DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @Daesu; Orijinali ile çakmasının arasındaki farkı orijinalinin tadını almadan bilemezsin yalnız. Yani kimya meselesinde çoğu şeyi ayrıştıramıyorsun. Evet dominant aromalara aynıdır, ama adam 0,05 gr anason tadı koyuyorsa bambaşka olabilir. Ha şu da var söylediğin gibi, atla deve değil "çok yakın" hatta "aynısını" bile yapabilirsin ki bunlar e-likit siteleri asdfsdss. Ama yine de orijinalin tadına bakmak lazım önce. Hoş belki orijinali bile boktan, bilemiyoruz denemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ben zaten bunu cok sevilmiş cok iimiş diye sevmedim abi, popüleritelik bi olay degil yani. tavsiye ettiler denedim ve cokta begendim olay bundan ibaret : s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Zaten Alien Visions da yazmış, test ediyoruz tekrar piyasaya sunucaz diye, adamların da en çok satan ürünü anladığım. Onlar tekrar piyasaya sürene kadar OHW vs. bir ton farklı yabancı likit firması var, onlara bir göz gezdirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 En az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Actigin anda da iciliyorlar, oyle tamamen tatsiz degiller. Ama demlenmis de degiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi 3 dakika kadar dusundum de neden ay sunu bunu getirtecegiz diye kasiyoruz ki.. bize ne lazim..base..vgpg..zaten var.. nikotin -size lazim o da var.. baska ne kaliyor..aroma.. e haci muhakkak yurtdisindaki elemanlar sahane uretiyordur da..tr de de varmis ay kuzum.. hatta flavor company diyince wiki de ilk su cikiyor.. aromsa.. gebze kocaeli.. haci suralarda oturan varsa bi tel edip kardes bi deneyelim filan dese.. benim aklima ilk damla sakizi aromasi filan geldi mesela..yok mu kocaelispor.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Aromsa’nın özellikle tütüne uyumlu özellikte geliştirip ürettiği üstün kaliteli aroma vericiler bu sektörde de öncelikli olarak tercih edilmektedir. Nargile tütün ürünleri için, kapuçino, kahve, çikolata, kavun, iki elma, karpuz, bergamot, vişne, muz, nane, ananas, moka, fındık, üzüm, şeftali, portakal, passion fruit, çilek...gibi çok çeşitli ve zengin bir aroma verici yelpazesi bulunmaktadır. Aynı şekilde Aromsa'nın sigara ve pipo tütünleri için de özel olarak geliştirilmiş farklı ve zengin bir aroma verici portföyü bulunmaktadır. diyor mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 harbi yanlis yerde ar oynatiyoruz biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 yani suradaki listenin kombinasyonlarini filan dusununce girdigimiz likit sitelerinin bos oldugunu anliyorsun..elemanlarin yaptigi baza bunu koyup sana gondermek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 diacetyl-free olmasına dikkat etmemiz lazım evyapta iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Her aroma uymayabiliyor yoksa çok var 4-5TL ye yetli aromalar, denemek lzm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi iste tr'de durum daha vahim, bide devlet yasaklayınca bu elektronik sigara ve aromalarını, konu direk merdiven altına donuyo. su turkiyedeki karıstırıcılardan biri daha fazla para kazanayım diye içine b.k koysa haberimiz olmaz o derece feci bi durum. ev yapıma gecmemiz lazım o veya bu sekilde ama iste, gumrukten sokması dert, turkiyede ki aromların diacetyl durumu belli degil. devlet yasaklayacagına, tam tersine denetim altına alması lazım. yasaklanacak bi mevzu olaydı ciddi ciddi, herhalde bizden daha once avrupa amerika yasaklardı. neyse evyapda yakalanırsak bizde iciciyiz deriz artık ahaha su haberleri izledikce lan ne kafalar var ya derdim de demekki oluyomus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi yurt disindan gelenin diacetyl free oldugunun garantisi ne.. diacetyl den niye korkuyorsunuz.. Diacetyl occurs naturally in alcoholic beverages and is added to some foods to impart its buttery flavor. diyor..bildigin margarinlere hatta tereyagina bunu koyuyorlar bile.. diasetyl efsanesinin arastirmasi da su.. peki ne yapacak bu diacetyl ..respiratuar hastalik..o ne..en fazla oksurur icmeyi birakirsiniz..egsoz dumanindan daha kotu degildir etkisi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 onun disinda ne yasagi ya..deli gibi nargileci var..adamlar tonla likit aroma satiyorlar..soran olursa kek yapicam sana ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 bu recipi Odeon attı bugun misal bana http://e-liquid-recipes.com/recipe/255064/INTERNAL+LEAK+OF+CUTWOOK+UNICORN+MILK sunla uraşıp yapan adam cok rahat para kazanır reklamınıda yaparsa nette birsürü recip var, iş olmıycak sunla kesinlikle ugrasir yapardım yap koy 1 litre kenara kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 linki attigi gibi sitesi var abi likit tariflerinin..deli gibi sey... damla sakizli mentollu sallar mesela dunyayi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 dana redditte filan diacetyl'in cok mevzusu dondu, tamam sindirim sistemi ile alınca soruna yol acmıyor o dogru da, iste solunum sistemi konusunda baya bir tartısması dondu, hatta redditteki supplier liste bile eklediler bu mevzuyu. https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/wiki/supplier_list ha su anda bunu yurtdısından alırkende garanti etmemiz mumkun degil, sadece buyuk olan adı olan satıcıya iste guveniyorsak, biz diacetyl-free'yiz demesine tav oluyoruz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi o konudaki bilgilerin dayandirildigi arastirmayi linkledim iste..baska da birsey yok..hani ne yapiyormus..inflamatuar akc hastaligi..sana yansimasi oksuruk..birakirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 aroma degistiririm :D isin sakası eyw abi okuyayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi adamlarin ozellikle amerikalilarin bunyesi cok hassas acaip allerjikler..mesela onlarda cilgin fistik allerjisi olur bizde tik olmaz..ve fistik onlarda cilgin endustriel urun her haltini kullaniyorlar satiyorlar..bir suru likitte bile bolca var..mesela o daha tehlikeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 samael said: Merhabalar, Gölge likitlerini ben hazırlıyorum =) Seru said: abizci tatilden gelmiş var mı indirim kodu? Hehe =) Bu durumda süpersonik yaratıcı bir kupon adı olan 'pati'yi girdiğinizde, %10 indirim alacaksınız, 150 tl ve üzeri alış verişlerinizde de kargo ücreti ödemeyeceksiniz. Görüşmek üzere =) 250 TL lik siparişten sonra bu mesajı okumak biraz üzücü oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 @samael dammit, 120 tl lik de ben yapmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bombilo said: aroma degistiririm :D isin sakası eyw abi okuyayım :) kutun dolmuş ozel msj atamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 @bombilo @DavidMills pm lerinizi check edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mountain Glory ADV'm, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar