-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aynen bide uff canım ya elektronik sigara zararlı ya muhabetı cekiyolar ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 bu esigaranın cigerlerde su toplama olayının dogruluk payı var mı? annemin bi arkadasına olmuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 panasonic 3600 mah kullanıyorum ,2 gün çok rahat gidiyor.Elimden düşmüyor nerdeyse 10 ml likit niye baysın ki abi en fazla 2. günün sonunda pertingen oluyor zaten.Mg düşük tutuyorum b 3mg kullanıyorum ,bazı likitlerde 6mg kullanıyorum. Çok mod kullandım evic mini ,ijoy asolo ,eroll c,nemesis.Bunu dışarı çıkarken alıyorum yanıma genelde.Alkol ortamında çok gidiyor likit.Yanımda likit taşımadığımdan iyi oluyor. Ha evde mesela nemesis ve üstüne black widow takılıyorum rda ile.Çin tuzağı hepsi, hergün nerdeyse yeni bir ato yada sistem üretiyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 joyetech ne yumurtlayacak ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ijust2'nun tank camını kırdığım için yeni vapor almam lazım, şunları önermişsiniz ama seramik coil hkk kafama 1-2 şey takıldı şunlarla uyumlu mudur sc? http://i65.tinypic.com/4pxpae.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Gladmir said: Sokak ortasinda genel olarak vaping de dert var zaten. hele arabada falan çok bomba oluyor. ışıklarda millet cins cins bakıyor dumanı görüp. esrarkeş gibi görünmüyor değiliz tabii şimendifer gibi camlardan duman çıkarken fsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi 2 haftadır bitiremediniz mi şu sigara konusunu ne tiryaki varmış patide. anasını ağlattınız güncelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi durup durup cihaz parca likit filan aliyoruz..her seferinde legonun baska setini oynayan cocuklar gibiyiz..sanirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Laorx said: ijust2'nun tank camını kırdığım için yeni vapor almam lazım, şunları önermişsiniz ama seramik coil hkk kafama 1-2 şey takıldı şunlarla uyumlu mudur sc? http://i65.tinypic.com/4pxpae.png Uyumludur. Ni200 coil alirsan ama TC'nin de tadini cikartirsin: https://www.fasttech.com/products/0/10009412/3848000-authentic-kangertech-subtank-ssocc-coil-head-5 Gumruge takilma riski var bir de, ESF'den de alabilirsin fazladan 100tl filan veririm diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Laorx said: seramik coil hkk kafama 1-2 şey takıldı Daha denememis olsam da epey arastirip hakkinda yazili her seyi okumaya calistim. Yardim etmeye calisayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 benim de seramik alasim var..ama tabi bu ayri bir set toplamak demek..pft..bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ondan Toptank ve kardeslerini alin diyorum. Cok populer oldugu icin boyle yeni seyleri destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 dur bakalim bir 6-8 kadar sabredecegim ..daha elimde bozmam gereken 2 ijust2 var..onlarin yedek coilleri var..sene sonuna dogru bakariz ne cikmis ne olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 TTM/STM'nin hava akımı çok leş ama ya, seramikli başka tank alırım ben alcak olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bir crius degil tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 GERGE said: Uyumludur. Ni200 coil alirsan ama TC'nin de tadini cikartirsin: https://www.fasttech.com/products/0/10009412/3848000-authentic-kangertech-subtank-ssocc-coil-head-5 Gumruge takilma riski var bir de, ESF'den de alabilirsin fazladan 100tl filan veririm diyorsan. sagol Gerge, ni200'u de denicem. mod ve subtank'i gearbest'ten siparis vericem, coil'leri fasttech'ten. Subtank almak isteyenler gearbest'te indirim kodu: ToptankMini http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_281588.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 NEbox denemek isteyen olursa ,başka modlarla takaslayabiliriz.Yedek coilleri ve rba unitesi ,kutu içeriği full.Uyguna da şutlayabilirim isteyene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bu hazir coil'lerin omru ne kadar olur sizce ? 1. 4271700 Authentic Vaperdance NTBVC Replacement Coil Head (5-Pack) 1 2. 3848000 Authentic KangerTech SUBTANK SSOCC Coil Head (5-Pack) 1 3. 4321600 Authentic KangerTech Clapton Coil Head (5-Pack) 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 O içime likite wat aralığına göre değişir abi.5 7 gün arası diyelim, Hergün birşey çıkıyor derken bu yeni gelende baya şık cihazmıs, Aha burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Seramik olmayanlar 2 haftaya kadar çıkıyor içmene göre. Seramikler 2-3 ay deniyor ama daha çıkalı o kadar olmadı, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eGrip usulu tuttu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ben ceramic meselesini takip edecem. Kurbanlar burada bolca var zaten afsfsfs. Hayatta tel vs sarmakla uğraşmam. 3 ay olmasa bile 2 ay gitsin bayağı profit bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi bizim işyerinde tüttürüyorum acayip talep var lan 5 kişi banada soylesene diye peşimden geziyo suratıma para falan fırlatıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eroll c siparis ettim kotu mu oldu sizce? ijust daha iyi eroll kotu filan yazilmis topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Iptal et derim yol yakinken. Kotu olmus. Sonra ne istedigini anlat, yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar