Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tercih etmemekle birlikte elden teslim de yapıyorum, çok torbacı gibi hissediyorum kendimi elden teslim kısmında =)

Havale / EFT kısmına bakınayım, paypal bana çok kolay geldiği için öncelikli ama neticede tüm sistem daha beta aşamasında daha gelişecektir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =)

Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =)

Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece.

Çok teşekkürler, ben de hastasıyım kendisinin =)

Damlalık opsiyonu çok iyi fikir, uygulayayım hemen, teşekkürler =)
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

@samael,

şu postundan iki gün önce 200 tl lik sipariş geçtim. Sonraki seferde extra indirim hakkım yada hediyen saklı olsun asdfsfs.

lol tamamdır =)
Mesaj tarihi:
benimde deneme paketini bugun kargoladın ınsallah yarın sırkette ılk ıs abyss denicem :D

bide abi bak burda bizim likit muhabbetı baya donuyor, oyle emaildan ulasın deme ara ara bak patiye :)
Mesaj tarihi:
0.9 mg'lık likit yok, 9 mg'lık var, o da rahatsız eder boğazı. 3 mg iyidir.

Aroma tamamen zevk ve renk meselesi. Ben meyve ve mentol seviyorum mesela da kek, krema, tarçın, tütün gibi aromaları sevenler de mevcut.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Günde bir paket içene 6mg iyi gider iJust2 ile bence.

İkinci mod için dahili pilli almaya karar verdim, yedek ne de olsa. Smok R80 söyleyeceğim.
Mesaj tarihi:
Bugun ki testin sonuclari

Not: High VG juice oldugu icin wiking i ona gore yapmak gerekiyor.

GERGE said:

İsim : Sapphire - Turkish Joy
Mensei: Fransa
Aroma : Coffee
VG : 85 (15 PG, 5 Su)
Nikotin : 6mg
Tank ve ayarları : Griffin RTA (Dual Spaced Claptons - 4 wraps, 0.2 ohm), iStick 100w TC
Yorum : Sapphire'in en cok tutulan juice larindan biri, kahve aromasi dolu dolu, sekersiz hafif juice sevenler icin, ozellikle turk kahvesi esliginde guzel gidiyor.
Alındığı yer (verilen linkte yoksa) : http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_340&product_id=1180
Pati : Gladmir

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TC100W nasil? Yedek mod olarak gozumde o ya da R80 var su an. Yedekte pilsiz daha mantikli geliyor gibi ama.
Mesaj tarihi:
Bende su anda 8 tane pil var, ofis'te ve ev'de bulunduruyorum. iStick 120w TC oldu bu arada, bugun fw update geldi :)

Tavsiye ederim cok slick bir alet, ele cok guzel oturuyor.
  • Yeni Oluştur...