Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

TigerBlood da gayet 50 lik geçilir. Bugün 2. testerı denedim çok iyi valla, hatta yeni coille deneyince feci hoşuma gitti.

Puflikit için 5 üzerinden not vereceksem;
Abyss = 5/5 (Yumuşak, boğaz vurumu 6-9mg nikotinle süper. Absenthe aroması kesinlikle başarılı, anason ve yeşil elma mükemmel olmuş)
Tiger’s Blood = 4,5/5 (Karpuzlu mükemmel. Bu da ağır değil.)
Mountain Glory = 4/5 (Dağ şurubu denmiş aromasına ama ben bilemedim o dağ şurubunu. Ama kavun ve mentol var kesinlikle.)
Orries = 3/5 (Portakallı, çok iddası yok. Arada denenebilir.)
Brasberry Ice = 3/5 (Ama, aması var ben bu ilikiti zaten ice-mint olan litkikle karıştırdım, emin olamadım. Hatta bunu koyunca daha güzel geldi karışım. Tek deneyince puan değiştirme hakkım saklı.)
Elmango = 2/5 (Elma ama, öyle yeşil elma tadı yok. Çok beğenemedim.)
Psikopak Muz = ?/5 (Bi buna bakmadım. Zaten pek ilgimi çekmiyo ama deneyince yazarım alt satırlara.)
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler puflikiti tavsiye eden bizlerden @Nefr zaten. Bayağıdır forumda yok ama puflikiti tanıyor, hatta şu mesajı var, dürtün direk :D

Nefr

abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak

trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artık

puflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel

hatta sonra şunu yazmış, logonun kedi olmasından dolayı :;

eski pati

ahah yok yani evet pati de eski pati, pek takılmıyor bildiğim kadarıyla. kedi sevgisindendir o logo

iyidir likitler, site yeni ama ben son bir yıldır falan kendim yapmayı bıraktım ondan alıyorum işte

hakkaten ona da söyleyeyim, sipariş notuna pati olduğunu yazana minik sürprizler yapsın

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ilk mesaju yeniledim, eelstiri formati belirlerim yardiminizla. Konudaki koyayim diye baktim ama cok daginiklar ve yeterli bilgi yok cogunda. Bu formata uyun, koyarim direk.

Simdi kendin yap tutosu istiyorum bir tane yapandan, onu da koyariz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Puf Likit'in sunumunu sevdim ben en cok. Cam sise, ogle ince damlalik filan yok agzinda, bildiginiz sise iste. Likit degistirmek istedigimde rahatca bosalttim icine kalani. Siringa ile alip rahatca dolduruyorum tanka da.
Sosyal ağlarda paylaş

Eczaneden aynı cam şişeleri aldım ya likit koymak için, 1-2 lira teki, üstüne etiketini yapıştırmış.

Cam şişe daha iyi ya yıkayıp temizleyebiliyorsun falan, plastiğin içine işliyor aromalar.

Bahreyn Elma satın alırken +1, +2 aroma eklenebilir Rainvape'in sitesinden. Normal halinde aroma baya az ki en az 3-4 hafta demlenmiş içtiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rainvape den siparis vermistim, bugun mail uzerinden yazistik. Urunleri stok tutmuyoruz, hepsi siparis uzerine hazirlanip gonderiliyor dediler.

Demlenmesi gerekiyor madem ne yapmak gerekiyor dedim;

"Hocam demleme işlemi en iyi, eski yollarla yapılır ve çok basittir. Sadece oda sıcaklığında likitleri bekletmeniz yeterli. Başka bir işleme ihtiyacınız yok. Yanlış yapacağınız her işlem likitin yapısını bozabilir." said:

Seklinde cevap geldi.

1 - 1.5 hafta demlenmeye birakacagim, golge bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerge hype ladi ortaligi Abyss soyle boyle diye, puflikit acilsin ondan da alacagim.

Demleme mevzusu ortaya cikinca, sunlari aldim deneme amacli;

Yabanci:
Lighthouse of Alexandria 30ML 10mg
Hanging Gardens of Babylon 30ML 10mg

Yerli:
Cookies Star 20ML 10mg (bunu hep yedek bulunduruyorum)
Turkish Joy 30ML 6mg
Charlotte 30ML 6mg

Nikotin i dusurmeye basladim, sigarayi birakali 2 ay oldu. 15mg iciyordum bugune kadar. Sonraki partiyi 3 - 5 mg arasi alirim herhalde.

Edit:

Rainvape'den demleye birakacaklarim sunlar;

5 ml deneme pakedi;

CupCake
Better
Breathe
Blackberry
Hustle
Kakao

20 ml 9mg

Occupy
Apollo