Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 DarKRideR said: ZAAAAA Yarın yalnız maç bayağı zor olacaktı zaten de, şimdi daha da zorlaşır kazanmak zorundayız diye. Alırsak feci rahatlayacağız ya. boykonun golu var rahat ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 çarşıda eşimle birlikte maçı izleyebileceğim ve de alkollü bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Kazan? Ya da besiktas balik hali arkasi balik lokantalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 alen'nın lokantası var oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 en az 3 sallarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Llama said: alen'nın lokantası var oraya git o göte para kazandırmayın kazan da şerefsiz yuvası, ismi var diye bjk'liler toplanıyor da orayı hiç sevmiyorum. onun dışında bildiğim yer yok, rüzgar yapmaya geldim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 alkol var alkol var. zaten 3-4 mekan dışında mac olan yerlerin hepsi alkollü. sen oturup 2 bira içelim mi diyorsun yoksa rakı balık yapalım mı. ona göre farklı yerlere yönelmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Kartal restoran diyecektim ama eşimle demiş. Çok güzel mütevazi bi meyhane ama arada küfürler yükseliyor maç esnasında. Rahatsız olmazsanız gidin. 10 numara mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 DarKRideR said: o göte para kazandırmayın kazan da şerefsiz yuvası, ismi var diye bjk'liler toplanıyor da orayı hiç sevmiyorum. onun dışında bildiğim yer yok, rüzgar yapmaya geldim sadece bende çok ayarım.. beşiktaş üzerinden bu kadar para kazanan başka adam yoktur. bakma işte öylesine söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Şenol'un yerli kaleci sevdası bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 3 puan bekliyoruz kara kartalim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 helal olsun bu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ooo şike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ooo şiketaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 soyle ikii, sampiyon gibi oynuyorlar memleketimin guzel insanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 double şike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 gs ilk 8 garantileyince adam bjkli oldu ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Günün içeceği renklikerin gözyaşları hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 adamın ilk lig maçıymış. heyecan yaptı heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 rodolfo gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 fenerli bir evde misafirrim cok sesim çıkmıyor da Beşiktaş'im yine şıkır şıkır. puan farkı baskı oluşturmasa bari sdfsfsfavsbdjzv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 fena değildi ilk yarıda inşallah rhodolfo da bir şey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ya bu aleksixi gordunuz mu herkese sunu yap bunu yap diyo Ayar oldum sanki daha dun geldin yahu dur hele :) Ilk golu fener atsa sikenin babasiydi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yeni stoperler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 antepe sari çıkması için bizden birisinin ölmesi falan gerek sanırım. yoksa bu ibis Cüneyt sari cikartmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar