Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Dayum son. http://forums.soldat.pl/index.php?topic=44191.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 oha süper steame de gelsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Nayss unutmuştum yahu ben bunu ehuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 grafikler falan yenilenmiş, bi 10 yıl kadar geç oldu ama nese asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi steame gelmeli ya. hile alıp başını gidicek yine, steamde olursa en azından bi nebze daha az olur vac ban muhabbeti falan olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yükledim direkt. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 hadi atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 oha nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Server kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yok lan atmayak bütün dinamikler kaymış sanki. oynayamadım, utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 k1nJo said: abi steame gelmeli ya. hile alıp başını gidicek yine, steamde olursa en azından bi nebze daha az olur vac ban muhabbeti falan olursa. counterda olduğu gibimi? günde oynadığım 4 maçın 3ünde hile olduğu gibi? kalsın gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 napıyonuz abi siz hangi mapleri oynuyosunuz 4 maçın 3ünde hile falan? ben de ortalama 3-4 maç atıyorum günde ve 2-3 günde bir 1 tane falan çıkıyor anca. dün çıktı mesela sağ olsun karşı takım ifşa etti hemen adam kaçtı. kaçmadan bi güzel de reportlamıştık oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hala burada birilerini görmek güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 soldat :( yok yere aklıma düştü ölüp gitmiştir heral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Bi ara Pati olarak ne oynardık be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 dağ taş arasına pusan biliyorum,şu oyunda bile pusan adam doluydu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 o 1 shot 1 kill olan sniper'ın ucunu turkuaz mı parlak yeşil mi ne yapmıştım çalıların falan arkasından görmesi kolay olsun diye :) ruger+bıçak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar