Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hacılar elinde basit bir rda rba rta sı olan varmı.Elimdeki 0 goblin mini replicasını ve protank 2(kullanılmış çiziksiz) yi verebilirim.Üstünü vs parayla tamamlıyabilirim.Yurtdışı siparişleri gelene kadar idare etmem lazım.İsteyene foto yollarım.

Biri şu
https://www.fasttech.com/products/0/10013071/3876709-goblin-mini-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer

Biri bu
http://www.myvaporstore.com/Kanger-Protank-2-p/krpt2-k.htm
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Alma abi o Wismec'i ondan bahsediyorsan. COk sorunlari var. $40'lik modeli alinabilir ama DNA200 olan asla yani.
Mesaj tarihi:
Auril said:

eee kullansana işte :D

ya çok pis yeni mod alasım var
dna200 lü 3 pilli olanı alcam galba, fransızca gibi bi adı var üşeniyom yazmaya

Dna200e 100$ verme abi 40'a rx200 cak. Butun review edenler karsilastirmada bunu soyledi.
Mesaj tarihi:
huun said:

Flameoffear said:

ŞU icat ijust2 ye uyarmı hacılar?
The cCELL is compatible with Trition tanks, Altantis Tanks, ijust 2 Tanks, freemax starre,Eleaf Melo, Sense Herakles, Horizon Arctic.

bu coil güzel coil beyler, 10 gündür deniyorum 0.9 ohm olmasına rağmen dumanı gayet yerinde. tat konusunda biraz kararsız kaldım gibi, çok fark göremedim o konuda. sıçrama, dry hit olmaması gayet güzel.

yalnız coil'in üstünde kahverengi bir sıvı birikintisi yapıyor onu anlamadım. günlük temizlemem gerekiyor onu. akşam geniş vakitte bakacağım nedir ne değildir diye. sizin var mı bir bilgi konuyla ilgili? kendi kendini temizliyor falan dedikleri bu olabilir belki.
Mesaj tarihi:
Beyler ben de başlayacağım buna kısmetse bu hafta, şirkette herkes vtc mini kullanıyor, illa bundan al başın ağrımasın diyorlar. yep sub two hoşuma gitti benim tip olarak da, onda da ekran yok mechanic mod olarak geçiyor galiba, tam olarak farkları ne oluyor? konuda geçiyordur belki bi yerde ama 62 sayfa okuyamadım 8-)
Mesaj tarihi:
Mech mod'da herhangi bir regülasyon yok, pilden ne geliyorsa çipin kapasitesi kadar tanka aktarır. Regulated'lar daha güvenli, yeni başlayanlar için ideal seçim olacaktır, biraz kavrayınca istersen hybrid'tir mech'tir girersin de pek istenir bir yanları da yok.

Tavsiyem Joyetech Cuboid, Subtank Mini, yanına da 4x Samsung 30Q veya LG HG2 pil ve bir adet 2-4 slotlu şarj aleti. Subtank Mini'den sonra MTL mi DTL mi tercihine göre başka tanklara veya Rebuilding'i de hemen kaparım diyorsan RTA/RDA'lara yönelirsin. Aslında ideal şartlarda likitleri tatmak için RDA'yla başlamak lazım, tankta likit tadımı zor oluyor da çok likit mikit kovalamam diyorsan RDA söylemene gerek yok. RDA olarak da Geekvape Tsunami söyleyebilirsin.

Ha düzenli sigara içen adam değilim arada keyif için tüttürücem diyorsan Cuboid yerine VTC Mini, 4 yerine 2 pil, 1-2 slotlu şarj aleti de tercih edebilirsin. Subtank Mini yerine Toptank Mini de tercih edebilirsin yeni iterasyonu.

Discord'a gelirsen sürekli yardımcı olan birilerini bulursun.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Tavsiyem Joyetech Cuboid, Subtank Mini, yanına da 4x Samsung 30Q veya LG HG2 pil ve bir adet 2-4 slotlu şarj aleti.

Teşekkürler bilgi için.
O zaman sıradaki soruya geçiyorum, kuzenin ve şirketten bi kişinin daha kargosu takıldığı için trden biraz daha pahalıya almayı düşünüyodum, vtc mini 230tlye kit halinde var, cuboid+subtank i o fiyata bulmam mümkün değil gibi. O yüzden başlangıç için subtank yerine daha ucuz bi şey lazım diye düşünüyorum?

Bir de cuboid i trde bulabilir miyim acaba o sorun var.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Hg2 pil kullanmayin he2 kullanın hg2 ler 15 amper üstünde mah kaybı yaşıyor iyi değil.

Kaynak?

15A'in altında değerlerde içiyor zaten burdakilerin çoğu
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Hg2 pil kullanmayin he2 kullanın hg2 ler 15 amper üstünde mah kaybı yaşıyor iyi değil.

Bunu diyorsan Continuous discharge testi bu, pulse'landığında pek kapasite kaybı olacağını sanmıyorum.

Ki aynı test, önerdiğin HE2 için:

Mesaj tarihi:
Bright ya pbusardo yada nothinggam vape live test yapmıştı bi iki subohm içen arkadaşımda bi iki aydan sonra mah performansından şikayetçi dolayısı ile önermiyorum 5-10% felan değil ciddi hasar alıyor pil.
Mesaj tarihi:
Valla bulamadım bahsettiğin video'yu, pbusardo'nun first impression'ları var 5 gündür TC'de vape'liyorum anca %50'ye indi diye ki hep sağda solda görüyorum streamer'lardan kullananlar vs., hiç şikayet edene denk gelmedim.

Ha bir de ney var, bahsedilen batch'te sorun vardır belki sonrakilerde aynı sorun yaşanmamıştır.

Aldım kullanıyorum 12-15A aralığında kullanıcam 30Q ve HG2'leri, birkaç ay sonra yorum yaparım. İçiniz rahat etmiyorsa HG2'lerden ama gene 30Q alın, ekstra kapasite için değer.
  • Yeni Oluştur...