Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Selamlar. Hesapta Dragon Age: Origins ve Battlefront var. Şu anda 70 avroya satılıyor sanırım oyunun kendisi, ama ikinci eli için herhangi bir fiyat düşünmedim. Tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 10 lira veririm. hemen havale yapabilirim uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 mexico vpn ile 30 dolara fln geliyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 İndirimde 19,95$ gördü bu oyun meksikada. Ona göre fiyat düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Şahsen malın değerini indirimdeki fiyatıyla değerlendirmenin doğru olmadığını sanıyorum. Gerçi mal dediğimiz şey de bir adet bilgisayar oyunu sonuç olarak. Meksika VPN'i ile alınca ne kadardan alınıyorsa şu anda ona göre bir fiyat ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 neyle dogru orantılı olsun istersin? release fiyatı x 2 uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Normaldeki satış fiyatı ile mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Digitaller kutu halde olanlarin aksine 3/1 oranina duser fiyati malesef... Yani en fazla cekecegin fiyat 30tl illa base tr fiyati alcaksanda 90 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Normal satış dediğin 70avro ve bu fiyat release hali zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 arkadasın malı kıymetlı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Malımın kıymetinden falan değil, arkadaşın teki 19$'a düştü yazmış bir ara. Yani ben de bakıyorum, şuan 70 avroya satılan digital deluxe versiyonunu gidip 10 liraya da vermeyeyim diyorum. Mesele bu kısaca. Zaten bundan gelecek parayı da başka bir oyun platformuna (bkz. Steam) aktaracağım. Ayrıca ben herhangi bir fiyat falan da belirtmemişim, bu kadar sağlam balta geleceğini hayal bile edemezdim sdfg EDIT: Şu anda Meksika VPN'i ile 45 dolara alınabiliyormuş sanırım, ben de 60 liradan veriyorum hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 GMG sitesinde indirim kodu ile 36dolara geliyor şuan. Edit: 60TL makul fiyat alın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 mexico origin'de 20$ şuan. 50% indirim gömdü origin şansına küs dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 60 lira iyi gençler alıverin. benım notebook kaldırsa alırdım ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 key olsa meksika fln uğraşmaz alırdım 60 a ben. ama işte 2. bi origin hesabı alasım yok bir oyun için. iyi satışlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Muhteşem şansım hayatımın her alanında olduğu gibi burada da kendisini göstermiş sdfg. Neyse, fiyatla oynamayacağım, isteyen gitsin VPN falan uğraşsın meksikadan alsın, isteyen gelsin benden her şeyi hazır hesabı 60 liraya alsın :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 50 dolar retail pricetan gw2 almıştım. adamlar oyunu f2p yapmış satmaya karar verince gördüm. beterin beteri var bak. 60 lira iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Hesap hala satılık. Birisi alsın da çürümesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 The Division ekli hesap veya direk oyun kodu verene de paslayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 the division alıp da sıkılmış yoktur şu vakte kadar daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Umut dünyası sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar