Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Punch Club

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

hem android/ios'a hem de steam'e çıkmış bi oyun. 18 lira fiyatı.

eski atari grafikleriyle rpg strateji yapmış adamlar. talent tree falan var. sosyal hayat var aşık olma var. hepsi de karakterini etkiliyor falan.

yürür gider bu oyun.

bu steam sayfası
http://store.steampowered.com/app/394310/

bu da bizim site reklamı olsun özet babında.
http://www.mobidictum.com/2016/01/31/punch-club-dove-dove-intikam/
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen agility vurabilme ve dodgelama şansını etkilediğinden aşırı op zaten. Ben şansa bala agility'e yüklenmeyi seçerek rahat rahat basic bir saldırı kombosuyla bütün oyunu sorunsuz geçtim. Adamlar dokunamadığı gibi bir de şaka gibi dodgeladığında karşındakine zarar veren skilli alıp iyice dalga geçer gibi oynuyorsun. Ama internette str'ye yüklenip agility'e kıyasla çok daha fazla kasmak zorunda kalan tonla eleman var.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Aynen agility vurabilme ve dodgelama şansını etkilediğinden aşırı op zaten. Ben şansa bala agility'e yüklenmeyi seçerek rahat rahat basic bir saldırı kombosuyla bütün oyunu sorunsuz geçtim. Adamlar dokunamadığı gibi bir de şaka gibi dodgeladığında karşındakine zarar veren skilli alıp iyice dalga geçer gibi oynuyorsun. Ama internette str'ye yüklenip agility'e kıyasla çok daha fazla kasmak zorunda kalan tonla eleman var.

şansa değil ki, oyun zaten seni agi'ye yönlendiriyor. alabildiğin ilk training equipment agi.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Redeagle said:

şansa değil ki, oyun zaten seni agi'ye yönlendiriyor. alabildiğin ilk training equipment agi.

O ne demek ya?
Benchte alabiliyosun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...