Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi diketone free likitler gayet sıfır zarar gibi bişi heralde. istanbulun havasından daha az zararlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bypass mod ayni isi gormuyor mu tehlikeleri olmadan zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Esh said: abi diketone free likitler gayet sıfır zarar gibi bişi heralde. istanbulun havasından daha az zararlı olabilir. Onun zararini yeni buldular, once o da zararsizdi bilgimiz dahilinde. Her an yine zarari epey fazla olan bir aroma cikabilir. Ondan aromasiz icin diyorum ben sizi, kotu de degil ustelik dedigimi alirsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi ben aromasız yaptım biraz. çok boş geldi. thorat hiti arttırıcam ama pg besleyerek. %50 %50 falan lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bir de şey sorayım. şimdi diy coilde recommended watt olmadığı için neye göre belirliyoruz tadımı? boyle 30w tan başlatarak mı yukseltiyoruz? ya da bir optimal watt var mı her coil için? 0.45 50w ta iyidir ya da 0.3 için 80w oturtur gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 optimal wattı aslında iste ohm, pilin maximum destekledigi akıma gore filan hesaplamak lazım. kullana kullana ınsan alısıyor bı sure sonra. http://www.steam-engine.org/ohm.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi ben hedefimi buldum ya sdfgsd tam benim tarzım işler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Esh said: amk yaktım pamuğu biraz farketmeden ya renk aynı ama tad bildigin yanık tadı. öf off likit bitiyor unuturyonsun gitti coil. birde ısınmasını nasıl aştın ALIEN çok ısınıyor. 42 dereceyi görünce bırakıyorum aleti kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 42 derece için nasıl bi chain vape lazım bilemedim abi. ben 30u pek gectiğimi hatırlamıyorum. 100w+ mı kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 0.15 ohm 50 yada 60 watt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 GERGE said: Bypass mod ayni isi gormuyor mu tehlikeleri olmadan zaten? Hayır, build'e göre akım vermiyor by-pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ulan bu patlayan bebe yüzünden , ofiste herkese laf anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri , elimde e-sigarayı gören haberi gösteriyor. Habertürk vs de mal mal haber yapmış , yok pili doğru kullanmış , cihazı modifiye etmemiş çocuk, olduğu gibi mağazadan almış vs diye nasıl yanlı haber yapmış onun bunun çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Abi simdi bi tirsiyosun ama dogruya dogru sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bu sigaranın gündüz 30-34 derece olup akşam beni delirtmek için mi 42 dereceye çıktığınız anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 kullandığım alet de smok alien ya, gürbüz bişi. metro da falan cebimde patlayacak diye korkuyordum başlarda. hayır bişi değil vururlar lan direk dfsd. vtc 5 kullanıyorum pil olarak da. mayış yatsın bi vtc 6 ya da muadili alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bi de ben baya vg ve pg aldım balmumcudan, 85/15 karıştırdım çalkaladım falan. bunların da demlenme gibi bi şeyi var mı? bekleyim mi daha yani? 1 gündür yatıyor 1 litre. saf su falan yazıyordu bi yerlerde ama koymadım ben illa gerekiyor mu o? nikotin koymayım diyorum şu an ama illa istersem 24mg nbase alıp inceltirim en kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Dark_Soul said: Ulan bu patlayan bebe yüzünden , ofiste herkese laf anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri , elimde e-sigarayı gören haberi gösteriyor. Habertürk vs de mal mal haber yapmış , yok pili doğru kullanmış , cihazı modifiye etmemiş çocuk, olduğu gibi mağazadan almış vs diye nasıl yanlı haber yapmış onun bunun çocukları. aynısı bugun dediler ama bunlar patlıyormuş diye hop yakala diyip üzerine attım kaçıştılar. Ciğerde su topluyor bunlar diyorlar birde en sevdiğim, tabikide bunu göbek mi sandınız diyip göbemi sallıyorum lıkır lıkır Hiç eğlenmesini bilmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Esh said: Abi simdi bi tirsiyosun ama dogruya dogru sdfg Valla haberi ilk okuduğumda bir yusuflama gelmedi değil:D Yorumlarından okuduğum kadarıyla , elemana mec. mod kullanıyormuş. Mesela benim cihazda olan: 10-second cut-off, low resistance, atomizer short, reverse battery, overheating shutdown vs nin hiçbiri yok sanırsam bu mec. modlarda. Mağazanın da suçu var tabi , öyle önüne gelen nooba mec. mod niye satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 NolaxThensbane said: Dark_Soul said: Ulan bu patlayan bebe yüzünden , ofiste herkese laf anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri , elimde e-sigarayı gören haberi gösteriyor. Habertürk vs de mal mal haber yapmış , yok pili doğru kullanmış , cihazı modifiye etmemiş çocuk, olduğu gibi mağazadan almış vs diye nasıl yanlı haber yapmış onun bunun çocukları. aynısı bugun dediler ama bunlar patlıyormuş diye hop yakala diyip üzerine attım kaçıştılar. Ciğerde su topluyor bunlar diyorlar birde en sevdiğim, tabikide bunu göbek mi sandınız diyip göbemi sallıyorum lıkır lıkır Hiç eğlenmesini bilmiyorsunuz. ahaha tam eğlenceli ofis şişkosu tipi canlandı gözümde, çok datlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 benim de cikip hamburger yiyesim geldi kendileriyle.. dunyanin butun sismanlari birlesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Güvenlik önemli tabi Mxjo 18650 - 35A pil dayının pantolon cebinde patlamış. Benim gibi nooblar için 18650 pilleri tanıyalım dersine giriş: First: these are lithium batteries, so they are very powerful and you have to treat them with a lot of respect. While as long as you have a good battery, they are very safe, BUT IF you see ANY damage to the wrap (plastic that covers it), stop using it and get it re-wrapped, most good stores will help you with that or check for videos online about re-wrapping 18650 batteries. The distance between the positive and negative connection is extremely small and if compromised, could be very easily shorted, and the battery WILL either vent (hot gases and liquid shot out) or have a runaway overload (boom). If ever such a battery starts feeling extremely/dangerously hot in your hand, (this applies to any lithium battery or devices that uses them), don't take chances, put them down in a safe area and take some distance and see if it will cool down and be safe.Second: only buy good brands, so LG, Sony, Samsung.(beware of fakes) Anything that says "fire" in the name, or isn't an official brand, these batteries are re-wraps from the "rejected piles/second tiers that didn't pass all the quality tests" from the real manufaturers. So when you buy one of these, an Aspire one for example, you could actually have a LG, Sony, Samsung battery under the wrapping, but it's not going to work as "perfectly" as the "real" ones... Before I learned all this stuff, a store convinced me to get some Aspire ones, From one to the other, the performance was extremely different with half being crappy, the other just decent, but at this point, all these batteries are almost all dead, while the brand names ones I started getting right after, are still going strong. For vaping, you have to use high drain capable batteries, usually 20A to 30A is the standard. Note that there are a LOT of 18650 that are low drain, which are meant for devices like flashlights and similar, don't mistake between them. And note that some of the "fire" brands, will put 30A-40A and even higher numbers (for mAh also) on their batteries. That is a LIE as no 18650 at this time have the magical capacity that these are claiming to be.There are very few batteries out there that are over 30A and over 3000mAh the differences between the A and the mAh are (simply said): 1) A is the maximum power that the battery can output as a given time 2) mAh is the amount of power that it can provide over time, so the higher, the longer the battery should last according to how much power you pull from it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 session id'li link vermişsin patlak hacı. bizde gözükmez bikaç saat sonra sende de gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dana22 said: benim de cikip hamburger yiyesim geldi kendileriyle.. dunyanin butun sismanlari birlesin.. kapatsak mı bi shake shack veya carls jr. pati şişko toplantısı level 3 karaciğer only event !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yumy said: NolaxThensbane said: Dark_Soul said: Ulan bu patlayan bebe yüzünden , ofiste herkese laf anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri , elimde e-sigarayı gören haberi gösteriyor. Habertürk vs de mal mal haber yapmış , yok pili doğru kullanmış , cihazı modifiye etmemiş çocuk, olduğu gibi mağazadan almış vs diye nasıl yanlı haber yapmış onun bunun çocukları. aynısı bugun dediler ama bunlar patlıyormuş diye hop yakala diyip üzerine attım kaçıştılar. Ciğerde su topluyor bunlar diyorlar birde en sevdiğim, tabikide bunu göbek mi sandınız diyip göbemi sallıyorum lıkır lıkır Hiç eğlenmesini bilmiyorsunuz. ahaha tam eğlenceli ofis şişkosu tipi canlandı gözümde, çok datlı hahahahaha abi bizim ofise gelsene burada calis artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Esh said: 42 derece için nasıl bi chain vape lazım bilemedim abi. ben 30u pek gectiğimi hatırlamıyorum. 100w+ mı kullanıyosun? 100w fln. boş bunlar. Hiç bir zaman öyle bir build yapmadım ben yapsamda beni tatmin etmiyeceğini biliyorum. Cloudbeast bi build yaptın mı dışarıda içerken millet mal mal bakıyor zaten ne oluyor diye. Hayır zevkte vermiyor bana. Hem pilini cabuk bitiriyor hem de likit harcıyorsun deli gibi. DL'i bosver yazdıklarından anladıgım üzere sen de MTL'cısın. Ben ortalama 20w'da fln. iciyorum. 15 içtigim de oldu , 30 içtigimde. SS tel'den güzel tat alabilseydim o değeri daha da aşağı çekicektim ama garip bir tat geliyor anlayamadım gitti. Senin aslında alacağın şey single coil deckler. Hem kurulumu kolay,hem de mtl keyfi veriyor. Hem az pil harcarsın hem az likit harcarsın. Hem de bol aroma veriyor Genel anlamda MTL ato'lar , DL ato'lara göre daha fazla aroma verir. Nedir onlar 1. Merlin öneririm (Velocity olsa da tasarımından dolayı single kullanilabiliyor ben daha çift build kullananı görmedim) gearbest'ta bi kaç gün arayla 10-12 dolara düşüyor fiyatı. Fiyatı ucuz,kurulumu kolay 5 üstünden 4 veririm aromasına https://www.fasttech.com/products/0/10020732/5049800-authentic-augvape-merlin-rta-rebuildable-tank 2. Taifun gt3 Clone (Şimdiye kadar en iyi aroma aldıgım alet bu oldu ama coopersvape diye bir clone'unu aldım hava kanalından akıtıyor :( içilmeyecek gibi degil ama akıtıyor sonuçta rahatsız ediyor seni) https://www.fasttech.com/products/3028/10009199/6245800 SXK beğenilen bir clone markası. Taifun gt 3 mini güzele benziyor ama sadece mini yapiyor adamlar o yüzden bilmiyorum flavor nasıl olur. veya en yüksek review'i alan gt3 clone'u alabilirsin. https://www.fasttech.com/product/6052900-gt-iii-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar