Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =)

Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =)

Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece.

Çok teşekkürler, ben de hastasıyım kendisinin =)

Damlalık opsiyonu çok iyi fikir, uygulayayım hemen, teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun ki testin sonuclari

Not: High VG juice oldugu icin wiking i ona gore yapmak gerekiyor.

GERGE said:

İsim : Sapphire - Turkish Joy
Mensei: Fransa
Aroma : Coffee
VG : 85 (15 PG, 5 Su)
Nikotin : 6mg
Tank ve ayarları : Griffin RTA (Dual Spaced Claptons - 4 wraps, 0.2 ohm), iStick 100w TC
Yorum : Sapphire'in en cok tutulan juice larindan biri, kahve aromasi dolu dolu, sekersiz hafif juice sevenler icin, ozellikle turk kahvesi esliginde guzel gidiyor.
Alındığı yer (verilen linkte yoksa) : http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_340&product_id=1180
Pati : Gladmir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...