DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Severek izliyoruz ondan :P Discord dan kaçmasana, soru yağmuruna tutul vs...Haaa sütlü diyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Samaella ile ben farklı insanlarız bence =) Not: Discord beni biraz kamaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sahibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=n11Us190dic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 samael said: Samaella ile ben farklı insanlarız bence =) Not: Discord beni biraz kamaştırıyor. Alisveris yapmaya calisinca ben odeme sistemi yok sizin icin diyordu? N'olacak o? Likit azaldi cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paypal cortladı, zaruri EFT'ye geçmek zorunda kaldım. Şu an mevcut sayfada ödeme yöntemi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yüksek nikotinli likit kafa yapıyor mu lan? zulada içinde ne olduğunu bilmediğim bir şişe buldum resmen kafam dumanlandı sdfsd var mı böyle bir etki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yapiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 vay anasını niy daha önce söylemediniz bana. 2 şişe vardı öyle çok fazla bu diye başka likitlere karıştırıp kullanıyordum. karıştırmaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 18mg ile hic bi sey olmuyo. Daha yuksegi yapiyorsa bilmiyorum. Ben duzenli 18 tuketiyorum, bogazi acittgi icin hemen bitmiyo hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 6mg bile cabuk kafa yapiyor bana. Her zaman yanimda bir altilik da, kafa istedigimde takiyorum. Kisiden kisiye degisir o dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Yurtdışından likit alıyor musunuz? Takılma riski e-sigara ile aynı mı? Nerelerden alıyosunuz ortalama kaç günde geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 alıyoruz, discord kanalına gel oradan verelim linkleri. buradan paylasmayı pek ıstemıyoruz ındeklenmesın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Nbase icecegim artik ben ya. Iki gundur evde kalan 3mg 70/30 Fumetti'yi iciyorum, epey hosuma gitti. Aromadan cok throat hit ve duman hissi istiyorum ben. Daha saglikli hem. Simdi 3mg 60/40 Fire Juice soyledim 250ml. Begenecegimi dusunuyorum. Tam olarak su aldigim: Fire Juice nBase 250 ml - Min. Değeri : 3 m, Oranlar : %60 VG - %40 PG, VG Markası : Kimetsan, PG Markası : BASF 50TL fiyati. Kendim yapsam daha ucuza gelir ama tek tek malzeme almak, olcmek ve karistmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 abd'den söyledigim siparişi iptal mi etsem geç kalmadan. kargo uçakları tr'ye gelicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Selam, Arkadaşlar bir kaç sorum var. 1) Kaliteli nbase hangisidir? 2) Aroma (TPA, FA, CAP) ve nbase nereden alabiliriz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ilk post a bak.. ben tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 https://www.buharevi.net En son buradan aldim, iciyorum su an. Begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 o nasil siteymiş öyle yahu, sitesi inşaat firması gibi. ısı yalıtım adasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ijust2'de %85 vg likit performans verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 GERGE said: https://www.buharevi.net En son buradan aldim, iciyorum su an. Begendim. Satış sitesi değildir diyor alınacak herhangi bir yer bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 https://www.buharevi.net/alisveris/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Enjektör falan satıyor site nasıl işlere girdiniz arkadaşlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ölçüm yaparken iyi ya enjektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yahu selam yeni başlık açmayayım dedim. Arkadaş berline gidiyor,ben de bir rta bir de mod söylemeye niyetliyim. Arkadaş bir hafta kalacak o yüzden internetten mi söylemeli yoksa berlinde dükkandan almalık uygun bir yer var mı karar veremedim. Bilen var mı bu konuları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar