2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Elektronik Sigara
amk yaktım pamuğu biraz farketmeden ya
renk aynı ama tad bildigin yanık tadı.
öf
renk aynı ama tad bildigin yanık tadı.
öf
hazır coilse gg hacıt o. yenisini tak.
yedeği yok abi. oyuncu değiştirme hakkım kalmadı
kendi kendine sarmaya başlayacan bi gün nasılsa, süreci hızlandır artık dfsd.
hızlandırdım abi 1 hafta önce zaten. gecen salı bi an gaza gelip sipariş basmıştım fasttechten. rdta girdim ama bakalım nasıl çıkacak.
Olur daha iyi olarak burada da kabul gören yerli kapıda ödemeli bir yer varsa uyar bana. Joyetech olduğu için kapıya geldiğinde orjinalliğini kontrol edip öyle ödeme yapmanın verdiği rahatlıkla buharistanı seçtim ben.
Dikkatli çekelim gençler, her an patlayacakmış gibi :)
http://metro.co.uk/2017/01/17/mans-face-blown-up-after-e-cigarette-explodes-while-hes-smoking-it-6385339/
- Genel Yönetici
Biliyoum onu. Adam mech kullaniyormus ama nasil calistigini bilmiyormus. Dukkanda kurdurmus, kullanmaya baslamis.
Aptal degiliz biz. Bu aptalmis. HG2, 0.06, mech. Adam matematik biliyorsa biz ne edelim? Eline verek dukkan hatali burada ama. AIO filan vermek lazim boylelerine.
Aptal degiliz biz. Bu aptalmis. HG2, 0.06, mech. Adam matematik biliyorsa biz ne edelim? Eline verek dukkan hatali burada ama. AIO filan vermek lazim boylelerine.
abi ben dün baya baktım o cocugun face yorumlarına da, hiçbir bilgi yok abi ne alet hakkında ne kullanılan coil hakkında. ama bi yerlerde "coil patladı" yazıp silmiş demişler. kimi mekanik moddan olduğunu yazmış cok net. kimi coil hatalı demiş falan filan.
şimdi ben tırsmaya başlamadım değil kendi coilimizi yapsak regulated alette, bizim de gotumuzde patlar mı boylesi diycem ama alet otomatik ohm ayarlıyo vs. bilemedim yani ne yapmak lazım boyle patlatmak için...
şimdi ben tırsmaya başlamadım değil kendi coilimizi yapsak regulated alette, bizim de gotumuzde patlar mı boylesi diycem ama alet otomatik ohm ayarlıyo vs. bilemedim yani ne yapmak lazım boyle patlatmak için...
coil patlar mi ?? direnc sonunda, patlamasindansa telin kopup yanmamasi daha olasi..patlaklarin hepsi benim dusunebildigim pil patlaklari..ki bizim kullandigimiz cihazlarin hepsi akim kontrollu vs..yani bildigin sigortali akim fazla gelirse o atiyor..
bi de adamın bu halde dişcide işi ne ya. Arabada selfie yapiyosun çenendeki kanı sil bari.
Öne çıkan mesajlar