Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben vg yi sipariş ediyorum pg katmayacağım hiç, içinde ne oranda aroma katmalıyım ? var mı deneyen yoksa tutturana kadar deneyip mi bilicez piyango gibi dfg. bir de vg + aroma karışımını ne kadar bekletmem lazım. son sorum da nikotini nasıl bulup karıştırıyoruz

10ml lik aroma 500ml vg de erir kaybolur heralde, aroma geliştiricinin etkisi nedir, ne kadar kullanılır, karışım oranları öf nerden bulucaz
Sosyal ağlarda paylaş

summon @regalya dicen onun icin. bide vg yapısı itibari ile yogun, pg gibi akıskan degil, her atomizer pure 100% vg yakmak konusunda basarılı degil.

ben henuz liquid mixleme isine girmedim, hala tel / pamukdayım. likit isi biraz dursun belki ilerde.

abi bilen birinden yardım almadan nikotin basma isine girme.

bide yani gidip hazır vg + pg'li, nikotinli nbase alıp, üzerine aroma basaydın keske. boyle adım adım daha kolay olmaz mı?

ben simdi mesela denemek icin fumetti nbase aldım, 70 vg, 30 pg + 12 nikotinli. bu bunu pure cekecem denemek icin, belki ilerde bunun uzerıne aroma basarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende nikotinsiz veya seyretilmiş 3 mg likitlere doğru yönelicem herhalde. 5-6 mg falan gereksiz fazla geldi. Hatta tankın dibinde kalan Abyss'in üzerine bastım PG-VG karışımını dsfsd.
Şu Cookie Star, Sapphire Ice Age gibi ağır likitleri de hafifletip tekrardan demleyebilirim, bu kadar aromalı likitler tad alma kapasitesini falan öldürür dildeki yeminle.

PG koyun abi en az aroma kadar (yani 90VG, 5 aroma, 5 PG gibi), full VG'nin wick'lemesi, yanması falan zor olur bir de PG'nin antibakteriyel özelliği var bir miktar bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

60vg-40pg 70-30 90-10 luk 100 er ml nbase söyledim ben de, karıştırmıya ikinci safhada geçerim sdf. aroma aldım 10 ar ml lik.

bu 100 lük nbase lerle 90 - 10 aroma bassam fazla mı gelir, bir de ne kada bekleteyim şişede

abi 10 arama filan basmayın gozunuzu sevim. oyle aroma sorgusuz sualsiz haydin hoppa basabileceginiz bisey degil. benim okudugum forumlarda bi cok insan %2-%3'u gecmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yettim :D
@WaNTeD
Safi VG olursa bal kıvamı olur akışkan olmadığı için bazı attylerde besleme sorunu yapabilir
PG germ killerdir mikrop bakteri mantar küf olmaz pg olan likitte
PG ayrıca aroma arttırır taşımaya yardımcı olur bence likit ne olursa olsun en az 10-20% pg kullanılmalı.

Aroma ise değişken kimi aroma 2% bile yeterken kimisi 10% da anca karar oluyor lakin her ne olursa olsun 10% u geçmemek lazım aromada böbreklere yüklenmemek için
En mantıklısı 10ml gibi küçük meblalarda hazırlayıp deneme yapmak (likitin 1 hafta dinlenmesi lazım onuda unutmayalım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...