Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sizce 26ga twisted 0.5 ohm mu daha iyi olur yoksa 24ga twisted 0.5 ohm mu? Isınacak alan artacağı için 24ga'da tat daha iyi olur gibi geliyor bana ama izlediğim videolarda herkes düşük tur içiyor. Yüksek tur sarım ile düşük tur sarım arasında ne gibi bir fark var? Aynı ohm farklı tel kalınlığı olarak ele alırsak.
Mesaj tarihi:
bck said:

arkadasin 10 mg nbase likitinden ictim elim ayagam kaydi beynim yandi.

0 ile 3mg arasında ble düna fark var ya.

bunun iyisi 1mg falan olmalı
Mesaj tarihi:
g priv geldi bu arada.

bence build quality aliendan düşük =D böyle ufak tefek görsel hatalar var. özellikle fire buton boyle cift clicky. o güzel değil mesela.

bunlar dışında iyi gibi duruyo alet.
Mesaj tarihi:
yok zaten makina kötü demiyorum çok güzel ama yinede dokunmatik olması ve servis muhabbeti olmaması "düşürür kırarım lan" olayından ötürü adğosfdsmg.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fire Juice nBase 250 ml - Min. Değeri : 9 m, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF
Mesaj tarihi:
said:
Recent studies though have shown a link between the use of e-cigarettes in a very serious irreversible lung disease known as popcorn lung. The lung disease is the result of e-cigarettes being flavored with a chemical that can cause scarring of the air sacs in the lungs that result in thickening and narrowing of the airways. Symptoms of popcorn lung include coughing, wheezing and shortness of breath similar to the symptoms of COPD.

dikkatli kullanmak lazim
https://trofire.com/2017/02/23/e-cigarette-batteries-exploding-disfiguring-consumers-americas-lawyer/
surekli patliyor olmalari da cabasi.
Mesaj tarihi:
tellerim geldi.

awg 20 zor sarılıyo. 18 i düşünemiyorum bile sdfgadasd

22 ile ciftli 8 sarma yaptım 3.5 diametre. 0.18 ohm oldu.

nikotin resmen şaha kalktı lan. kafam güzel oldu 3mg la. bu cok da iyi değil.
  • Yeni Oluştur...