-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 discorda atıldı ama buraya da koyalım
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 discord #vapists'de saglam muhabbet donuyor, direk chat channela invite linki yeniledim: https://discord.gg/0cWRx5RJNkCgWHmZ
Bright Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Bu Crius'taki Vertical Build'in Horizontal'e göre dumanı daha fazla, daha az sıvı harcıyor, beslemesi daha iyi ancak tadı daha hafif/kötü.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Discord a da yazmistim, buraya da atayim. Sarj alet i soylemistik, geldi bugun. Alet harika; https://cdn.discordapp.com/attachments/153245637381455873/153861907755958273/IMG_1154.JPG Burda da cesitli bilgiler var; Specs Experience the high tech l Can tell the real capacity of your batteries l Creative LCD screen displays charging current, battery voltage and charging capacity l Intelligently identify input power and automatically adjust suitable charging current from 0.1A to 0.5A to protect your charging device l Three stages of charging (TC-CC-CV) can prolong the lifespan of your batteries l Soft start can avoid sudden high current to prolong battery lifespan Worry-free charging l Automatically stop charging when complete and restart charging function, so you can keep the batteries inside the charger overnight l 5V USB voltage, within the safety voltage ensures your safety l Intelligently identify bad/ Ni-MH batteries by showing “Null”, and identify short circuit and mis-insertion by showing “Err” l ABS durable fireproof shell with perfect heat dissipation and high temperature resistance l Without temperature rising or overheating Save your money in a long run l Apply to 10440/14500/14650/16340/17500/17670/18350/18490/18500/18650/ 18700/22650/25500/26650 3.6V/3.7V Li-ion/IMR/INR/ICR batteries, no need to buy many chargers for different sizes of batteries l Two independent slots, one VC2 equal to two separate chargers l Micro USB port compatible with any USB power including USB wall adaptors, cell phone chargers, solar panel, PC USB, etc. l 0V activation function can rescue your over-discharged batteries. Normally you need to throw away those over-discharged batteries, but with XTAR chargers you can rescue them and reuse them Save your time l Independent two channels can charge two batteries at the same time l Know how full your batteries are – Each interval of battery voltage is about 10% of the battery capacity and you can clear know when your batteries can be fully charged l Smartly distinguish bad batteries or Ni-MH batteries in 10 minutes by showing “null” – Just spend 10 min to know the status of your batteries l Smartly notify you – The light of screen will flash 3 times in every 10 seconds when your batteries are full
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bu her halti sarj eder abi..nereden kac para bu ?
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Official link; http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=324 Aldigimiz yer; pilburada.com
Bright Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Li-ion charger abi o, her haltı falan sarj etmez, gidip rechargeable kalem pil(AA) falan takmayın.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 mm oha..elektrik isinden anlamiyorum ben..evet..yayalim..
Auril Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bombilo said: discorda atıldı ama buraya da koyalım oha galoş makinası yapmış adamlar
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Cvapor hala bugun deliver edecegini iddia ediyor, bakalim hayirlisi.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 fasttech benımkını 3 hafta sallamıs tam
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 İyi ki geçen hafta Sapor söylemişim, FT'ye yeni ürünler girmek bilmiyor, daha yüksek markup'la Murrica'lılara satıyor Çinliler önce ürünleri.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 vision spinner II için coil bulamıyorum arkadaslar yardımcı olabilecek var mı?
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Üzerinde hangi atty var emow mu mt3 mü nası bişi şekli ?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 kangertech t3s varmış tank olarak buldum fasttechten teşekkür :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 vv/vw - tc - ve mech modların arasındaki fark nedir tam olarak
Bright Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 VW/VW (Variable Wattage/Voltage): Çipli, Volt veya Watt ayarı yapılabilen mod'lar. Mech mod(veya regulated mod üzerinde Bypass mode): Pilin veya çipin aktarabildiği maksimum akımı tele aktarır. TC (Temperature Control): Teldeki rezistans değişimlerine göre sıcaklığı hesaplayıp belirli bir sıcaklığa ulaştığında kesik kesik güç vererek teli o sıcaklıkta tutar. Bunların bazılarında maksimum watt ayarı da oluyor.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 joyetech ayın 8'inde yeni mod cıkarıyormus, bakalım nası bisi olacak, hypelıyorlar ortamı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Kanthal TC cikiyordur, ne cikacak? Ya da yeni bir gelisme gelecek. Cuboid yeni cikti zaten.
Lithran Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bu ara kangertech nebox kullanıyorum .Sorunsuz sıkıntısız .10ml likit kapasitesi var ,içine sony vtc 5 pilide çaktınızmı 2 3 gün ne şarz nede likit derdiniz var.Rba unitesi başarılı heyvan gibi buhar çıkartıyor. Atomizerdi mod du onumu alsam şunamı zınarsam derdine kesin çözüm. Çok mod ato denedim.Şu an mutluyum bunla tipi felanda iyi çok büyük değil.Yedek de herzaman başka birşey bulundurmak şart ama.HErhangi bir sorunuz olursa bende cevaplıyabilirim.
Bright Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 10 ml likidi sıkılmadan içebiliyorsan günlerce güzel de o pil ya şarj olacak ya da değişecek yani, 2-3 gün gitmez. Gerçi o ufacık coilhead'ler gene 35W üstü cozur cozur yanacağı için düşük watt'ta içilebileceğinden 1 gün falan gider herhalde veya TC'de benzer şekilde 1 gün gider. De bunun yerine düzgün tek pilli bir mod alıp tankı özgürce değiştirmek varken kendini kısıtlama olayını pek çözemedim. Bir de içerken elini ağzına tamamen götürmek dışarıdan bakıldığında hiç estetik durmaz, torbadan bali çekenlere benzeersin sokakta.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Nebox yedek olur ama iyi bence.
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Fena bir alet degil gibi, derli toplu. Sokak ortasinda genel olarak vaping de dert var zaten. Arada hareket olsun diye assagi iniyorum ofisteyken, 5 kisiden 3 u musallat oluyor kesin, nedir bu, napiyorsun vs.
Öne çıkan mesajlar