ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 hem android/ios'a hem de steam'e çıkmış bi oyun. 18 lira fiyatı. eski atari grafikleriyle rpg strateji yapmış adamlar. talent tree falan var. sosyal hayat var aşık olma var. hepsi de karakterini etkiliyor falan. yürür gider bu oyun. bu steam sayfası http://store.steampowered.com/app/394310/ bu da bizim site reklamı olsun özet babında. http://www.mobidictum.com/2016/01/31/punch-club-dove-dove-intikam/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 bunun nasıl başlığı yok ya, çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Stat düşmesi çok bayıyor ya birde agility çok op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Str gitmeye çalıșıp hayattan soğuyanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Ben Str gidip yok ettim herkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 strden soğudum oyundan aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Nasi ya benim strci boxerpench combosuyla oturuyorum. 3 4 vurunca zaten adamın stamina bitiyo sonra hala inmediyse yere yere sere sere bitiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 15 agi Ada'm geliyor 1 dmg vuramıyorum. 19 str var alayı missliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Aynen agility vurabilme ve dodgelama şansını etkilediğinden aşırı op zaten. Ben şansa bala agility'e yüklenmeyi seçerek rahat rahat basic bir saldırı kombosuyla bütün oyunu sorunsuz geçtim. Adamlar dokunamadığı gibi bir de şaka gibi dodgeladığında karşındakine zarar veren skilli alıp iyice dalga geçer gibi oynuyorsun. Ama internette str'ye yüklenip agility'e kıyasla çok daha fazla kasmak zorunda kalan tonla eleman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Tahmin etmistim kesin agi op dir simdi diye. Tutturmusum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 iyi hoş oyunda inanılmaz manasız grind ye iç sıç çalış ye iç sıç çalış gına geldi açıkcası 13 agiyi bile potionla yapıp skilli aldım bide agi genelde hep op abi hem dodge hem hit chance aynı skille bağlamak saçmalık perception felan yoksa oyunda agiye dayıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Redeagle said: Aynen agility vurabilme ve dodgelama şansını etkilediğinden aşırı op zaten. Ben şansa bala agility'e yüklenmeyi seçerek rahat rahat basic bir saldırı kombosuyla bütün oyunu sorunsuz geçtim. Adamlar dokunamadığı gibi bir de şaka gibi dodgeladığında karşındakine zarar veren skilli alıp iyice dalga geçer gibi oynuyorsun. Ama internette str'ye yüklenip agility'e kıyasla çok daha fazla kasmak zorunda kalan tonla eleman var. şansa değil ki, oyun zaten seni agi'ye yönlendiriyor. alabildiğin ilk training equipment agi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 neutrino said: Redeagle said: Aynen agility vurabilme ve dodgelama şansını etkilediğinden aşırı op zaten. Ben şansa bala agility'e yüklenmeyi seçerek rahat rahat basic bir saldırı kombosuyla bütün oyunu sorunsuz geçtim. Adamlar dokunamadığı gibi bir de şaka gibi dodgeladığında karşındakine zarar veren skilli alıp iyice dalga geçer gibi oynuyorsun. Ama internette str'ye yüklenip agility'e kıyasla çok daha fazla kasmak zorunda kalan tonla eleman var. şansa değil ki, oyun zaten seni agi'ye yönlendiriyor. alabildiğin ilk training equipment agi. O ne demek ya? Benchte alabiliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Fiyat olarak yönlendiriyor, bench 250$'a alınırken agi artıran yumruk atma şeyi 150$ falan. Ona yönlendirmiş oluyor işte dolaylı olarak, hepsi eşit değil fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 telefona almayı düşünüyorum 1 2 tl alınca. ne kadar oyalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Direkt al, 10 liraya bile değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 telefona aldım. nası dövüşüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Hafta sonumdan 5 saat çaldı. Oyun acayip bağlayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 nası dövüşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 yumruğunu sık ileri doğru salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 oyunun konusu amerikan filmi gibi. metrodayken oynuyorum sürekli. en son zangiefle fln dövüştüm. kardeşim çıktı bi yerden vs olaylar olaylar. bok gibi para var harcayacak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Ek paket geldi buna, 3-4 saat ek gameplay veriyormuş. Güncelleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ya bu oyunda devamlı ben kitlenip kalıyorum ilerlemiyor sebebi nedir.. resmen boş boş spor yapıyorum 10 gündür gram bi görev gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Bazen kisir donguye girebiliyor ya, para kazanmak icin dovusmelisin, dovusmek icin yemek yemelisin, yemek yemek icin para kazanmalisin. Ben bi kere takilip kalmistim oyle, yeniden basladim ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 hayat ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar