escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mekanik mod üretimleri neden yasaklanmıyor. Olmuyor işte kardeşim sıkıntı çıkarıyor bunlar. Tc modlara yönelt milleti, kötü pilleri toplat piyasadan. Milletin gözünde esigaranın itibarını düşürmeye ne hakkınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Patlayan şey pildir büyük ihtimalle? Henüz al(a)madım ben ama anladığım kadrıyla hayvani bir güç çekiyor. Sen gidip siktiriboktan pil de işimi görür yeaaa dersen o akıma dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Adam banyodaymış muhtemelen ıslattı aleti pozitif,negatif çakıştı boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi pille iligili bişi var da patayan kısım pil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yalnız şimdi linke baktım da süper olmayan ingilizcem ile anladığım kadarıyla 1 senedir kullanıyormuş, piller doğruymuş, e-sigarayı her zaman satan yerin önerilerine göre kullanıyormuş hatta parçaları falan orda taktırıyomuş. Tırstım walla =) Yanlış anladığım bir kısım varsa düzeltirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 tırstım sigara döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Esh said: abi ben dün baya baktım o cocugun face yorumlarına da, hiçbir bilgi yok abi ne alet hakkında ne kullanılan coil hakkında. ama bi yerlerde "coil patladı" yazıp silmiş demişler. kimi mekanik moddan olduğunu yazmış cok net. kimi coil hatalı demiş falan filan. şimdi ben tırsmaya başlamadım değil kendi coilimizi yapsak regulated alette, bizim de gotumuzde patlar mı boylesi diycem ama alet otomatik ohm ayarlıyo vs. bilemedim yani ne yapmak lazım boyle patlatmak için... https://imgur.com/gallery/OmxOn Adam onceden paylasmis modunu filan, indirmis simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Esh said: abi pille iligili bişi var da patayan kısım pil değil. Bu resim ben mechim abi diyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 reddit sayfasında bunlar var "its was a mech mod and a twisted messes RDA check his Facebook page, he didn't know OHMS law and probably didn't check his coil on an ohmmeter, probably built a coil that shorted. Not to be rude but it pays to know what your doing. In any case I hope he feels better soon." said: "from what I was reading on his facebook page, he just posted a picture of the remains of his set up and he was running a .06 ohm build on a LG HG2. I don't own a mech but even I know that's fucking unsafe, that shit will pull 60+ amps on a fully charged battery. why the hell would you think that's ever a good idea for a battery rated at 20a continuous?" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 patlayan kisim pil iste icindeki komuru firlatmis dagitmis.mermi gibi dusun cekirdegi cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mech noluyo bu arada? Biliyim de sonradan sıkıntı olmasın =) Biliyorum milyon kere cevapladınız bu soruları ama indexi yok ki forumun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 mechanic'in kısatlması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Malibu said: Mech noluyo bu arada? Biliyim de sonradan sıkıntı olmasın =)Biliyorum milyon kere cevapladınız bu soruları ama indexi yok ki forumun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Tam mech'i mal gibi kullanıp patlatmış yazıcaktım buraya da Reddit'teki gençlik araştırıp bulmuş zaten. 0.06 Ω lol Doğal seleksiyon hep bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 0.06 ohm hayvan gibi kalın tel kullanarak mı yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 paralel tellerle de oldukca dusurebılıyosun ohmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Değişiyor. Paralel bağlarsan ikiye bölünüyor direnç zaten ki RDA'ların çoğu dual coil ve paralel bağlanıyor coil'ler. Telleri paralel sararsan gene bir daha bölünüyor direnç. Clapton sararsan da mesela iç telin direncine sahip oluyor o coil. Kalın telin direnci de gene daha düşük. Bunları combo'layınca böyle dev gibi coil'ler ve oldukça düşük direnç elde ediyorsun. Yüksek akım veren pille cloud bro takılıyorsun da tat kötü oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 abi artistik için bu kadar risk alınır mı amk. ben dışarıda utanıyorum baby beastle. q2 coille bile it gibi duman çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bu adamın aldıgı rısk, kullanamyı bılmeden mech kullanması olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bir 5-10m uzaklaşmak gerekiyor insanlardan açık havada bile, orası öyle. Bu gerizekalılar milletin suratına üflüyor, halka açık kapalı alanda falan içiyorlar saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Mech kullanan ya yıllarca alışkanlığından ya da cloud comp için falan kullanıyor. Yeni çipler on numero, mech'le pilin voltajı biraz azalınca baygınlık geçirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bright said: halka açık kapalı alanda falan içiyorlar saçma sapan Çıkan dumanın (buharın) sigarada olduğu gibi bir "pasif içicilik" durumu var mı ki? Bi varmış gibi yapıyosunuz bir yokmuş gibi yazıyosunuz kafam karışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 belli oranda var eger sifir nicotine icmiyorsa o vatandas. Sigaranin zibilyon tane side effect ini icerisinde nicotine temelli bir kac mevcut, bunlara maruz kaliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 sigaranin super zarari bir bitki ve sonrasina eklenen maddelerin yanmasi ile olusan bilesiklerin 100 lerce olmasi ve bunlarin icinde kanserojen maddeler olmasi.. bu vape de ise aroma vg pg nikotin su var..yani bir bitkideki kadar fantazi cesit soz konusu degil..arti bir yanma da yok daha cok su gliserin buhari var..bu da yanma ile olusacak kanserojen maddelerin olmamasi demek.. ha demek degil ki sutten cikmis akkasik ..ama sigara ile karsilastirinca ..temiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yani öyle "ooh bu zararsız çocukların yanında da tüttürebilirim" durumu yok. İyi ki sormuşum ben kendi kendime "ne olacak yeaa buhar işte bir zararı yoktur" modundaydım. Teşekkür ederim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar