Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Gladmir said: Gerge, bu rainvape.com kimdir necidir? Sattigi juice larin hepsi yerli mali mi, kendi uretimlerimi? Yerli. http://www.esigara.us/konu/rainvape-rainliquid-kullanici-yorumlari.11977/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 GERGE said: .... Titanium ile 250 derecede ... dereceler santigrad mi fahrenayt mi?Konunun basina o mevzuyla ilgili bi aciklama koymak lazim. cihaz : tank : atomizer : karisim : [ev yapimi] / [hazir-marka] marka : PG : VG : nikotin : Mod : nereden aldin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 250 f- 121,11111 santigrat derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 C tabi ki, 120C'de buharlaşmazlar adam gibi ki zaten min değer 100C falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 tarçınlı bişi içmeyin Tarçın Aromalarındaki Toksik... Identification of toxicants in cinnamon-flavored electronic cigarette refill fluids Highlights • Most cinnamon-flavored refill fluids were cytotoxic to embryonic and adult cells. • Human embryonic stem cells were more sensitive than adult pulmonary fibroblasts. • Four chemicals were identified in cinnamon-flavored refill fluids. • Dipropylene glycol and vanillin had low cytotoxicity. • Cinnamaldehyde and 2-methoxycinnamaldehyde were cytotoxic in the MTT assay. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0887233313002610 http://www.esigara.us/konu/tarcin-aromalarindaki-toksik.4594/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bu Elmango 80 VG yalnız, biraz daha wattage'ı arttırdım ben aroma da ona göre arttı direk. Tabi yavaş wick'liyor 80 VG olduğu için, bunu şöyle çift coil RDA'da denemek lazım veya demlemek az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Celsius benimkiler. Benim makine kendilinden Celsius ile calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 yukardaki linkten alıntı içmeyin tarçın marçın Özetlersek, Cinnamon (Tarçın) Aroması kullanmayın. Likitlerde kullanılan Cinnamon (Tarçın) hücre toksisitesi yapıyor deniliyor. Yani hücreyi öldürüyor. Normal İnsan Hücrelerinde ve özellikle Gebelerde Bebekte de hücre toksisitesi oluyor. Cinnamon (Tarçın) Aromalı Likitlerden uzak durun deniliyor. Gerçi İn Vitro yapmışlar ama, İn Vitro yapan İn Vivo da yapar. (Laboratuvar ortamında yapmışlar. Toksik olduğu bulununca İn Vivo, yani Canlı üzerinde yapacakları çalışmayı iptal etmişler.) Ek Bilgi: Tarçın normalde ömrü uzatan gıdalar arasındadır. Hergün 1 tane tarçın kabuğu çayı veya 1 çay kaşığı toz tarçın çayı içmek ömrü 3-5 yıl uzatır. Ama Likitlerde sakat demek ki. TARÇIN a STOP diyoruz. Çalışmayı yapan Kurumu araştırdım. Olay doğru, asparagas veya çakma bir durum değil. University of California Riverside olarak Time Series Analysis ve derleyip topladıkları Datasetleri ile sadece Amerika da değil, tüm Dünya da çok saygın bir Üniversite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 abi terayag , karamel iceren aromlarda sıkıntılı bolgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 dana22 said: 250 f- 121,11111 santigrat derece.. sevgili dana mevzu o degil.cihazin metrikleri santigradken fahrenayt degeri girip heder olmayasin diye bu notu dusuyorum. senin icin.sonra coilini yakmayasin diye sirf. X( evic vtc mini kullaniyosan buradan degistirebilirsin mesela. : http://social.joyetech.com/showthread.php?tid=2205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 fahrenayt celcius olayi onemli bence bunuda konu basina mihlamak lazim. kendi kedinme alinti yapmisim.guncelleye basacakken alintiya bastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Orries de meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 pulkas said: sevgili dana mevzu o degil.cihazin metrikleri santigradken fahrenayt degeri girip heder olmayasin diye bu notu dusuyorum. senin icin.sonra coilini yakmayasin diye sirf. X( yoo mantikli esasinda..sadece ben de merak edip f olsaydi kac c ederdi diye arayip yazmistim..olesine yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Orries'e meh dediğime bakmayın, seven garanti çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Hepsini seven cikiyor zaten. O nedenle ilk mesaja markalarin genel kalitesini ve aromalarin belirginligini belirtenleri tasimak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Rasperry Ice'a da baktım şimdi, tadı Orries'e benziyor, gene meh geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Püf Likit 10 gun tatile girmis, tam vaktinde almisim =) Ilk koydugum Abyss tankinin %80'i filan gitti, nikotinden kafa da gitti. Tam iki saattir nargile takiliyormus gibiyim. Mukemmel ya. Burda durmak gerek ama, bir kahve demleyeyim, makineyi kapatayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bende bugün çok çeşit şey içtim, tankı temizlemekten gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Abyss inanılmaz iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Abyys ve TigersBlood best of pufflikitin. Orries de fena değil, cookie stardan iyi en azından. Elmango yuda beğendim ben. Bi muzlu kaldı denemediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Abyss'le Tigers Blood'da hemfikiriz. Orries'le Brasberry Ice'da arkalarından gelir. Muzlu'yla Morning Glory'i ben de daha içmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bu Abyss'i nikotinsiz sipariş geçicem ben 50 veya 100 ml, rahat rahat tüttürecem sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Beni de imrendirdiniz ama stok yok diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Hee eleman şehir dışındaymış, likit yapamayacakmış. 15'inde gelecekmiş geri, gelince abanırız ya sdfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar