Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Bir adet siteye login olabilmeyi becerebilenler için gog'da hiçbir sıkıntı yok. Steam iyi güzel de Justin Bieber'ın hayranları gibi manasız marka fanatikliğinin oyuncuya hiçbir kazancı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 DavidMills said: Ya sorma uplay, origin, gog. Köküne kibrit suyu. Saçma sapan işler yani. Aynı acıyı yeni PC kurarken yaşadım. Zamanında kaydolmuşum, unuttuğum şifremi alana kadar akla karayı seçtim ubiden. Reset ekranı çalışmadı, eski 2 oyunun üzerine su içtim lanet firma yüzünden. Gaben'a baklavalar feda bu anlamda. Hoş o da arada sapıtıyo ama sempatik şişman işte :P origin steam ile tıpatıp aynı, pek çileli değil. ama onu geçtim gog'a nasıl laf edebildin o ilginç. adamlar sana oyunu direk veriyor ya. steam gibi değil. mesela 10 sene içinde steam bigün patlarsa bütün oyunlarımız da muhtemelen patlayacak. gog'da indir sakla. gayet güzel hizmet veriyor gog. he ben dahil herkes de oyunlar tek yerde dursun diye steam'e yöneliyor ama gog'u boklamak da yapılacak en son şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 gogdan oyun almamıştırki bu sadece laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 problem olan uplay, gog mog steam origin gayet cennet bahçesi kalıyor uplay kalitesizliğinin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 e aynı mantık steamde yokmu indir offline modunda oyna, login olmak zorunda değilsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Gog Drm free steam başka bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 öylede orada da accountun patlama riski var işte :) hatta bir ara kapanıyordu hatırlarsanız sonra biri mi satın almıştı vazmı geçmişlerdi ne. En kötü şu zamana kadar oyunlarınızı çekin kapatıyoruz artık derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 sacma sapan publicity stunt'ti o, kapandigi falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kerbal space program girmismi indirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 imkansız ama kapansa bile drmfreeleri indirdin mi doğru düzgün saklarsan sonsuza kadar senin oluyor, steamde öyle bir şey olsa gitti 2255 oyunum ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ölünce gidiyomuş steam, öyle bi haber vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Genwa said: Ölünce gidiyomuş steam, öyle bi haber vardı Ben mailin şifreyi hanıma verdim kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 çılgın deal dediğiniz birşeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar