamepad ile fps gerekmediği için de gtx980 ile high-ultra arası yapıp 30-40 arasında fps'e düşürdüm. onda bile 3-5 yerde teklemeye başladı. kısaca her yönden berbat bi port. arkham knight bundan 2 kat fln iyiydi sanırım. en azından 980 ile 60fps adam gibi oynatmıştı sadece düşük vram'de patlıyordu o =) ışıklandırma çok iyi oyunda ama geri kalan şeyler günümüz ortalamasında.
boyut olarak 45gb indiriyor ve dizi dahil değil. bluray stream ediyor ve toplam boyut tek play'de oyunla birlikte 80-90gb oluyor. 1-2 kere bitirip tüm dizi görürsen toplam boyut 120gb mi ne oluyomuş. hayvan herifler =)
sonuç olarak story based oyunları ve dizi izlemeyi sevenler için teknik konuları kafaya takmazlarsa güzel bi deneyim. ben memnun kaldım. time konusunu paradox vs yaratmadan iyi kotarmışlar.
olm ben bunu film diye indirdim
adamın teki oyunu oynayıp çekip film gibi afiş yapmış
zamunda da var
dikkat edin indirmeyin.
adamın teki oyunu oynayıp çekip film gibi afiş yapmış
zamunda da var
dikkat edin indirmeyin.
Öne çıkan mesajlar