Loex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2020 pipoya sar lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 kullandığınız güvenilir site var mıdır? buharkeyf.org den sipariş için iletişime geçmeye çalıştım anama küfretmedikleri kaldı bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Selamlar, Şu puff barlardan kullandim bi tane, çok beğendim. Doldurulabilir pod mod mu ne onlardan almak istiyorum. Uwell caliburn g2'yi çok övmüşler. Bunu satın alabileceğim güvenilir bi web sitesi ya da istanbul'da bi dükkan bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 bi makale okumadım bunlar zararlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Akciğerine normal hava dışında çektiğin her şey zararlı zaten. hatta havanın da zararlı versiyonları var ahdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 7 saat önce, ShadowFax dedi ki: Selamlar, Şu puff barlardan kullandim bi tane, çok beğendim. Doldurulabilir pod mod mu ne onlardan almak istiyorum. Uwell caliburn g2'yi çok övmüşler. Bunu satın alabileceğim güvenilir bi web sitesi ya da istanbul'da bi dükkan bilen var mi? esfvape'i kullanıyorum ben 4 yıl oldu yaklasık. Oradaki satıcılardan alınabilir. üye olman lazım satış bölümünü görmek için bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar