di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Ahali selam, Carsamba gunu sehirlerarasi bi ucusum daha var (pati'ye dalip duran arkadasin da haberi olsun, ortalar da olmicam) lakin sabah 10'daki ucusa yetismek icin Goztepe'den kacta cikmali pek bi fikrim yok. Sabah 7-8 gibi Avrupa yonune trafik oluyo mu hafta ici? Ya da trafige kalmamak icin saat kacta cikmali? Simdiden sagolun. Aracliyim bu arada, toplu tasima falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 6 gibi cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 6 mi? Gidip orda yatayim daha iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 7 de çık hareme git, arabalı vapurla karşıya geç, sahilden bakırköydesin yarım saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 6.30da trafik başlıyo 6.45 e kadar geçebilirsin yani özetle ona göre çık zaten turt dışına gidiceksen 2 saat ömnce havalimanında olman lazım göztepe köprü arası 10 dakka 6.20 gibi çıksan evden yetişirsin feribot felanda çok çözüm değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Aynen 6 da cik bencede en gecde 6.30 7 ye kalma bence hani gene yetişirsin ama trafik dur kalk bayar adamı.Ona durucağana airportta gir CİP salona gelsin çorbalar gelsin tatlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 trafik 6da başlıyor zaten, uçuş 10 derken uçak kalkışı değildir umarım ? asfkljaskflas yoksa direkt 5 te çık bence... Başka türlü çok zor. kaçırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Istanbul'dan Adana'ya ucarken niye 4 saat oncesinden havaaalanina gidiyorum lan hasta misiniz? 6'da cikayim ama, trafikte dur kalkdan iyidir dediginiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yol 3 saat sürücek ona göre ayarla ozaman kendini nediyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ha adanaysa ok ama ben yurt dısı anladım gene 6 da cık ama eauhfauhsufhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dediğimi yapsana olm hasta mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 adana ise ucak 10.15 de abi..ben de simdi nereye ucuyor diye bakiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dreagloth said: dediğimi yapsana olm hasta mısın Abi vapur kuyrugu bekle, icinde bekle, ininde ordaki yolun sacma trafigine gir falan derken ayni sureyi alcakmis gibi geliyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 6 da çıkacaksan daha hızlı gidersin tabii e5 ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 akşam otobüsüyle direk adanaya git daha erken varırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 köprüye en geç 7'de girecekmiş gibi çık. sonrası sıkıntı. 6.30 - 6.45 arası köprü doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 oho bu gidisle hadi abi gec kaliyorsun simdiden cik terminalde beklersin e varacak is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 biletini keşke sabiha'dan alsaymışsın sabah 6 da kalkmak zorunda kalmazdın. sabahları köprü trafiği tam bir işkence oluyor mümkünse araçla gitme metro-marmaray-metro kullanarak gidebilirsin daha rahat olur senin için erken uyanmak istemezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 di said: dreagloth said: dediğimi yapsana olm hasta mısın Abi vapur kuyrugu bekle, icinde bekle, ininde ordaki yolun sacma trafigine gir falan derken ayni sureyi alcakmis gibi geliyo nedense. abi niye araba metro göztepe marmaray kayraray ordan yine metro ben cok rahat gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 6 ozman. Arabayi Ataturk'den kiraladim geri Ataturk'e birakicam ya, derdim o. Bi de sabah erken kalkmak dert degil, gidip havalimaninda takilirim, acar laptop'i calisirim is hic bitmediginden de kacta cikmak lazim kestiremedim. Bu arada Flat Ofis'de calisirken sabah 6 da Goztepe'den cikip 14 dk sonra Flat Ofis otoparkina girmisligim var. hala ayniysa uca uca giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Haftaiçi sabah Avrupa'ya trafik oluyor mu demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 gecen seferde gelisi sormussutn ayni sekilde geri donucez dostum hemde bu sefer daha az denizle! kadikoye gidiosun metroyla, Pat ordan idoya biniosun Pat 25 dakkada bakirkoy idodasin sora taksi 10da kalkiosa 9 da orda olman lazim 840 ta idodan inmen lazim http://www.ido.com.tr/tr/tarifeler/2015-sonbahar-kis-tarifesi/874 07:55 kalkiomus ona yetismek icinde 0720 de ciksan yeter herhalde nerde ev di said: Ahali selam, Carsamba gunu sehirlerarasi bi ucusum daha var (pati'ye dalip duran arkadasin da haberi olsun, ortalar da olmicam) lakin sabah 10'daki ucusa yetismek icin Goztepe'den kacta cikmali pek bi fikrim yok. Sabah 7-8 gibi Avrupa yonune trafik oluyo mu hafta ici? Ya da trafige kalmamak icin saat kacta cikmali? Simdiden sagolun. Aracliyim bu arada, toplu tasima falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mümkün mertebe köprüye bulaşma, çok uzun sürmez. Ama orası İstanbul olduğundan kaza olur, Cumhurbaşkanı'nın geleceği tutar falan erken çıkmak şart. Suark'ın tarifi bayağı mantıklı özetle. No köprü no tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ahali selam, 6:20'de Cemenzar tarafindaki otoparktan ciktim, 7'de dis hatlardan ic hatlara gecmistim. Yine de Altunizade baglantisinda trafik vardi. 7'de ciksam baya ucu ucuna olcakti heralde, sagolun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar