Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 abi. aldatabiliyorsan söyleyeceğin tüm sebepler "bahane" o kadar. kendine dur demesini beceremiosan sebebi yeterli önemde olmamasıdır. haa, "evet yeterli önemde değil ama hayatımda olsun istiyorum, onu aptal yerine koymam da umrumda değil çok da tın lan takılırım" kafasında bir adamsan yürü be abi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 önce eskisinden kurtul hemen. sonra yenisine de ışık yakma. biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var de ama arada da takıl iyi gelecektir. sakın duygusal yaklaşma anı yaşa ama planlamadan yaşama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 aldatabiliyorsan ne demek abi. seks alt tarafi. 1.ye x, 2.ye y dedim. benim x ile iliskim gayet iyi. bununla iliskiye devam etmek istiyorum diyosan y ile olan iliskiyi seksle sinirlayacaksin, x e geri doneceksin. y ile cok istiyosan arada sekse devam edersiniz ikinize de uyarsa. yok aldatabiliyorsan bitmistir vs gerek yok romantiklesmeye. o baska o baska ha, yok zaten bitmisti, bitmek uzereydi diyosan da y ile devam edersin ya da buddy gibi vs artik kafana gore takilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Marty said: aldatabiliyorsan ne demek abi. seks alt tarafi. evlendiğinde/evliliğinde fln aldatılırsan karın gelip "alt tarafı sex" dediğinde bu yazını hatırlamanı umarım abi :) aldatmanın alt tarafı sex de üst tarafı karşı tarafı aptal yerine koymak en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ha "aldatabiliosan" kelimesine gelecek olursak, "aldatma eylemini karşı taraf öğrense ne kadar üzeceğini bildiğin halde onun duygularına önem vermeden bunu yapabiliyorsan" demek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ana baci kartinin oynancagini dusundum de cok cabuk geldi. dedigim o degil. tabi ki dogrusu aldatmamak vs oralari gecelim aldatabiliyosan zaten bitmistire benim lafim. herkesin sevgisi aski iliskisi senin kafandaki gibi degil. adam x'e asiktir. onsuz hep mutsuz olur ama aldatir. cesit cesit insanlar. kimisi hic aldatmaz ama daha iyi dali bulunca kicina tekmeyi koyar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 abi tabii benim fikrim. ben "aldatılayım ama benimle devam etsin, bana dönsün yeter" kafasında olan insanları anlamıyorum ve bu insanlar bayağı azınlık. genelde insanlar "aldatacağına defolup gitsin ltfn" diye düşünür olarak yorum yaptım. "aldatabiliosan" ile ilgili anlatımım da ayrıca senin mesajının bir üstünde =) ha bu arada ben aldatılmayı gayet ağır yaşadığım için senden/sizden daha ciddi bakıyor olabilirim elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 aldatilip direkt kicina tekmeyi koyduysan helal olsun. konuyu da hijack ettik. cok taniyorum ben aldatilip da birakamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ginaly said: kız sevişmek istemiş ne var bunda. büyütmeyin. KENDİ BÜYÜYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 anı yaşa moruk. gerisi fasa fiso 7 sene sabretmişsin. normal olan şeyler bunlar 7 sene üstüne bir anda unuttugun hisleri yaşarken böyle olman. kabugundan cık rahatla anı yaşa :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 aldatıp da üfff kafam çok karışık ühühüh demek ne kadan komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 AŞK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 memeleri büyük olanla devam et diyen olmamış, hayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Marty said: cok taniyorum ben aldatilip da birakamayan. konu derail oldu ama beni aldatan kadınla değil birlikte olmak, yüzüne bakamam lan ben bir daha. ne kafalar var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 7 senelik ilişki var diyosun. kestirip atma bi kadın için. akllı ol elindeki ilişkini koru. bu kadın bi var bi yok belki ama diğer tarafta seni 7 sene beklemiş biri var. yanlış işler yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bi ilişkide diğer tarafa vefasılık yapanı affedemiyorum ben abi. iki taraf da aynı anda bitirirse eyvallah da 7 senelik ilişki bi kadından hoşlandın diye kestirilip atılmaz. öyle seni 7 sene bekleyecek birini de b.k bulursun bundan sonra. böyle birini bulmuşun saçma sapan iş yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 birlikte oldugu insani aldatmis bide gelmis piskin piskin yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Rasmon said: 7 senelik ilişki evlilikle bitmemişse yüktür. cok isabetsiz bi yorum olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 maroon5 said: öyle seni 7 sene bekleyecek birini de b.k bulursun bundan sonra. şu da aynı oranda garip bir yorum. 7 sene bekledi diye biriyle evlenmek? sonra niye boşanma oranı bu kadar yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 olm niye şuna 7 sene "beklemiş" diyip duruyosunuz. 7 senedir adam hapiste miymiş neyi beklemiş kız anasını satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Random Türk kızı kafası o abi. "seni bekledim bunca zaman" default cümle. Ondan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 o 7 sene icinde senden ayrilip gidip baskasiyla evlenmeyince seni beklemis oluyor. mantik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 sorun nerde ben analmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Kişisel düşüncem, bir ilişki 2 sene sonunda evliliğe doğru gitmiyorsa zaten bitecektir. İstisnai durumlar elbette var, 9 senedir birlikte olan ama evlenmemiş insanlar da tanıyorum. Ama benim bakış açım böyle. 2 sene ideali, 3 sene de hadi oluru zorlarsak ama 7 sene bence çok uzun bir süre. Ortaya çocuk veya ailelerin tanışığ evlilik gibi heyecan yaratacak içerikler konmadığında çok sürüncemede kalıyor bence ilişkiler. E arkadaş demişki ben yürütüyorum ilişkiyi zaten, artı maddi boyutu da var, bir de bağımlı bir insanı nasıl bırakırım. Abi senden önce de bu insanın bir yaşamı vardı, doğumuna sen karar vermedin ki, aynı şekilde sen de ondan önce yaşıyordun. Herkes kendi hayatına devam eder. Edemiyorsa yapacak bir şey yok, ailenden insanlar vefat ediyor ve sen yaşamaya devam ediyorsun öpe öpe, 6 7 senelik ilişki biterse de yol almaya devam edecek herkes. Bence ayrılma zamanınız çoktan gelmiş geçmiş sana baş ağrıları veren bir hal almış. Kadınlar için bir ilişkiden çıktıktan sonra diğerine başlamak biraz zordur bence, bir cooldown süresi lazım onlara, ama bize değil. Biz zaten 3 şeyi aynı anda düşünebilen yaratıklar değiliz. Ayrılma durumumuz varsa misal, hayatımız buna endekslenir, yerine hemen bir şey koymak isteriz. Kadınlar o durumu çoktan yaşamış bitirmiştir, bir sürü başka şey yaşadığından maksimum zamanda toparlarlar. Deli gibi ilişki yaşamadım da işte yaşadıklarımdan böyle gördüm böyle öğrendim. Sevgiler :D. edit: minimum maksimum karmaşası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bugün bir ay oldu, 2 hafta görüşmedim ve 2 haftadır da sevgili gibiyiz veya öyleyiz ama kendisinin eski ilişkilerinden büyük travmaları var ve heyecanlandığında, muhtemelen kötü biter diye, aşk - panik atak karışımı yaşıyor,. ne yapacağız bulamadım psikolog pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar