Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nikotinin tıbben kanıtlanmış bir zararı yok ciğerden aldıkça. cilde düşen bir kaç damla saf nikotin ölüme sebebiyet verebilir ama o konumuzla alakalı değil. saf nikotin nereden bulacaksın, onu üstüne dökeceksin vs bunu başaran bizden değildir.
Mesaj tarihi:
abi peki biz direk %99.95 lik vegetable glycerin alip tanka koyabiliyo muyuz aroma falan koymadan? nedir bunun esbab-i mucizesi?

yoksa bi incelticiye ihtiyac var mi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok. Koy ic. Throat hit 0 olacaktir ama. Eger biraz sertlik istiyorsan nic katmalisin. PG'de veriyor onu nikotinsiz likitlerde ama pg olmayinca...
Mesaj tarihi:
ya bu benim yaptigim likit cok guzel kokuyo mesela ama yeterince dinlenmediginden midir nedir icerken baska bi tad geliyo bogaza. aroma cok background.

baktim pamugu mu yaktim acaba diye, degil. guzel primeladim cunku
Mesaj tarihi:
en azından bi 3-4 gün demlemeye bırak, arada çalkala. ben 1 hafa bırakıyorum demlemeye min.

ama o benim bok yemem tabi, sırf meyve ise daha az bekleyebilirsin.
Mesaj tarihi:
Esh said:

yani max vg diye satilan likitler iyonize suyla falan mi inceltilmis oluyo?

Likitlerin neyle inceltildiği değişiyor. Bazısı su koyuyor, bazısı aroma koyup bırakıyor, bazısı PG ekliyor falan. VG değerine bakıp inceliği üzerine yorum yapabilirsin.

Max VG =/= Maksimum VG
Şöyle ki MaxVG likitin kendi tarifindeki VG değeri oluyor, olabildiğince VG basılmış hali olmuyor. Yani likitin orjinali 75/25'se o MaxVG olabiliyor, sonra aynı likitin 80/20'si de satılabiliyor.
Mesaj tarihi:
aroma twisted flavors un. alman mali vanilla strawberry waffle.

baktim da boktan bi marka da degil.

yalniz bu amerikan likitler amerikada bile pahali abi. one hit wonder falan senin evde yaptigin likitten 5 kat daha pahaliya geliyo nasil oluyosa.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

PG si yüzde kaçtı aromayı koyduğun nbase in?

%70 vg %30 pg 3mg nicotin 100ml pack

simdi aroma %9-%14 arasi olmali denmis sisesinin uzerinde. ben baz likitten 10mg a yakin bosaltip aromayi koydum.

koyduktan sonra biraz daha akiskan oldu zaten ama hala tanktan bosaltmak istedigimde akmiyoagizdan. tanki sokmem gerekiyo :P
Mesaj tarihi:
Aromaya bağlı olarak demlenme süresi değişiyor. Meyveliler daha çabuk demleniyor, kremalılar en az iki hafta istiyor.

OHW pahalı, markasını satan ve kalitesiz bir likit zaten. Butik shoplar çok daha ucuza çok daha kaliteli likit satıyor.
Mesaj tarihi:
Tank olmaması inan sorun değil. RDA'nın dibindeki juice well yeterli oluyor ve pamuğu kurutup sorunsuzca likit değiştirebiliyorsun. Ayrıca cebinde taşıdığın hem daha ufak hem daha hafif oluyor.
Mesaj tarihi:
Yav bu melo3 atomizer'ın yedek ağızlığını almak istiyorum TR'de hiçbir sitede göremedim , var mı bilgisi olan?

Aha bundan:
https://www.eleafworld.co.uk/melo-atomizer-tank-mouthpiece

Edit : tamam buldum , ihtiyacı olan varsa linkini de yazayım:
http://elektronikbuhar.com/drip-tip-agizlik-no6-paslanmaz-celik.html
Mesaj tarihi:
Geçen hafta New Yorktaydım. Arkadaşımla 4-5 vape mağazası gezdik. Fiyatlar ftech alixpressden falan çok daha fazla smoktechin websitesi fiyatları gibi. zaten o site de amerika içi satış yapıyor sanırım.

Arkadaşım gözünü kararttı ve G-Priv mod ile Cloud beast aldı.

Cloud beast inanılmaz olmuş. Çok kıskandım. Ben de baştan beri uwell crown ve cuboid mini kullanıyorum. Cloud beast inanılmaz olmuş. Ama likit dayanmıyor. Çok kıskandım. Uwell cloud beastin belki 5te 1i duman çıkarıyordur. Ben de epeydir likit vs almıyordum ve vape içmeyi bırakmıştım. Nakedin Green Blastını aldım. Çok memnun kaldım.

Yurda döndüm, şimdi G-Priv kit almayı düşünüyorum. Yanında Big baby geliyor. Hem rbalı hem de cloud beast gibi likit ve pil düşmanı diil.

Ancak pil ne alacağımı bilemedim. Cuboid mini de internal pilli olduğu için pil işine hiç bulaşmamıştım.

G-Priv (220w max) bir cihaz için ne pil önerirsiniz? Babam Fransada şu an. Ne alırsam ona göndermeyi düşünüyorum. O yüzden customs problem diil.
  • Yeni Oluştur...