-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 iki gun once ilk ictigimde cookie star hosuma gitmisti, dun degistirdim, bugun tekrar koydum ama nedense hic begenmedim. galiba ilk denemeden sonra cookie starin cazibesi kaciyor. daha hafif ve guzel seyler ictikce, agir ve hammaliye gelmeye basladi cookie star.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 RainLiquid Occupy cok iyi. Favorim simdilik.
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Likit Yapımı ile ilgilenenler şunu da izlesin. Likit Yapımı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Hafif vanilya, tarcin ve sut aldim ben. Arada farkli baharatlar da cikiyor sanki yaninda yedigim-ictigime gore. Epey dolu bir tadi var.
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Şöyle hafif meyveli birşeyler yok mu ya, aromaları hepsinin mi yoğun böyle. Tat alamaz hale getirir adamı bu likitler. Sapphire Ice Age içtim, saçma sapan fazla mentollü.
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 @Regalya Abi Balmumcu pg vg denemiş miydin sen ? Bundan mı alsam yoksa kimetsan mı?
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ikiside olur ben balmumcuyum 1-2 aydır hem tadı daha yumşak. zaten 3 likit arası dönüyorum -gül+nane -çilek+şeftali -kahve+bavarian cream Çok nadir de ry4 fındık tütünü
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 nbase alip alisabilen var mi? yarar zarar hesabina almadan once bayaa bi arastirdim bu mereti.aromali likitlerdeki seker bobrek ve karaciger icin iyi degil diyolar.bunun yaninda aromanin icerigi hakkinda pek bi fikir sahibi olamadigimiz icin sigara kadar bilinmeyeni cok olmasada 3-5 kalem ne udugu belirsiz bir sey ictigimiz asikar oluyo. liqua traditional tobacco kullaniyorum su anda.2 dolum sonra biter bu.ilk defa esigara kullaniyorum ve ilk aroma deneyimi boyle.12 mg niktonli bu.bundan sonra 2 tane daha cop sifatli aromali likitim daha var 10 - 12mg nikotinli.onlari bitirip yada bitirmeden bu nbase muhabbetine girmek istiyorum. nbase kullaniyosaniz eger: pg = %, vg = %, nikotin = % degerlerini alistiginiz miktarlarda bi yaziverin.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 aromalar konusunda daha once de dedigim gibi..kimse bu aromalari kendisi uretmiyor evde..uretemezsin de zaten biraz karmasik ve zahmetli surec.distilasyonlar fermentasyonlar havalarda ucusuyor aroma uretmede..insanlar disaridan aliyor..alinan da zaten gida aromasi olsun diye uretilen seyler..en azindan firmalarin urettiklerini satmasi gerekiyor ki bunun icin de en buyuk pazar gida..o yuzden gida aromasi uretme belgeli bir yerden cakma urun bile olsa kanserojen vs madde beklemiyorum..keza diger kimyasallar da ole.. mesela nbase i merckten aliyorlar..merck in es kaza toxik yada karsinojen bir sey sattigini ispat edebilirsen gelecegini kurtarirsin ole diyim..
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 tr de merck kullanan yoktur yhaa nbase 18mg kullandım ben , paf küf de içiyorum sorun yok yarım litre nbase im var :P pg-vg alıp seyreltip önümüzdeki 3 yılın likitini çıkarcam işalla aroma bulmak sıkıntı ama
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Püflikit tester geldi, ne tavsiye edersiniz, ne içim?
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bright said: Şöyle hafif meyveli birşeyler yok mu ya, aromaları hepsinin mi yoğun böyle. Tat alamaz hale getirir adamı bu likitler. Sapphire Ice Age içtim, saçma sapan fazla mentollü. sapphire hulks lime dene. çok hafif şekerli lime tadı güzel bence.
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Lime/limon hiç sevmiyorum ya, sorma :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Elmango nasıl baksana, onu almayı düşünüyordum.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 sapphire star of bombaya gectim simdi. said: adı: Sapphire Star Of Bombay alım tarihi: 02/02/2016 alınan yer: sigaramo icerik: %85 VG, %10 PG, 12mg nikotin tadım: puro & kiraz, hafif ve içimi oldukça keyifli. bugüne kadar tattığım en iyi juice. puan: 8/10 sweet spot: 40 watt, 0.5ohm basıyorum. ustune birde turk kahvesi, imba oldu.
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Elmangoyu ben hiç beğenmedim, aroması yok gibi bişey alamadım ben elma tadını. Abyss ve Tiger’s Blood ise iyiydi tekrar tekrar sipariş verebilirim. Likitim ise satmamak için uğraşıyorlar resmen 3 gündür 4 kişiyle muhattap olmama rağmen sipariş veremedim. Elden falan alabilen varsa likitim ürünlerini ondan satın alayım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Likitim'dekiler beni Facebook grubuna almadi, ne is bilmiyorum.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 beni de almadılar 3500 üyeleri var lan yuh yetkili bi abi dürtse ya alsınlar bizide aralarına ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Püf Likit Abyss. http://m.memegen.com/6i92av.jpg En ust kalitelisi bu cikti. Burada dururum ben. Yeterli. Bunu kesin dene, bunlari sevdiysen bunlari da seversin demiyorsaniz. RainLiquid Occupy Püf Likit Abyss Efkar Güldeste Bu ucunu ceviririm sanirim sikilana kadar. Tek denenmeyen su anda aldiklarimdan RainLiquid Bahreyn-Elma. Onu da iStick Basic icin sakliyorum.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 neli bu ;? yaw yorum yaparken neli olduğunu da söleseniz ? kumar oynamayalım karpuz seven var sevmeyen var misal ?
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bahreyn Elma leş ya, biraz daha demlensin bakıcam 1-2 ay sonra tekrardan dsfdfds Biri düzgün elma bulmalı acilen.
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Gerge, bu rainvape.com kimdir necidir? Sattigi juice larin hepsi yerli mali mi, kendi uretimlerimi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Neli olduklari hep yaziyor diye yazmadim. Yazayim: RainLiquid Occupy 3mg : Hafif vanilya, tarcin ve sut aldim ben. Arada farkli baharatlar da cikiyor sanki yaninda yedigim-ictigime gore. Epey dolu bir tadi var. Nickel ile 270 derecede sevdim bunu. Püf Likit Abyss 3mg : Bu da karisik. Once bir nargile tutunu havasi var, ardindan absinthe ve nane geliyor cidden. Absinthe nasil diyen icin hafif anason tadi ve yumusak baharatlar. Titanium ile 240 derecede iciyorum. Efkar Güldeste 0mg : Burunda gul kokusu, agizda az sekerli gul receli tadi. Aroma baskin ama guzel cok. Titanium ile 250 derecede ictim bunu. Arada en sade olan bu. Ama benim gibi sade tatlari sevmeyen birini bile hayran birakti. Ayarlar Ego One ve Tron icin. En aradigim nargile tadini Abyss 3mg ile yasadim. Ayni resmen naneli nargile ile.
Öne çıkan mesajlar