Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carsamba Sabahi Goztepe -> Ataturk Havaalani ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahali selam,

Carsamba gunu sehirlerarasi bi ucusum daha var (pati'ye dalip duran arkadasin da haberi olsun, ortalar da olmicam) lakin sabah 10'daki ucusa yetismek icin Goztepe'den kacta cikmali pek bi fikrim yok. Sabah 7-8 gibi Avrupa yonune trafik oluyo mu hafta ici? Ya da trafige kalmamak icin saat kacta cikmali?

Simdiden sagolun.

Aracliyim bu arada, toplu tasima falan yok.
Mesaj tarihi:
6.30da trafik başlıyo
6.45 e kadar geçebilirsin yani özetle
ona göre çık
zaten turt dışına gidiceksen 2 saat ömnce havalimanında olman lazım
göztepe köprü arası 10 dakka
6.20 gibi çıksan evden yetişirsin
feribot felanda çok çözüm değil bence
Mesaj tarihi:
Aynen 6 da cik bencede en gecde 6.30 7 ye kalma bence hani gene yetişirsin ama trafik dur kalk bayar adamı.Ona durucağana airportta gir CİP salona gelsin çorbalar gelsin tatlılar
Mesaj tarihi:
trafik 6da başlıyor zaten,

uçuş 10 derken uçak kalkışı değildir umarım ? asfkljaskflas yoksa direkt 5 te çık bence...

Başka türlü çok zor. kaçırırsın.
Mesaj tarihi:
Istanbul'dan Adana'ya ucarken niye 4 saat oncesinden havaaalanina gidiyorum lan hasta misiniz?

6'da cikayim ama, trafikte dur kalkdan iyidir dediginiz gibi.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

dediğimi yapsana olm hasta mısın

Abi vapur kuyrugu bekle, icinde bekle, ininde ordaki yolun sacma trafigine gir falan derken ayni sureyi alcakmis gibi geliyo nedense.
Mesaj tarihi:
biletini keşke sabiha'dan alsaymışsın sabah 6 da kalkmak zorunda kalmazdın. sabahları köprü trafiği tam bir işkence oluyor mümkünse araçla gitme metro-marmaray-metro kullanarak gidebilirsin daha rahat olur senin için erken uyanmak istemezsen.
Mesaj tarihi:
di said:

dreagloth said:

dediğimi yapsana olm hasta mısın

Abi vapur kuyrugu bekle, icinde bekle, ininde ordaki yolun sacma trafigine gir falan derken ayni sureyi alcakmis gibi geliyo nedense.

abi niye araba metro göztepe marmaray kayraray ordan yine metro ben cok rahat gitmistim.
Mesaj tarihi:
6 ozman.

Arabayi Ataturk'den kiraladim geri Ataturk'e birakicam ya, derdim o. Bi de sabah erken kalkmak dert degil, gidip havalimaninda takilirim, acar laptop'i calisirim is hic bitmediginden de kacta cikmak lazim kestiremedim.

Bu arada Flat Ofis'de calisirken sabah 6 da Goztepe'den cikip 14 dk sonra Flat Ofis otoparkina girmisligim var. hala ayniysa uca uca giderim.
Mesaj tarihi:
gecen seferde gelisi sormussutn
ayni sekilde geri donucez dostum hemde bu sefer daha az denizle!

kadikoye gidiosun metroyla, Pat ordan idoya biniosun
Pat 25 dakkada bakirkoy idodasin sora taksi

10da kalkiosa 9 da orda olman lazim
840 ta idodan inmen lazim
http://www.ido.com.tr/tr/tarifeler/2015-sonbahar-kis-tarifesi/874
07:55 kalkiomus ona yetismek icinde
0720 de ciksan yeter herhalde

nerde ev
di said:

Ahali selam,

Carsamba gunu sehirlerarasi bi ucusum daha var (pati'ye dalip duran arkadasin da haberi olsun, ortalar da olmicam) lakin sabah 10'daki ucusa yetismek icin Goztepe'den kacta cikmali pek bi fikrim yok. Sabah 7-8 gibi Avrupa yonune trafik oluyo mu hafta ici? Ya da trafige kalmamak icin saat kacta cikmali?

Simdiden sagolun.

Aracliyim bu arada, toplu tasima falan yok.
Mesaj tarihi:
Mümkün mertebe köprüye bulaşma, çok uzun sürmez. Ama orası İstanbul olduğundan kaza olur, Cumhurbaşkanı'nın geleceği tutar falan erken çıkmak şart.

Suark'ın tarifi bayağı mantıklı özetle. No köprü no tears
Mesaj tarihi:
Ahali selam,

6:20'de Cemenzar tarafindaki otoparktan ciktim, 7'de dis hatlardan ic hatlara gecmistim. Yine de Altunizade baglantisinda trafik vardi. 7'de ciksam baya ucu ucuna olcakti heralde, sagolun tekrar.
  • Yeni Oluştur...