DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 TigerBlood da gayet 50 lik geçilir. Bugün 2. testerı denedim çok iyi valla, hatta yeni coille deneyince feci hoşuma gitti. Puflikit için 5 üzerinden not vereceksem; Abyss = 5/5 (Yumuşak, boğaz vurumu 6-9mg nikotinle süper. Absenthe aroması kesinlikle başarılı, anason ve yeşil elma mükemmel olmuş) Tiger’s Blood = 4,5/5 (Karpuzlu mükemmel. Bu da ağır değil.) Mountain Glory = 4/5 (Dağ şurubu denmiş aromasına ama ben bilemedim o dağ şurubunu. Ama kavun ve mentol var kesinlikle.) Orries = 3/5 (Portakallı, çok iddası yok. Arada denenebilir.) Brasberry Ice = 3/5 (Ama, aması var ben bu ilikiti zaten ice-mint olan litkikle karıştırdım, emin olamadım. Hatta bunu koyunca daha güzel geldi karışım. Tek deneyince puan değiştirme hakkım saklı.) Elmango = 2/5 (Elma ama, öyle yeşil elma tadı yok. Çok beğenemedim.) Psikopak Muz = ?/5 (Bi buna bakmadım. Zaten pek ilgimi çekmiyo ama deneyince yazarım alt satırlara.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Vaay Mountain Glory'i de deniyim bir ara, bir o kaldı denemediğim. Tiger's Blood'ı nikotinsiz sipariş geçicem ben garanti. Abyss'i belki yine 3 mg geçerim, hafifletilip de içiliyor o. Cookie Star'ı hafiflettim mesela, gene cacık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Beyler puflikiti tavsiye eden bizlerden @Nefr zaten. Bayağıdır forumda yok ama puflikiti tanıyor, hatta şu mesajı var, dürtün direk :D Nefr abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artık puflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel hatta sonra şunu yazmış, logonun kedi olmasından dolayı :; eski pati ahah yok yani evet pati de eski pati, pek takılmıyor bildiğim kadarıyla. kedi sevgisindendir o logo iyidir likitler, site yeni ama ben son bir yıldır falan kendim yapmayı bıraktım ondan alıyorum işte hakkaten ona da söyleyeyim, sipariş notuna pati olduğunu yazana minik sürprizler yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Adam tatile filan gittiyse geldiginde epey siparisle karsilacak gibi. Kazanla Abyss yapar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Mountain Glory de şahaneymiş, Tigers Blood'dan daha fazla beğendim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 O zaman ben de ranking bırakıyım: 1- Abyss 2- Mountain Glory 3- Tigers Blood 4- Brasberry Ice 5- Orries 6- Psikopak Muz 7- Elmango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ilk mesaju yeniledim, eelstiri formati belirlerim yardiminizla. Konudaki koyayim diye baktim ama cok daginiklar ve yeterli bilgi yok cogunda. Bu formata uyun, koyarim direk. Simdi kendin yap tutosu istiyorum bir tane yapandan, onu da koyariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 O değilde bu tester'lar bitecek, likit lazm düzgün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bahreyn Elma fena değil aslında da PG'si 30'dan yüksek sanırım, az duman çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Puf Likit'in sunumunu sevdim ben en cok. Cam sise, ogle ince damlalik filan yok agzinda, bildiginiz sise iste. Likit degistirmek istedigimde rahatca bosalttim icine kalani. Siringa ile alip rahatca dolduruyorum tanka da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bana gelen tester'daki 10 ml'lik şişeler gene plastik, sen 50 ml aldın herhalde, onlar cam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 50 aldim: http://drop.muratcansimsek.com/DSC_0007.JPG RainLiquid'in tum likitler 70-30 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Eczaneden aynı cam şişeleri aldım ya likit koymak için, 1-2 lira teki, üstüne etiketini yapıştırmış. Cam şişe daha iyi ya yıkayıp temizleyebiliyorsun falan, plastiğin içine işliyor aromalar. Bahreyn Elma satın alırken +1, +2 aroma eklenebilir Rainvape'in sitesinden. Normal halinde aroma baya az ki en az 3-4 hafta demlenmiş içtiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 RainLiquid'den hep +1 ya da +2 almak lazim sanirim. Aroma silik kaliyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 En az 1 hafta demlemek şart yazmış ESF'ye eleman, yapıp direk gönderiyorlarmış hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Fumetti Nbase aldim simdi. Bir sure ayni aromayi icince tadini almamaya basliyorum, bugun iStick Basic geliyor, onun tankinda bunu tutacagim, arada icecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Rainvape den siparis vermistim, bugun mail uzerinden yazistik. Urunleri stok tutmuyoruz, hepsi siparis uzerine hazirlanip gonderiliyor dediler. Demlenmesi gerekiyor madem ne yapmak gerekiyor dedim; "Hocam demleme işlemi en iyi, eski yollarla yapılır ve çok basittir. Sadece oda sıcaklığında likitleri bekletmeniz yeterli. Başka bir işleme ihtiyacınız yok. Yanlış yapacağınız her işlem likitin yapısını bozabilir." said: Seklinde cevap geldi. 1 - 1.5 hafta demlenmeye birakacagim, golge bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Rotasyonda bi 4-5 aroma tutmak lazm gibi zaten en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Gerge hype ladi ortaligi Abyss soyle boyle diye, puflikit acilsin ondan da alacagim. Demleme mevzusu ortaya cikinca, sunlari aldim deneme amacli; Yabanci: Lighthouse of Alexandria 30ML 10mg Hanging Gardens of Babylon 30ML 10mg Yerli: Cookies Star 20ML 10mg (bunu hep yedek bulunduruyorum) Turkish Joy 30ML 6mg Charlotte 30ML 6mg Nikotin i dusurmeye basladim, sigarayi birakali 2 ay oldu. 15mg iciyordum bugune kadar. Sonraki partiyi 3 - 5 mg arasi alirim herhalde. Edit: Rainvape'den demleye birakacaklarim sunlar; 5 ml deneme pakedi; CupCake Better Breathe Blackberry Hustle Kakao 20 ml 9mg Occupy Apollo Killed Denedikce buraya da yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 DavidMills demişti alın diye, teşekkür ederim buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 TRde legal satışı var mı bunların yoksa hala belirsiz veya kaçak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Belirsiz/kaçak halde. Dünya'nın çoğunda böyle, bir iki sağlık bakanlığı hariç daha bir standardizasyona gidilmedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Likitler kaçak. Nikotin ürünü olduğu için. Mod yasak değil aslında ama içinde sigara geçtiği için açmadan geri gönderilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bu vapesis in durumu nedir abi..birseyler alan vs var mi oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 RBA+'la SS TC ne güzel şeymiş. Bir düzgün deck'li RTA bir de RDA lazm şimdi bana. Edit. Yanlış konuta attım mesajı, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar