samael Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Tercih etmemekle birlikte elden teslim de yapıyorum, çok torbacı gibi hissediyorum kendimi elden teslim kısmında =) Havale / EFT kısmına bakınayım, paypal bana çok kolay geldiği için öncelikli ama neticede tüm sistem daha beta aşamasında daha gelişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 @samael, şu postundan iki gün önce 200 tl lik sipariş geçtim. Sonraki seferde extra indirim hakkım yada hediyen saklı olsun asdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 evet ben de havale eft istiyorum..tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =) Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 GERGE said: O degil de, Abyss icin tesekkurler yani, super kendisi. Bu olay yasallasirsa dukkan actirip koseyi dondurur =) Bir tavsiye daha bende, 100ml ile bana gelen damlilikli baslik icin istiyorum, istemiyorum tercihi koy, onlarca birikecek yoksa zamanla. Isteyene 50ml ile de verirsin ve genel olarak maliyet azalir boylece. Çok teşekkürler, ben de hastasıyım kendisinin =) Damlalık opsiyonu çok iyi fikir, uygulayayım hemen, teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samael Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 DavidMills said: @samael, şu postundan iki gün önce 200 tl lik sipariş geçtim. Sonraki seferde extra indirim hakkım yada hediyen saklı olsun asdfsfs. lol tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 benimde deneme paketini bugun kargoladın ınsallah yarın sırkette ılk ıs abyss denicem :D bide abi bak burda bizim likit muhabbetı baya donuyor, oyle emaildan ulasın deme ara ara bak patiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Sepeti hazırladım 50şer ml Abyss Tiger's Blood Mountain Glory Şu efkarları bitireyim geçeceğim siparişi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ben 50'şer Abyss, Morning Glory, Brasberry Ice geçtim geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ben eft yi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 sen bana eft çek ben sana alırım dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ijust 2 gelene kadar likit işinide halletmek istiyorum. günde 1 paket sert sigara içene ne tavsiye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Sigarayı direk ciğere mi çekiyorsun ağızda bekletip ciğere mi çekiyorsun? Ijust2'nin 0.3 ohm coilinde 3 mg nikotin üstü boğazı bıraktırır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Direk cekiyorum cigere. 0.9 mg yeter dimi Bide aroma olarak ne tercih edeyim bilmiyorum. Benim gibi acemiler nelerle başlarsa verimli oluyor. Link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 0.9 mg'lık likit yok, 9 mg'lık var, o da rahatsız eder boğazı. 3 mg iyidir. Aroma tamamen zevk ve renk meselesi. Ben meyve ve mentol seviyorum mesela da kek, krema, tarçın, tütün gibi aromaları sevenler de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Günde bir paket içene 6mg iyi gider iJust2 ile bence. İkinci mod için dahili pilli almaya karar verdim, yedek ne de olsa. Smok R80 söyleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 PrudenT said: sen bana eft çek ben sana alırım dana. saol canem..maksat eleman eft yi acsin..ben degil bir cok kisi icin anlamli olacaktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Valla 0.3 ohm 6 mg rahatsızlık verir bence. Bana 0.5 ohm ve 6 mg bile rahatsızlık verdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 0,5 ohm ile, 6mg gayet iyi iJust2 ile. 9mg ile de içtim sıkıntı yok. Likit iyise sadece biraz sertlik hissediyosun işte. 0,3 ohm hiç denemedim yorum yapmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 0.5 yedekte aldım 5 ki paket olmadı onlarla kullanırım. 6 mg alayım o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 0,3 ile 9mg kullandım ben pek sıkıntı olmadı. ama 0,5 ile daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bugun ki testin sonuclari Not: High VG juice oldugu icin wiking i ona gore yapmak gerekiyor. GERGE said: İsim : Sapphire - Turkish Joy Mensei: Fransa Aroma : Coffee VG : 85 (15 PG, 5 Su) Nikotin : 6mg Tank ve ayarları : Griffin RTA (Dual Spaced Claptons - 4 wraps, 0.2 ohm), iStick 100w TC Yorum : Sapphire'in en cok tutulan juice larindan biri, kahve aromasi dolu dolu, sekersiz hafif juice sevenler icin, ozellikle turk kahvesi esliginde guzel gidiyor. Alındığı yer (verilen linkte yoksa) : http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_340&product_id=1180 Pati : Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 TC100W nasil? Yedek mod olarak gozumde o ya da R80 var su an. Yedekte pilsiz daha mantikli geliyor gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Çatlat 2'şer LG HG2, Samsung 30Q TC100W için, deam et. Her cihaza 2 set pil yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bende su anda 8 tane pil var, ofis'te ve ev'de bulunduruyorum. iStick 120w TC oldu bu arada, bugun fw update geldi :) Tavsiye ederim cok slick bir alet, ele cok guzel oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar