Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 VTC Mini yeterince ufak bence gün içi kullanım için. Mini Volt bayanlara daha fazla hitap edebilir, yoksa o kadar ufak cihazı elde tutmak rahat olmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ee bu olunca tankıda kucuk tutmak gerekir boyut bakımındna o zamanda kanger nano filan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 toptank minim gelmis :) icerik: rba + 0.50 ohm nichrome + tc icin 0.15 ohm nickel coil cıktı ıcınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Hayirli olsun. rda tarafi icin basindan gecenleri yazarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Samsung 25r @gladmir e gitti. 2x cuboid ve 1x crius um kaldı. Almak isteyenler öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bu arada ulu Metrik'e ihanet edip Fahrenheit'a gectim TC'de/ Daha detayli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Orası öyle ya, 200-600F arası, 100-315C diye geçiyor, Fahrenheit daha detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ya bu iJust2 ye uygun ağızlık yok mudur? Seramik-ahşap. Ulan birayı bile kutu içmiyorum, sinir etti bu metal tadı ağzımı..Fasttech de bulamadım, ya da beceriksizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 buharhane.com a goz attin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 NiChrome coil kullanmıyon mu sen, o metal tadı ağızlıktan gelmiyor sdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Yok yav coil değil mesele burada...Dudağın değdiği yer ile huyluyum. Metal tadını sevmiyorum. Ağızlık çözer işimi, varmış fasttech ve buharhanede alıp deneyim plastik-seramik daha tercih edilesi benim için asdsdsf.. https://www.fasttech.com/p/2892200 şunları kullanıyorum işte. Zaten alternatifim varmı ki i Just2 de başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Yau çelik kaşık çatal da mı kullanmıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ona da tepkiliyim esasen de, allahtan saatlerce ağzıma sokmak zorunda kalmıyorum. Yemekteeeen yemeğe :P Cam-seramik-ahşap candır yav işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 set tavsiye etsenize, uzak kaldım yazdıklarınızdan bir bok anlamıyorum. ft den veriyim siparişi, elimde sadece eski modun pilleri kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Joyetech Cuboid 150W veya eVic-VTC Mini 75W veya Istick 100W TC + Geekvape Griffin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bu ne simdi, gumruge girmis cikmis gorunuyor sonra tutulmus. Az bir damga vergisi gorunuyordu, onu ver mi diyorlar, yoksa umudu keseyim mi? http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-02-19%20at%2014.05.29.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 İstanbul a girişi olduysa gümrükten gecmiş olması degil mi? Siparişte telefon numaran varsa gümrükten arıyorlar paketiniz gümrüğe tabi oldu buyrun gelin çayımızı icin şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 joyetech i arkadaslar alicakta. tr de guvenilir site hangisi 3-4 farkli site cikiyor. bi link versenize. hayir istanbula girdiyse belli rakamin uzerindeyse(yeni kanunu bilmiyorum) otomatik seni ararlar ya da cuma diye sen arasan iyi edersin. ha yok sorun yoksa cumartesi sana ulasir eger iceride ozel kargoysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 surada var trden alım yapabileceginiz sitelerin adresi; https://forum.paticik.com/read.php?13,8319686,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 DavidMills said: Yok yav coil değil mesele burada...Dudağın değdiği yer ile huyluyum. Metal tadını sevmiyorum. Ağızlık çözer işimi, varmış fasttech ve buharhanede alıp deneyim plastik-seramik daha tercih edilesi benim için asdsdsf.. şunları çok övüyorlar ftde, ben söyledim otlu çiçekli modelinden ama gelmedi daha bana ağızlık çapı çok küçük göründü, bol buhar seven adamım aslında ama bunların aroma coşturucu etkisini öve öve bitirememişler deneyeyim dedim ben de https://www.fasttech.com/products/0/10008218/1808406-ceramic-chromed-brass-510-drip-tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Toptank Mini aldim, yarin geliyor. RBA'sini kullanacagim. Serpent'i de iptal ettim. Gumrukte kalmasi Bellus'un sinir etti cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Electronic component yaziyor paketlerin uzerinde, random tutmuslardir. Ptt kayitlarinda Ithal'i yasak sebebi ile geri gitme var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Yok, gumrukte tutuluyor yaziyor sadece. Zaten ogrendigim uzere Istanbul UKIM'de takilmis simdiye kadar takilan tum kargolar. Pazartesi sabahi gidip bakacagim. Kanger Toptank Mini almis oldum ama bu vesileyle bir an. Onu da kullanirim artik. 1tl filan bir vergi gorunuyor, ondandir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ucret mi yuksek paket de? Vergi anca paket ucreti belli miktardaysa olur yahu. Neyse umarim 1tl dir sorun, hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Damga vergisi yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar