bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 tamerım ben aslında, dragon tameleyip, shrinkli halini dildoya çeviriyoruz. dildo işin içinde var ama asıl mutfağımız taming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi sitenin adi paticik olunca, adamin ilk olarak dildo sormasi garip kacmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Laurelin said: Sunlarin ise yararlarini secip turkiyeye getiren ve duzgun bi sekilde satan korkunc para kazanacak, bu kadar kolayda olması gereken ve talebin yuksek oldugu bir urun ama parti seklinde sattiklarindan ve ise yaramiyan modellerini getirdiklerinden olmiyor iste 20tl den satsam kactane alirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 orada alabileceği en yüksek mebla 5 dolar iken 20 lira vermez benim tanıdığım loralin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 5 dolara aldığını 20 tl e satan editordur zaten asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Sapikmisiniz la kim %25 karla urun satar? Daha ne istiyorsunuz dolar 3tl oldugunu unuttunuz galiba bi an ahahha Baskasi alsa getirse en az %100 koyar kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 saka bi yana akrilik urun? abi cok asiri cirkin yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Muhtelemen kansorojende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Söle kısa kısa geçeyim bu urun söyle zararlı böyle zararlı diyen makalelerin 99.9~% u Sahte yada Sonucu çarptırılmış araştırmalar ilgi vermeyi bırakdım artık bi süre önce. Gidip tarihi eser olan nerdeyse hiç kullanılmayan bok akrilik üzerinde deney yapıyorlar sonra vay efendim vay de sixtir lo.. Ya çıkan sonuçda bak bunda X var oo ganseri yedin gurban diyor peki diyorsun X normal pet'te ne kadar var ? 10 kat 20 kat 50 kat... Yada diyor bu X salımı yapıyor diyorsun nasıl ne şekilde bakıyorsun normal standartlarda ne ciğerin ne gırtlağın nede cildinin seviye olarak dayanabileceğin standartlar değil bunlar extreme şartlar hayır amk kim 780F-810f de oturabiliyor lan 450f-500f de etimi yakmaya başlıyorki 20 sene sanayinde calistim, koko cektim, ot bok herşey yani gençliğimizde bol bol.. yok lan saka saka, kanserojendir buyuk ihtimalle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madcat said: orada alabileceği en yüksek mebla 5 dolar iken 20 lira vermez benim tanıdığım loralin. 5 dolar = 15tl 15tl + belirsiz bekleme suresi + yurt disindan satin alma riski =/= kargo bedava ile 20tl ye kapiya gelen urun :P hani hersey pazarlamada sakli :P az bile fiyat cikarmis editor ahahaha, 30tl den koctas araciligi ile satti birileri bunlardan ve tukendi kisa surede, alan baskasina haber verdi filan. adamlar toplu almis, kutu/marka basip surmus piyasaya direk. ise yarar olanlari satti, kalanlar ellerinde kaldi, koctas bir daha girermi ayni topa bilmiyorumda adamlar sahane kar ettiler. bunalr bir magzada stoga girdigi zaman millet birbirine haber veriyor o derece talep var, normalde bir milyoncu gibi yerlolmasi gereken kolayda mal ve talep yuksek ama ic pazarda arzi yok iste :D bi blogger cikiyor "hepsiburadadan/ bilmemne kirtasiyeden su organizeri aldim uydu" diyor bi bakiyorsun stokta kalmamis, biri gidiyor "ikeadaki saksidan guzel fircalik olur" diyor hooop hicbiryerde kalmamis bunun daha gelismis versiyonlarini instagramdan filan rekor fiyatlara satiyorlar karaborsadan, kanserojen filan kimsenin umrunda degil sonucta hani zaten icine konucak urunlerin cogunda kanserojen dolu ve tenle temas ediyor :P ha ben inanilmaz duzenli bir insan oldugumdan benzer birsey aldim ebayden, turkiyed ebulamiyinca ve bulduklarim fahis fiyatlara olunca bekledim, sunun bile 23 farkli versiyonu var, benim icin onemli olan cekmece icine girmesiydi misal, daha degisik bir duzenleme yaptim. seffaf cekmeceli olanlar cok kullanissiz ama asiri populer, kadinlar aldigi pahalli urunler, markalar gozuksun istiyor aslinda o yuzden o seffaf cekmeceler populer. marka takintisi olmiyanda disardan goriyim acelede hemen bulurum diye talep ediyor filan, devasa versiyonalr var onlar pek yer bulamiyor misal turkiyede disariya kiyasla. 20tl ye bulsam ben alirdim beklememek icin ama dedigim gibi izanli fiyatlandirma yapmis editor :p ha hedef kitlesi ben olamam urunun tabi cunki "inanilmaz" talep var ve bunu almak istiyen kisiler ole internetten yurtdisi alisverisle cok hasir nesir olan, bole disarda bu urun akc diye arastiran tipler degil. turk halkinin ruhuna sinmis bir "ya gumrukte takilirsa" korkusu var sonucta. ingilizce bilmiyen, kozmetigi vloggerlar ve instagramla vs takip eden, ucuz-fazla sayida urun almaya merakli, yurt disi alisveristen cekinen 16-40 yas arasi kadini icin duzgun model secerseniz 30tl ye satiyor gayet, 36 mi neydi hatta koctastaki fiyat. turkiyede dsari kiyasla abidik karlar ile urun satilmasinin birinci nedeni arz eksikligidir, pazara ilk girenler fiyati belirler ve pesinden gidenler olsada seneler surer rekabetci fiyatlara ulasimasi. fast foodun bile fast food fiyatlarina dusmesi cok gec oldu bizde :P saka gibi fiyatlara pizza yiyorduk bir donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 su zimbirti tchibo da satilsa 60 70 e rahat alan olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben geçen makyaj malzemelerinin fiyatlarını öğrendim. bu ünlü markalar(este lauder, lancome filan gibi) rujlarını 60-70'e satıyorlardır sanıyordum. Onların fiyatlarını gördükten sonra, deli gibi satıldığını duyduktan sonra, bu tip plastik şeffaf şeylerin de satılacağını düşünüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 onlardada yok sdaf, millet heyecanlaniyor banyo temasi filan aciklaninca. cekmeceli bisiler getirmisler onlarida begenen olmamis basta hype olsada 250tl ye taki kutusu satmaya kasiyorlar boy aynasi boyutunda taki "dolabi" 150tl ye satiliyorken ahahah arz - talep bunlar iste hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 lorelin kaç tane alırsın diye sormuş ama 1 tane alır mısın diye sormamış, sen toplu alcak olsan zaten 5 dolardan değil miktarına göre 3-4 hatta 1 dolardan alabiliyorsun, o linklerde öyle. ben ondan 20 lira vermezsin dedim, veriosan buyur karşim, edötör senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 barbu said: ben geçen makyaj malzemelerinin fiyatlarını öğrendim. bu ünlü markalar(este lauder, lancome filan gibi) rujlarını 60-70'e satıyorlardır sanıyordum. Onların fiyatlarını gördükten sonra, deli gibi satıldığını duyduktan sonra, bu tip plastik şeffaf şeylerin de satılacağını düşünüyorum açıkçası. 60-70 baya orta duzey kaliyor :P ucuk fiyatlar veren dolu turkiyede, senelerce cakal ithalatcialr boyle kirdi parayi ki o yuden lobi yapip yurt disindan internet araciligi ile kozmetik-parfum alma olayini bitirdiler. hos marka konusunda bingil uzman o anlatsinda dinliyelim :P benim gozlemledigim dior, chanel vs gibi markalarin bu kadar satmasinin temel nedenlerinden biride orta gelir duzeyi turk alicisinin yurt ici pazarda "zengin" olsa bile bir chanel elbisesine sahip olmamasi filan, vakkonunda en bilinir urunu bosuna "esarp" degil bu ulkede :p kozmetikte yurt disinda cer cop olarak gorulen urunler bizde baya pahalli klasik, disarda orta duzey gorulenler pahalli/kaliteli urun ve hign end baya baya luks tuketim olarak yansiyor. taninmis bir markanin kafasi bassa su organizerlere marka basip salsa pazara 100tl dende kakalar, millet en abidik seyleri aliyor "marka logosu" yuzunden. hani apple filan anliyorsun gene sonucta kendine has bir urun/hizmet/tecrube satiyorda kozmetikte ikame gercekligi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madcat said: lorelin kaç tane alırsın diye sormuş ama 1 tane alır mısın diye sormamış, sen toplu alcak olsan zaten 5 dolardan değil miktarına göre 3-4 hatta 1 dolardan alabiliyorsun, o linklerde öyle. ben ondan 20 lira vermezsin dedim, veriosan buyur karşim, edötör senin olsun. ya editor iste cabbar yurdum girisimcisi :P CabukALIEXSPRESS yazmamaniza sasiyorum asil ahahah ticaretini yapicak olsam neden editor araciligi ile aliyim misal, ha ben ariyorken editor gibi biri onerseydi ugrasmaz verirdim o parayi diyorum. smart watch aldim iste, spor yaparken aman bembeyaz kayisi kirlenmesin diye ekstradan kayis almam gerekti. orjinal kayisi 140tl, ebayde cakmalari 30tl ye geliyor duzgunleri, baktim ebayden alsam 1 ay sonra gelicek asagi yukari parayi bastim aldim orjinalini. hos "orjinal" gibi bir kavram olsada sahtesinide 40tl ye satan olsaydi alirdim :p iyikide oyle yapmisim, renkleri guzel diye ebayden aldigim kayis klasik gecikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madcat said: lorelin kaç tane alırsın diye sormuş ama 1 tane alır mısın diye sormamış, sen toplu alcak olsan zaten 5 dolardan değil miktarına göre 3-4 hatta 1 dolardan alabiliyorsun, o linklerde öyle. ben ondan 20 lira vermezsin dedim, veriosan buyur karşim, edötör senin olsun. nerden biliyorsun belki 2 tane isteyecek ? belkide 10 tane ister ben 20 TL dedim. aman altta kalma... arz i talebi bilmeden burda gelip konuşuyorsun... 2 tane isterse gider ben 20tane alırım a yok ben 10 tane aliyim derse 100tane sipariş veririm anladınmı ? Yok yine anlamazsın sen neyse boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Hayır yani birde anlamıyorum ne bu ön yargı , tribal enfeksyon ? sen hiç benimle alışverişte bulundunmuda böyle atılım yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ya onu demiyom kaç tane alcaksa alsın ya, editörden almaz demiştim, alırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 çabuk kanser 20 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 çabukatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ali express ten nerf mermisi almıştık 500 tanesi buradaki 40-50 tane fiyatına diye. buradakiler kokusuzken oradan gelen tinerden beter kokuyordu. yani ucuz diye atlamayın şu sitelere. "en kötü malzeme kullanılmıştır" sertifikalı hepsi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Madcat said: ya onu demiyom kaç tane alcaksa alsın ya, editörden almaz demiştim, alırmış. gene almam editorden ayri orasi asdfsdf gecen vpn lazim oldu, markaya o kadar forum ici maruz kaldigim halde bir tuketici olarak "ya bedava verse bile cesaret edemem, kesin her turlu bilgiyi aliyordur bu" dusuncesi baskin geliyor :P akrilik organzier satsa spycam filan varmi diye almam net big data ai dan korktugum icin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 laurel beni ikna etti tüm paramı bu cekmece şeyini almaya bastım elimde patlarsa suclusu sizsiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 cosmetic organizer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar