Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 http://www.hepsiburada.com/philips-xtreme-vision-h4-ampul-seti-130-fazla-isik-20-beyaz-isik-103816-p-OTM103816 yanlış yönlendirme yüzünden bu ampulleri aldım aracıma, benim araç h1 ve h7 kullanıyormuş farlar için dolaylı olarak öğrenmiş oldum asdafd 63,91 tl ye geldi hepsiburadadan, tertemiz duruyor 50 tl ye vereyim de ihtiyacı olan alsın, fazla zarar etmiş olmiim bende :( maltepe civarı elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 sorarsan herkesin altında araba var, birinizin mi ampule ihtiyacı yok allahsızlar! kendi pakedi + hepsiburadanın kutusu sağlam oldukça, hakkariye bile gönderilir yani içiniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 kargoyla aynı fiyata gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ampul ne abi uğraşılır mı, götür servise değiştirsinler bakım sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Komodo said: kargoyla aynı fiyata gelecek :( abi gelecek de en azından ihtiyacı olan benden almış olur, ben de az zarar etmiş olurum dedim :( hem kargo 7-8 lira tutmaz mı ya minnacık kutu? @nötro abi normal ampullerden değil bu çok daha yoğun ve güzel aydınlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 hepsi burada 7 gün içinde koşulsuz almasıgerek geri konuştunmu müşteri hizmetiyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Ya bunun kapağında minicik 2 tane tırnak var, yarım saat kırmadan açmak için uğraştım ama kesinlikle açamadım en Son ee yeter lan deyip asıldım ve kırdım dolayısıyla iade ihtimalim kalmadı. O kadar sağlam bir kutu yapmışlar ki ampullere ulaşabilme imkanı yok kesinlikle kırmadan ya da ben bulamadım nasıl olduğunu. Alan olmazsa napalım artık kayınpederin i20 ye yar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Benim motora bir bakayım, ampulün tipine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 o nasıl ampul ya iki tanesini 20 tl ye değiştirdim geçenlerde apksdfndpng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Kayın pederin i20 ye oluyorsa niye kasıyorsun yav :D Uygun araç mevcut, meretin ampulü illa ki patlayacak, verin kayın pedere, hatta doğum günü hediyesi yap ki sana kız verdiğine lanet etsin asdsffsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 en son h7 değiştirdiğimde usta borcum ne dedim, ampul bu ya nolacak istemez para dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ver kayınpedere bagajda yedekte bulundursun. far patladımı dua eder. hayırlı damat der... kimsenin arabasının far tipini ezbere bileceğini sanmıyorum :) ben benzinciye gidip pompacıya halletiriyorum hep asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Daha yeni 1 takım kışlık lastik aldım adama dua borcu birikti baya ahaha mallık yaptım diye sinir olup satayım dedim ama aynen uğraşmaya gerek kalmayacak görüşemedik bayadır gidince ona vereyim bari. Bu arada yanlışım yoksa uzunları Yakınca Kısalar kapanmıyorsa h7 oluyormuş kapanıyorsa h4 oluyormuş muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 H4 ampulün içinde iki devre var uzun ve kısa için. uzun kısa tek olan araçlar için. H7 tek devreli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Aynen işte uzunları Yakınca Kısalar o yüzden kapanıyor hani bilmiyorsanız aracınızınkini öyle öğrenebiliyormuşuz galiba sdffda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar