Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Abi o pil o hale basil geliyo ya? Modun icinde kendi kendine mi soyuluyo amk? Sok tak yapa yapa orospu etmisler pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bunlari ucaklara aliyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dasaaa said: yani cepte bomba tasiyip havali bi sekilde duman cikartiyonuz? Kardeş senin cebindeki telefonun içinde de aynı pil var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hatta cebindeki telefonun pili daha patlak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dasaaa said: bunlari ucaklara aliyorlar mi? götümüze sokturuyorlar ancak öyle binebiliyoruz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 abi bu mereti kullanmayanın bilgisizliğine dayanan gereksiz bir kibri var. bacak bacak üstüne atıp "abi sigaradan daha zararlı diyollaaa" diyip sigarasından bir fırt çeken tipler türedi bol bol. hani sen dünya sağlık örgütünün makalelerini okudum falan diyosun yok, "valla abi ben diyim de" diyor. neden böyle ben de bilmiyorum ya. ha tabi gerçekten merak edip soran da var, o canımı yesin, detaylı detaylı bildiğim kadarını anlatıyorum. "oha abi çok iyiymiş" diyip paketten sigara çıkarıyor. olsun, canı sağ olsun onun fsdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ben e sigarayı ezerken "uğraştığınıza değmez yak gec bi tane" üzerinden sallıyodum. dün coil yokluğunda sigara içmeye çalıştım ağzım burnum ekşidi resmen. bu saatten sonra da geriye dönmeyiz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Fasttack'de 50 tane pil kilifi 3-4 lira. Al degistir acilinca. Tek gereken sac kurutma makinesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ya ben biradere bundan hediye almayı düşünüyorum, normalde fazla sigara içmiyor içtiğide hafif, onun dışında 1 yada 2 haftada bir nargile içiyor seviyor da. nargileden dolayı acaba aynı zevki alırmıyım diyor merak ediyor. bende bi tane hediye alayım diyorum işte ne önerirsiniz hafif bir likit olsun kit olsun? ayrıca nereden alırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 aynı nane sebebiyle ben başladım bu esigaraya. nşada sigara-pipo-puro-nargileyi tamamen duman maksatılı tüketiyordum. şmdi buna geçim 0 nikotin misss ciğerlerim rahatladı yeminle. nargileceilere puflikit aromarı güzel gider kit olarakta pico al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Laraken said: abi bu mereti kullanmayanın bilgisizliğine dayanan gereksiz bir kibri var. bacak bacak üstüne atıp "abi sigaradan daha zararlı diyollaaa" diyip sigarasından bir fırt çeken tipler türedi bol bol. hani sen dünya sağlık örgütünün makalelerini okudum falan diyosun yok, "valla abi ben diyim de" diyor. neden böyle ben de bilmiyorum ya. ha tabi gerçekten merak edip soran da var, o canımı yesin, detaylı detaylı bildiğim kadarını anlatıyorum. "oha abi çok iyiymiş" diyip paketten sigara çıkarıyor. olsun, canı sağ olsun onun fsdfd. hakikaten son zamanlarda nereye gitsem aynı tepkileri alıyorum. anlatmaya çalışıyorsun sonunda o müthiş gelime öbeği geliyor hemen "valla abi ben diyim de " adsğomfdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 onun nedeni her kendini bilen dallamanın "bana bişi olmaz yaa" diyip iki hafta sonra gotunu patlatması. e sigarayı kullananın cahil özgüveninin de suçu var dışarıdaki insanın " abi o patlar ben diyim de" demesinin altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 o kadar regulated yarak kurek falan olsa bile hala geceleri modu lavaboya koyarak uyuyorum sdfgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Bright said: dasaaa said: yani cepte bomba tasiyip havali bi sekilde duman cikartiyonuz? Kardeş senin cebindeki telefonun içinde de aynı pil var note 7 haric bunlar kadar patlayani yok valla. "telefonunuzun pilinin plastigi zamanla eriyor" videolari da cok yaygin degil. bariz guvenlik riski bu. almamak gerek ucaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Pil azcık bükülsün, az biraz overcharge olsun, Human Torch'a dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 olsun bitsin egilsin vs vs vs ninemin sakali olsa dedem olurdu birisi, oluyor yaniyor patliyor digeri icin olsa egilse falan filan gececen bunlari. duzgun konusmayi ogreneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Geçmek diye birşey yok, bilim böyle birşey. Bilimi reddeden senin gibi çomarlar da mevcut tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 uzatma bence. hakliligimi biliyorsun da bos bos konusarak konuyu dagitmaya calisiyorsun. kendini rezil etme bu kadar. ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Senin haklı olduğun tek yer yok forumun tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 yaw birakacaksin bunlari diyorum, sacmalamaya devam ediyorsun. soyle olsa boyle olur, kursun aslinda atomlarini degistirse altin olur kafasindasin lan. yuru git alchemist. sabah sabah insanin agzini bozuyorsun. degersiz birisine laf anlatmayi gectim, konuyu derail etme caban yersiz. laf dinle, sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Kardeş sinirlenme dokunacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 dasaaa kafan mı iyi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 klasik saçma sapan konuşuyor işte. note 7 de oluyor demiş bi de. e sayılmıyor mu o zaman? bunda da mechlerde oluyor, kılıfsız taşınan pillerde oluyor zaten. pff ne laf anlatmaya çalışıyorum ki zaten aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 note7de imalat hatasi var toplattilar. buyuk olay oldu. ucaga alinmasi yasak. ne diyorum, bunlari ucaga almamak lazim. note7 nasil ucaga alinmiyorsa alinmayacak. a-li-na-maz! bu kadar basit. bi salagin keyfi icin 100lerce insani riske atmak da neymis. aslinda komple yasaklasalar cok daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 ya hadi arkadaşım ya devam et gözünü seveyim. saçmalama sınırın yok senin. komple yasaklansınmış. zihniyete gel ya. gerçi çok var senden bizim ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar